Media-Maffia

De Nederlandse Propaganda Omroep NPO draait overuren met ‘Fake-wetenschap’.

( door Delo)

AMSTREDAM-NOIR‘Maffia-boss John de Mol’ &’ Staats-NPO’ luiden de Noodklok maar Salto-TV groeit tegen de klippen op(Video).
De uit de Monetaire ruif vol gevreten kaste van hoogleraren beschermen met hand en tand hun lucratieve monoply op de science fiction van fake wetenschap.

NPO Programeer Pro Gramma: DAT HAD JE GEDACHT
Wat zijn de denkpatronen die veel complotdenkers gemeen hebben? En waar komen we die denkpatronen nog meer tegen? Ons brein, hoe slim ook, houdt ons regelmatig voor de gek. Hoe zit dat? Met filosoof Johan Braeckman worden vier thema’s onderzocht: Waarom houden we onszelf voor de gek? Waarom hebben we zoveel vooroordelen? Waarom nemen we te veel risico? En waarom geloven we in complotten? Vierdelige serie vanaf 2 november op NPO 2
Zie uitzending: “Waarom geloven we zo gemakkelijk in complotten?” 

New Study Confirms Your Worst Fears About ‘Fox-KKK-News’ and Dutch reactionair ‘State-Outlet NOS’(Video).

 

Wat gaat er vooraf aan het denken over het denken, al sinds de oudheid worden we gewezen op de vertroebelende rol die kasten van schriftgeleerde spelen bij het ontkrachten van ons potentieel en waarnemingsvermogen. Wat er vooraf ging aan ons denken was de introductie van het Alphabet. Mind Control software geintroduceerd door een gevallen priesterkaste met tot doel de menselijke geest en zijn ware potentieel te controleren en te programmeren met een voor de niet aardse machthebbers gewenste uitkomst

MK ULTRA: Daarom staan we al vele eeuwen onder Mind Control en worden we sinds het begin vol continue bestookt met hypnotisch wetenschappelijk niet strokend academisch gelul.

 

4 antwoorden »

 1. NRC had het gewoon mis.
  Het gerucht gaat dat de US Marines het hoofdkwartier van zowel CIA in Langley als de FBI, Hoover building in Washington D.C. hebben overgenomen.

  Tot dusver zijn er nog geen berichten die dit tegenspreken. In het geval van de FBI werd dit afgelopen maandag zelfs bevestigd door Roger Stone

  Mocht het waar blijken te zijn, dan zijn de archieven en “offices of record” van de CIA en FBI vrijelijk (“free game”) toegankelijk geworden voor de Trump regering. Momenteel is er een wijd reikende “mind-gaming” operatie op gang gezet in de z.g. ‘gezaghebbende’ reguliere media-organisaties, die samenzwering onderzoeksjournalisten in diskrediet probeert te brengen, in de hoek te zetten en te isoleren van alle positieve feedback en aandacht voor hun werk. Zo verscheen er afgelopen vrijdag 24 November 2017 in het NRC een vreemd artikel, waarin wordt beweert dat mensen die dachten dat Chroesjtsjov in 1960 met z’n schoen op het bureau bonsde tijdens de algemene vergadering in het gebouw van de Verenigde Naties het gewoon mis hebben, en dat het een vaststaand voldongen wetenschappelijk feit is geworden dat het menselijk geheugen onbetrouwbaar is. Herinneringen zijn soms gewoon een een gewenste verbeelding. Aldus een artikel in het NRC : http://archive.is/q3cF8 :
  “Het geheugen is een onbetrouwbare partner. Hoeveel mensen zouden niet durven zweren dat ze destijds, oktober 1960, Nikita Chroesjtsjov in de algemene vergadering van de Verenigde Naties met een schoen op zijn lessenaar hadden zien slaan? Maar er zijn nooit bewegende beelden van geweest, er is alleen een getruukte foto. De beschrijving van Chroesjtsjovs woede was genoeg om zich de actie voor te stellen.”
  Welnu, opnieuw bewijst Youtube dat deze NRC auteur opnieuw ongelijk heeft, want hier zijn de bewegende beelden van de omschreven filmclip. Waar of niet waar, feit is dat, sinds Trump in het ambt zit, deze gewraakte video weer is opgedoken, waar de AntiFa lefties, Communisten EN de Zio MSM er nog niet zo lang geleden stellig van overtuigd waren dat het veilig uit circulatie was verwijderd :

  “This is the video of the Nikita Khrushchev shoe banging incident October 12th 1960, which was 3 weeks before the 1960 election in which JFK beat Eisenhower’s VP, Richard Nixon. This was the “red scare”.”

  Like

  • Ja,

   De Nobelprijs Natuurkunde is gewonnen door de bewindslieden van het Kabinet Rutte-3.

   Zij hebben bewezen dat er na het absolute morele en fysieke dieptepunt van Rutte-2 er een nog lager dieptepunt mogelijk is dankzij Christelijke inbreng, waarbij zelfs Onno Hoes een nieuwe graai- en naaifunctie krijgt toebedeeld.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.