Media-Maffia

LOL: ‘Peter R. de Vries& Junkies’ keert terug met Raadkamer bij ‘Zombie TV-SBS ‘ van John de Mol.

(van onze Wie moord &neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Is John de Mol radeloos en compleet de weg kwijt of zit hij ook zwaar aan de Cocaïne, zoals al zijn ‘BN-hoertjes’? Maffia-boss John de Mol :” We hebben haast geen kijkers meer en daarom zet ik nu mijn loopjongen Peter R. de Vries weer in”( Video) . ‘De ‘Super-Politie-informant Peter R. de Vries’ keert na vijf jaar terug op de buis bij ‘Zombie TV-SBS van ‘Maffia-boss John de Mol’ met je zou het haast niet geloven De Raadkamer. Hij is er vanaf half februari te zien met het ‘Riool-studioprogramma’ De” Raadkamer van ‘Insluip-Geilneef-Junkie- Peter R. de Vries’ “(Video).

Braking News:Peter R. de Vries laat zijn levensgevaarlijke ‘Aids-Junkie Ostrowski’ Brown aanvallen(Video).

De ‘VVD-Griezel Teeven’ is één van ‘Justitie-deskundigen ‘die zijn medewerking nu al heeft toegezegd met voorbehoud als hij dienst heeft op de Bus(Video).De ‘SBS-Coca-Presentator Masmeijer’ zal de cocaïne(Video)  verzorgen, mits hij nog vrij is en niet in de cel zit in België.

 

 ” ‘Junkie-Gordon’ zal met zijn Aap(Video)  zal de entertainment verzorgen en het is te hopen dat hij en zijn Aap zich niet te pletter snuiven tijdens de opnames aan de cocaine, want dan is hij de beste van SBS op mij de ‘Held der Helden Peter R. de Vries’ dan na”, aldus ‘Narcist- De Vries ‘ Dat en meer liederlijke onzin heeft De Vries bekend gemaakt op de  ‘Leugen-perspresentatie’ van ‘Witwas-Talpa-Network’ van ‘Maffiaboss John de Mol’. “Het nieuwe ‘Riool-programma’ De Raadkamer gaat over Rechtspraak en ‘Kruimel-misdaad’ en bestrijkt alle belangrijke onderwerpen die daarmee (niet) samenhangen. “Het is heel leuk om na vijf jaar weer terug te zien met mijn oude vertrouwde  medewerkers  Junkies Patrick van der Eem, Ron Ostrowksi(Video) en hun begeleider dealertje ‘Hoerenjong-Bruine Rat Bas van Hout bij SBS “, bralt De Vries, die jarenlang een ‘Riool-Lynch misdaadshow’ waar de honden geen brood van lusten had bij de Zombie zender.

 

De Gitzwarte Rol van de ‘Super-Politie-Informant’& ‘Geilneef Peter R. de Vries’ in NL(Video).

In De Raadkamer gaat Maffioso en ‘Super-Politie-informant Vries’ het gescripte gebral aan met een panel debielen van verlopen Rechters, (pedo)-Officieren van Justitie en liegende advocaten die o.a. ontslagen zijn wegens bijv. Kindermisbruik(Video), misbruikt van cocaine of frauderen. “Ik ga daarover brallen en snuiven met mijn panel. De crime de la crime  het uitschot van de Gerechtelijke macht zou je kunnen zeggen. Hotshots Psycho’s van advocaten, rechters, officieren van justitie, (corrupte) misdaadjournalisten, nabestaanden (die niet beter weten van verdriet) en als Verslaggevers uiteraard mijn eigen ‘Misdaadteam Peter R. de Vries’. We gaan brallen over ‘Fake-actualiteit’ en Kruimel- misdaad, maar niet over de misdaden van mij en mijn Boss John de Mol en zijn zoon Johnny Mol  (de Allesneuker) en mijn vaste medewerkers Teeven, Ostrowski, Masmeijer, Van der Eem en Bas van Hout.

Peter R. de Vries verdrietig: “Had mijn Martin Kok nog geleefd  dan had ik mijn ‘Bral-Raadkamer’ voor Zombies zeker met hem samen gepresenteerd”.

