Kabinet Rutte3

Buma &Segers: Huurder met kleine Beurs slachtoffer is echt Christelijk,Amen & Halleluja !

(van onze ‘Taxfree-Shell &King Willem-Multinationals Rutte 3’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het Roven en Plunderen van de massa door ‘Shell-Rutte3’ is gestart met de Energiebelasting(Video).
Huurders en menselijke verhuurders slaan alarm over de woekerbelastingen van het ‘Christelijk’-Shell-Rutte3 op de ‘Wurg de armen-energienota’. De huurwereld verwacht dat vooral mensen (heten volgens Rutte& Hans de Boer Labbenkakken) met een kleine beurs grote moeite zullen krijgen met het betalen van de extreem, eenzijdig verhoogde energierekening. En dat is gewoon een vorm van fascisme vandaar dat de D’66 staatssecretaris Snel er zo fantastiek achter blijf staan:” laat de armen en zieken en bejaarden dood vriezen, Heil Kasteelheer Pechthold en zijn Sidekick ‘Jonkvrouw- HESSA- Ollongren’.”(Video)

24 prominente VVD volksvertegenwoordigers met een strafblad.Gefeliciteerd Rutte met je misdaadgroep(Video)!

Waar huizenbezitters de oplopende belastingen op de energierekening nog kunnen temperen door fors te investeren in isolatie, zonnepanelen met subsidie of een alternatief voor aardgas, zijn huurders hiervoor afhankelijk van hun verhuurder van het misdadige type ‘VVD-Vastgoed-Maffioso Prins Bernhard'(Video). Eenzijdige Energie verhoging Rutte&Co zijn in strijd met de Mensenrechten en discriminatie van de Laagste Klasse. Wilders en de Stem van de Straat hebben een klacht ingediend in tegen Rutte&Co(Video) wegens discriminatie van de  Laagste Klasse (Video).En indien de Rule of Law in NL zou gelden zat dat hele corrupte zooitje van Rutte&Co al achter de tralies.Voorzitter Marnix Norder van Aedes, de koepel van woningcorporaties, wijst erop dat het onmogelijk is om alle huurwoningen in 2021 zo te verbouwen dat het energieverbruik daalt. „We kunnen niet alle woningen tegelijk isoleren en dat weten Buma en Segers die zich zelf Christen noemen ”, zegt Norder. „Voor die mensen (arme sloebers) blijft het energieverbruik hetzelfde en gaat de rekening dus fors omhoog en dat gaat lieden dat mensen moet kiezen tussen eten kopen of hun gas rekening betalen. M.a.w. de onmenselijke Engelse toestanden waar iedere winter 31000 mensen sterven in de kou omdat zij geen geld hebben hun huisje (krot) te verwarmen.” En wie zal het zal het zeggen is dat laatste precies de bedoeling van ‘Godfather Rutte’ dat arme sloebers gewoon dood vriezen. Zijn verkapte Verkiezing ‘s slogan was immers:”Laat de armen zand vreten(Video)“:

„Voor die mensen blijft het energieverbruik hetzelfde en gaat de rekening dus fors omhoog. De Woonbond eist dat ook de verhuurders zelf aan de bak gaan. „Het gaat zeker niet allemaal lukken om alle woningen voor 2021 aan te pakken, maar het gaat nu te langzaam”, vindt directeur Ronald Paping.

Onduidelijkheid riekt naar de bekende ‘Elite-misdaden’: Straf de armen.

De oppositie in de Tweede Kamer toont zich ondertussen steeds gefrustreerder over de onduidelijkheid rond de mistige energienota. Een voorstel van PvdA, SP en GroenLinks met het verzoek inzicht te krijgen in de energierekening van zowel energiezuinige als minder energiezuinige woningen, werd gisteren echter door de corrupte ‘Shell-Coalitie-Rutte’ verworpen met een grote Amen van de ‘Nep en Fop Christen’ CDA ‘Lord Buma’ en een Halleluja van de CU ‘Incest-Bijbelbelt Segers’. Met name ook over de huurders maken de oppositie  partijen zich zorgen. „Die kunnen geen kant op en een aantal zullen dood vriezen”, constateert PVV-Kamerlid Edgar Mulder.

 

 

 

6 antwoorden »

 1. Krijg het idee dat het kabinet niet zuinig is met het zaaien van twijfel en terreur, iedereen komt aan de beurt ollygren, buma etcetera?
  Het volk dienen zult gij zo sta in Den bijbel? Maar angst zaaien is hun motto?

  Like

 2. Net zoals na WOII nu geen huizen maar paleizen vorderen en verdelen onder de behoeftigen. De Queen heeft in Buckingham Palace 800 (slaap)kamers. Voel ‘ns aan je achterhoofd. Sommigen schijnt ze nog nooit betreden te hebben. De resten van dit M-E se feodale systeem zsm op de brandstapel of bij ’t grof vuil. Zijn alleen a/d macht om datgene te behouden wat ze bij elkaar geroofd en gejat hebben.

  Like

 3. tuurlijk en weer dom bleren want het milieu, opwarming aarde, CO2 uitstoot en weer de rekening bij het klootjesvolk neerleggen,

  eventjes een reminder. in groningen moest er nog vlug met shell beatrix een kolencentrale doorheengedrukt worden. zo een beetje iedereen was er op tegen maar toch staat hij er. Kolen is lekker goedkoop en vooral uit landen waar het allemaal niet zo nou gaat met de “mensen rechten” maar daar was die puppet kamp voor om dit democratisch recht te trekken. Waarom stond die kolencentrale nu juist daar? daar hoor je die milieu idioten ook nooit over. Daar moest namelijk een bedrijf neer worden gezet met een gigantisch stroomverbruik, dit bedrijf moest daar zogenaamd komen omdat daar het klimaat perfect was volgens kamp maar terwijl ik dit aan het typen ben weet dit bedrijf al alles van me. De servers zijn gigantisch alles van een paar voetbalvelden groot. en dat heet google. die kon je niet zomaar aan het bestaande netwerk koppelen en hier hoor je de milieu en isoleer bespaar gekkies in den haag niet over.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.