Klasse justitie

Publiciteit Stunt in de MSM:’VVD-Griezel Teeven’ ‘Fake News-buschauffeur’.

(van onze‘VVD-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR– In de ‘NSB-Telegraaf’ en de ‘Staats-NOS ‘wordt de ‘VVD -Griezel Teeven’ vandaag vaag en cryptisch neergezet als een jonge van de gestampte pot die enthousiast onder de “Labbekakken” nu buschauffeur is.‘Betrouwbare bronnen rond Justitie hebben ons laten weten dat het hier gaat om een taakstrafje dat tot Staats-geheim is verklaard door ‘Shell-Rutte&Co’. VVD-Griezel’„Ik doe het chauffeurswerk parttime en heb mijn introductiecursus net achter de rug”, aldus een altijd liegende Teeven, die al langere tijd zijn grootrijbewijs heeft. „Ik had al steeds in mijn hoofd internationaal vrachtwagenchauffeur te worden zodat ik op Marokko en/of Turkije kan rijden drugssmokkel en daarna Witwassen”, legt hij niet uit. „Maar toen de kans zich voordeed anderhalve dag per week in mijn regio op de bus te zitten, werd ik meteen enthousiast.” Wat ronduit een leugen is want als die Griezel op een vastentijd stip te vinden is dat worden zijn ‘Witwas-lampen’ op zeker uit geschoten. De ‘VVD-Boef Teeven’ stapte samen met ‘Minister Bral-Opstelten’ op na een vertrouwenscrisis rond de ’Teeven-Drugs-Witwas deal(Video)’. In zijn periode als corrupte Officier van justitie sloot Teeven een ‘Witwas-overeenkomst’ met crimineel ‘gabber in crime’ Cees Helman en zegde toe dat hij in ruil voor inlichtingen in beslag genomen miljoenen aan drugsgeld terugkreeg. Hoeveel Teeven heeft gevangen in die ‘Witwas-deal’ is nooit bekend geworden.

 

In die periode belde Teeven  overigens Steve Brown persoonlijk op(Video) met de mededeling dat hij binnenkort(enkele dagen) zou worden doodgeschoten door Sam Klepper en Johnny Mieremet. En dat hij bij het idee alleen zijn lol niet op kon. Hij schaterde het uit van het lachen toen Brown proforma om bescherming vroeg. Daarna heeft Brown Teeven een tijdje gezocht voor een pittig ‘Volks-gesprek’. En wie weet gaat dat ooit nog een keer plaatsvinden in de Bus.

Teeven volg zijn ex partijgenoten ‘Fraude-Rita Verdonk'(Video) en ‘BTW-fraude-Robin Linschoten'(Video)  en start aan ook Fraude ‘Nep en Fop -Witwas-bedrijfje’
Teeven maakte onlangs ook bekend dat hij samen met een extreem corrupt oud-collega van de FIOD ( opstaande voet ontslagen) een ‘Witwas-bureautje is begonnen dat adverteert in de Paradise Paper en rond de Gordon neukt ‘Aap-show’. Het criminele Rat in pak duo adviseert het corrupte bedrijfsleven en de eveneens corrupte overheidsinstellingen op het gebied van veiligheidsvraagstukken en cybercrime(kuch).

 

9 antwoorden »

 1. Deze gast heeft zoveel mensen alles afgepakt en achter de tralies geholpen dat ik niet vreemd op kijk dat ie vandaag of morgen doorzeefd achter het stuur van zijn bus zit.

  Like

  • Zet Gordon zijn kop maar eens op een varken, springt er geen beer meer op.
   Als je zijn kop op een afrasteringspaal zet wil er geen ekster meer op schijten.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.