De Teloorgang van het OM-Amsterdam: Officier van justitie Susanne Terporten aka ‘Lady Slettenbak.
Wie ook maar een beetje over een stel gezonde hersens beschikt en moet voorkomen zal iedere mediageile en de facto corrupte Rechter en Officier van Justitie Wraken die in de ‘Maffia-Raadkamer’ van Peter R. de Vries zit of heeft gezeten. Het zelfde geldt voor de mediageile advocaten die zo corrupt zijn om zich te laten exploiteren in de Raadkamer van Peter R. de Vries en ‘Maffia boss John de Mol’.
LOL: Peter R de Vries die zonder blikken of blozen zijn eigen moeder zou verkopen voor poen of te wel de Kijkcijfers gaat dus leiding geven aan de meest corrupte Raadkamer van Nederland waar onzinnig brallen en liegen centraal zal staan door  gewetenloze types die allemaal stuk voor stuk bereid moeten zijn hun eigen moeder en kinderen te verkopen voor wat Riool-media aandacht en wat ‘Bloed-poen’. Hoe het ook zij, deze louche figuren die wellicht mee gaan doen aan deze ‘Zombie- Riool-Raadkamer’ lopen ook nog gevaar. Peter R.de Vries staat immers op de zelfde ‘Under- Taker-Lijst’ als zijn vermoorde Martin Kok. En lieden die al te nauw met en/of voor De Vries ‘werken’ kunnen zomaar het slachtoffer worden van dat feit.De Teloorgang van het OM-Amsterdam: Officier van justitie Susanne Terporten aka ‘Lady Slettenbak’.

Tot slot: Wat eigenlijk nog het ironische is in dit verhaal is dat SBS en Peter R de Vries met veel bombarie aankondigen dat hij naar 5 jaar weer terug is op de buis ,terwijl deze vreselijke man met zijn nog vreselijker nasale stem geen dag van de buis af is geweest. En soms zelfs op één avond achter elkaar te zien was bij RTL Riool Boulevard, ‘Aanrander Matthijs van Nieuwkerk’ en ‘Ja-Knikker Pauw”. En niet te vergeten zijn geflopte Internet Pest show bij de AVROTROS van de Top VVD’er Rose Ed Nijpels.

44 antwoorden »

 1. Ik wil een openbaar register. Met achternamen kalifaatAfzwaaiers. IS-kalifaat was de letterlijke Hel op aarde voor 100-duizenden moslims in de regio. Vermoordde en vernietigde vrouwen, mannen en kinderen. Bewust gekozen. Soldaten vh Kwaad. SS-ers werden vroeger terplekke opgehangen, of indien d’66, kaalgeschoren en op de platte kar door het dorp gereden. Om te beginnen. Niet uitgenodigd voor een sfeervol gesprek.

  Regering kies. Kies voor Nederlanders of Islam-fascisten.
  Beiden kan niet.

  Informeer uzelf, kies. Kies wijs.

  Like

  • Farid,

   Vader Achraf [x] Geschikt

   Neem afstand van jullie valse profeten en huidige politieke voorgangers. (behalve SP)

   Sheitan. Kijk naar de toestand in M-Oosten en zie de schuldigen in de regering zitten.

   Moslims NL, vertrouw deze kabinetten niet.

   Ouders, broers, zussen en geliefden spreek je uit, Nederland luister.

   Zet je af tegen islamonderdrukking. Geen harder pantser dan de waarheid. (meiden laat je horen. Voordat je zure neef uit Bangladesh/ Pakistan je hand en schoonheid vraagt).

   Dit parlement en regering kan je niet vertrouwen met je prive-problemen. Zal je niet medogenloos beschermen.

   Tijdens de Bloeiperiode NL 2019/20 zitten PVV en FvD in de regering.

   Dan heb je een ijzeren en medogenloze vriend om je te helpen met je islam-problemen. Niet hysterisch, maar prive en veilig.

   Ook de schoonfamilie kan een paar klappen krijgen als ze teveel praatjes hebben.

   (dat hoef je maar 2 keer te doen en letterlijk alle handtastelijke salafi- ex-vaders houden hun handen thuis bij vrouw en kinderen. iedereen gedraagt zich wanneer ze weten dat de botten gebroken worden in het uitzetcentrum. 6 week minimaal, want dat uitzetten vergt adequaatheid)

   Wat een ellende zou dat voorkomen wanneer we een parlement kregen met wat eer, fatsoen en een rechte ruggegraat.

   Bloeiperiode NL 2019/20 zijn jullie vrij. Per keuze.

   vd laan dood. Saadia Ait taleb dadelijk veroordeling/ gevang en gevallen in schaamte.
   In schaamte NL/ Maroc-wijd.
   Haar facturerend sletje/ toyboy vast en zeker gescheiden van z’n echte vrouw en verstopt.

   Kalifaat inelkaar gedonderd en Farid zijn diamant verloren. Achraf is dood.

   De enige manier waarop Achraf’s ongeluk niet voor niets zal zijn. Is wanneer er door o.a. zijn vertelde verhaal. Een bewustzijn wordt gecreeerd in de geesten van alle Nederlanders en wetgevende machten.

   Dat Nl’se Moslims beschermd moeten worden tegen salafisten en wahabisten. Tegen islam-fundamentalisme in elke vorm.

