Elite -Pedofielen

‘Pedo-Kasteelheer’ bij hoge uitzondering de cel in voor verkrachten en martelen kinderen.

(van onze Wie verkracht wie ’Royal-Elite-Pedo-Privé- redactie’)

AMSTERDAM-NOIR- Our Leaders are Sex Perverts:’Weinstein& De Mol ‘Sexual Behavior Typical of Illuminati&Bilderberg(Video).
Nee, niet de ‘D66-Kasteelheer Pechthold’(Video) wat men toch zo maar denk als men de aanduiding Kasteelheer hoort in verband met Kinder en Dierenmisbruik. Nee, het gaat hier om de Belgische Kasteelheer Marc de V.G. die ook net als altijd liegende ‘Mega-Fraudeur’ ‘D66-Jonkvrouw -Minister Ollongren’ (Video) tot de oude Adel behoort en op grond daarvan uiteraard een incestieus en pedofiel verleden heeft.

Queen Elizabeth: Sir Jimmy Saville and Sir Edward Heath Pedophile’s Royal OK! (Video)

Denkt u ook maar in dit verband aan Prince Andrew Pedo Duke,‘Rose Pedo-Ed Nijpels’ en ‘New York-Dark Room-Prins Claus’ en de Pedo Lords Heath en Saville. Tja, Adellijk en Koninklijk: misdadiger, corrupter en perverser kunt u ze niet krijgen. De Brusselse rechtbank heeft dinsdag Marc de V.G. tot acht jaar cel veroordeeld voor het seksueel misbruik van minderjarigen. De 84-jarige welgestelde kasteelheer uit Godinne misbruikte en martelden tussen 1996 en 2013 massa tieners over wie hij gezag had. Tja,hij was bepaald geen Pino die de ‘Beroeps -PvdA ‘Huil-Komediant Timmermans’(video) heeft verkracht(kuch). Het Kinderlokker programma van de ‘Psychopaat-Kasteelheer Marc’ had qua inhoud ook zo maar bij RTL-Riool en/of SBS-Riool kunnen zitten met de’ ‘Allesneuker Johnny de Mol’(Video) en/of ‘Junkie-Gordon’ de Apen neuker(Video).

Elite-Rape-Award ‘voor ‘Prinses Yab Yum Mabel’(Video) in ‘Nep en Fop strijd’ tegen Aids.
De ‘Pedo-Demmink’ feiten waarvoor de Kasteelheer werd veroordeeld gaan meer dan twintig jaar terug. Kan je nagedaan hoe lang hij er ongestraft Adellijk mee is weg gekomen. De Adelijke psychopaat was toen een leidinggevende bij de zeescouts met pijn in hun gat. Hij was van Adellijke afkomst en bevriend met het Koninklijkhuis en was ook hoog opgeleid en werkte nooit een dag van zijn leven en daarom vertrouwden de met name armen en laag opgeleide ouders van sommige leden hun kinderen aan hem toe in het weekend, ook omdat zij nooit op vakantie konden(Video). Wel vonden de ouders het vreemd dat zijn boot vol lag met Kinderporno, maar de Kasteelheer maakte de ouders wijs dat dat Adellijke Kunst en Literatuur was die hij gekocht had op de Amsterdamse Grachtengordel van de broer van de P.C. Hooftprijs winnares Mutsaers(Video).

In het Pedo House of Cards mag de ‘Joker Rutte’niet ontbreken( Video).

‘Pedo-Marc de V.G. ‘nam de jongens  verschillende keren mee naar zijn adellijke jacht (nee, niet De Groene draek ) op de Nederlandse Waddenzee. Daar pleegde hij een deel van de walgelijke ‘Pedo-feiten’(Video). Het andere deel vond plaats in zijn kasteel in Godinne, tussen Namen en Dinant. Nee, niet op het Jongens Kasteel van de ex VVD Minister van Justitie ‘Mega-Fraudeur- Ard van der Steur’.

Verkrachtingen en Martelingen standaard Adellijk en Koninklijk gedrag wat ‘Politie-informant  Peter R. de Vries’ tegen spreekt(Video). 

Volgens de getuigenissen van slachtoffers liet de man hen meedoen aan walgelijke perverse ‘Gordon-seksuele’ spelletjes en martelingen en noemde hij die ‘grensverleggende adellijke’ oefeningen. Dat ging tot en met verkrachtingen, die onder meer in de kapiteinscabine plaatsvonden en de jongens net als op het Kasteel van Van der Steur in ‘Minerva-matrozen’(Video) pakjes moesten rond kruipen.Marc de V.G. dreigde ermee de ‘Volkse-tieners’ te vermoorden als ze aan iemand vertelden wat er tijdens de weekends gebeurde, wat het jarenlange stilzwijgen van de slachtoffers deels  verklaart, maar niet het feit dat de ‘VVD-Justitie’ en politie deze volle psychopaat vrij liet rondlopen. Hoe dat kan wordt in dit artikel uitgelegd:
Corruptie bij Zedenpolitie groter dan al bleek tijdens de Hoornse Insluip-actie van Peter R. de Vries(Video). 

De ‘Adellijke-Psychoten feiten’ werden in januari 2014 bij de politie gemeld, nadat een slachtoffer aan een psycholoog vertelde wat in het verleden gebeurd was. De  Kasteelheer heeft het seksueel misbruik bekend, maar de martelingen niet. En wilde zich niet uit laten welke andere Adellijke en/of ‘ Taxfree-Koninklijke Pedo’s’ (Video) betrokken waren bij deze misdaden en laat dat laatste feit nu ook de VVD-Justitie erg goed uitkomen.

Shocking: Willem Holleeder Kindermoordenaar (Video). Matthijs van Nieuwkerk ontmaskerd bij DWDD met #metoo stagiaire. SvdS afl 7/SaltoTV. 

4 antwoorden »

  1. Marc Dutroux veroordeeld tot levenslang voor ontvoering, gijzeling, verkrachting, moord en illegale handel. Hij werd in 1996 opgepakt voor de ontvoering van zes meisjes, van wie slechts twee overleefden, bekend als de zaak-Dutroux.

    vermoord omdat bekenden mensen erbij betrokken zijn die misschien later herkend konden worden

    Like

  2. Zeker iets fout gegaan? Normaliter weet men ’t in koninklijke en adellijke kringen alsmede in Rome net zo lang te rekken totdat de daders overleden of de misdaden verjaard zijn. Zo is de cont(inuiteit) verzekerd. Want jeuk houden ze natuurlijk in ’t adellijk kruis en gelovigen zeggen dat ze kracht naar kruis krijgen. De 3 K’s (Koning,Kerk, Kapitaal)=K** met peren.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.