   Dat Nederlandse moslims een veilige haven/ toevluchtsoord hebben in de Regering en maatschappij bij afstand nemen cultuur/geloof.

   Dat ipv een ongeluk, Achraf een krente-Kern van inzicht wordt voor andere, gelukkigere moslims in Nederland. Voor andere Nederlanders.

   Schijnt uw Harde Kern?

   Farid laten praten, de ouders aanhoren. De handen aan het bed hun verhaal laten vertellen. Daar komt het meest zinnig uit. In alle geledingen van de maatschappij.

   https://www.geenstijl.nl/5140041/van-der-laans-protege-bilal-lamrani-radicaliseerde-minderjarige-achraf-dood/

   Like

  • (– meiden laat je horen! It’s all good, medogenloze vriend staat te grommen 2019/20!)

   https://www.telegraaf.nl/nieuws/1508126/moslima-s-staan-op-tegen-boef

   Dat moet zijn islamitisch-fakende boefjes. In een zucht..

   Als ze het in Iraan doen, dan hier toch zeker. Afrekenen met 1000-en levensjaren aan indoctrinatie, beklemming, aangepraatte minderwaardigheidscomplexen, schaamte en vernedering.
   Onterrecht, levenslang. In een zucht… 2019/20.

   Weet je wat het is met die Marokkanen. Nou dat., wacht ff,

   (*kijkt over linkerschouder, kijkt over rechts, niks)

   Nou, dat zal ik je vertellen,
   Die Marokkanen zijn zo ontzettend koppig en eigenwijs altijd. Zeker diegenen die ik ken. Ook als ze ongelijk hebben. Juist als ze ongelijk hebben.
   Dat kan zo vermoeiend en ergelijk zijn. Maar ja, wat ga je doen, je houd toch van ze. Dus je kan alleen maar kwaad opelkaar worden. En je kan ze niks kwalijk nemen, want zelf zal je hoogstwaarschijnlijk net zo’n botte boer zijn wanneer het jou uitkomt. Maar dan wat charmanter.

   En hopelijk wat minder vaak in het ongelijk. haha.

   Ik rip altijd op mocro’s maar da’s op de islam connectie. -En omdat ik ze ken. We hebben nu al een band met beide (mooie) landen. Gooi de grenzen op slot voor keuterboertjes en islamfundi’s en andere achterlijke zooi. Mag Marokko zelf houden.
   Scout/ selecteer het beste wat Marokko heeft (studerende of talentvolle meiden en jongens).
   Daar zit echt heel veel potentie denk ik. Voor beide landen/ bevolking.

   Om voorbeeld te geven. Ik ken dus Marokkanen in Marokko, (Waar anders !?) *pakt google maps,

   die nog nooit in NL of Europa zijn geweest. Maar die jou wel in fatsoenlijk Nl’s/ Fr./Dld’s/ It’s kunnen terugdollen.

   Nog nooit een stap in NL gezet of in Europa geweest, maar je dolt me in het Nl’s terug. In Marokko.

   Dan ben je scherp hoor, daar zit heel veel energie/ drive en talent om er wat van te maken. Die staan te grommen, nooit een kans gehad. die energie is een plus voor je economie. Je kan ook ondernemers (tech/ hotelopleiding ipv garnalen) die kant opsturen. Heb je gelijk zicht op talent dat door moet ontwikkelen in NL. (niet bij URENCO, uhum, ik herhaal.. Uranium One. ooopps)

   Ik steek voor niemand mn handen in het vuur. Maar zelfs in mijn kleine netwerkje, ken ik zo 4 jongens (ik zie de meiden nooit) in Marokko, waar ik garant voor wil staan. Die falen niet als ze hier komen. Die zijn al geintegreerd door NL’se familie op vakantiebezoek, die spreken de taal en kunnen zo meedraaien in de legale economie. En met geintegreerd bedoel ik; dat ze de baarden en fundi’s niet te serieus nemen als waarheid en leidraad door het leven.

   NL Europees Kampioen 2019/20!

   Dit is hoe de Marrokaanse Leeuw los gaat. Het beste qua strijder(hart), imo, dat de mensheid heeft voortgebracht. A true Champ, body & soul.

   :Commentaar is goed maar niet eerlijk, tegen Chahid en klopt niks van. Wel vermakelijk. Wedstrijd ging heel gelijk op, net 1,2 fouten teveel per ronde. Misschien te weinig trappen en knieen door lichaam/ hoofd “Iron” Mike Zambidis. Die in z’n top was en toen al een grootheid in de sport was.

   Chahid el Hadj de absolute Top.

   Qua Leeuwenhart het beste wat Marroko en Nederland hebben voortgebracht. Dit is hoe ik de Marokkanen ziel en hart ken, harde kern. Laat je horen.

   Like

  • Weet het cda, gl en alde beter wat islam fundamentalisme is, dan moslims in moslimlanden?

   Nu de gebieden bevrijd worden die onder isis kalifaat vielen. Zijn de echte bevolkingen recht aan het spreken. Zij hebben onder de barbarij geleden. Zij hebben isis dagelijks meegemaak. In Syrie, Iraq, Afghanistan, Libya krijgen ze allemaal de kogel of 30 jaar gevang.

   Geen uitnodiging voor een sfeervol gesprek.

   De van niks wetende of helpende familieleden, zijn net zo medeplichtig.
   Medeplichtig aan massamoord, Misdaden tegen de mens, en menselijkheid.

   Daar wordt medogenloos mee afgerekend. Het is de wet. Het is noodzaak.

   De 100 duizenden doden, de 100 duizenden verminkten en invaliden, de 100 duizenden verscheurde en vernietigde levens en families.
   De jarenlange strijd tegen isis en andere moslim-extremisten.

   Daar weten ze heel goed wat de gevolgen zijn wanneer je niet adequaat afrekend met moslim fundamentalisme.

   Nederlanders, en dus ook de moslims. Wij zijn niet veilig als we dit niet radicaal uit onze samenleving verwijderen.

   http://nieuws.tpo.nl/2018/01/21/iraakse-rechtbank-veroordeelt-marokkaans-duitse-vrouw-dood-wegens-isis-lidmaatschap/

   Like

 2. Koekoek,

  Wanneer de min. van Justitie zich genoodzaakt voelt publiekelijke verklaringen af te leggen over een verdwaalde Syrier/ moslim. Dan vraag ik mij af; Waarom zou die man zich genoodzaakt voelen mededelingen te doen over een individueel geval.

  Als er sowieso niks aan de hand met die man was, geen enkel gevaar en alleen mar hysterie? Normaal doet de regering, zeker Justitie, geen uitspraken over individuele gevallen.

  En nu wel !?

  Hmmm..

  Weet je wat het is. Ik denk dat de minister V&J écht net internationaal komt kijken. En dat hij geen flauw idee heeft van wat er echt aan de hand is. Met al die moslim-terreur cellen. Met al die (mil.) veiligheidsdiensten. Dat is geen waardeoordeel over de man, vaststelling van vermoedens. Ik denk ook wel aan te kunnen nemen dat dhr. Grapperhaus heel veel voor het Nederlandse volk verzwijgt en verborgen houd. Dat lijkt mij redelijk overbodig, voor hemzelf bezwarend en nutteloos.

  Want wat de beste man denkt te weten, is gewoon niet waar. Zo werken die dingen.

  Logika: b.v. delen geheime diensten van Pakistan I.S.I. (huh?) runnen de Taliban. CIA al qaida/ Jabhat al Nusra (Shula mag daar geen slechte reclame meer voor maken, ze heten nu rebellen oid). Noem elk terreur sponsorende land maar op.

  De presidenten van al die verschillende landen weten niet eens wat hun eigen geheime diensten uitvoeren en doen. Laat staan een kersverse justitie minister in Nederland. begrijp je? dat slaat nergens op als een Nederlandse minister die info wel had. En een Musharaf (ex- pres. Pakistan) bv niet.

  hmmm..

  http://frontpage.fok.nl/nieuws/781393/1/1/50/is-terrorist-was-op-bijeenkomst-in-de-balie.html?token=15c8a8058fe9745318c84e3ddf84d729&allowcookies=ACCEPTEER+ALLE+COOKIES

  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/als-is-terrorist-herkende-syrier-niet-opgepakt-in-amsterdam-ernstig-gemiste-kans

  https://www.geenstijl.nl/5139582/bingo-is-terrorist-in-nl-lekker-naar-de-balie/

  Like

  • Nou vergiste ik mij daar weer:
   – Daar zit een veiligheidsdienst-systeem achter.

   Daar zit iig een proffesionele (film) produktiemaatschappij achter. En ik denk dat ze zwaar over budgetkosten-productie zijn gegaan.

   Dat zag er allemaal heel begripvol, geciviliseerd en angstig onschuldig uit. Prima. Wat heeft dat allemaal gekost? (productie, beveiliging, huisvesting, documenten, reiskosten, vertalers, btw, etc.).

   (geschreven door !Ridder Eelco Bosch van Rosenthal, dat is zijn echte naam, geen bijvoeglijk naamwoord. Ik ken zijn familie)

   https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2207276-vermeende-is-strijder-amsterdam-blij-dat-aivd-hem-in-de-gaten-houdt.html

   Die hele romantische mini-documentaire van een nobele ziel ontheemt. Mooie tv die echt helemaal niets aan nuttige informatie bevatte.
   Daar hebben we als burgers met kinderen weer helemaal niks aan Shula.

   (als een terrorisme verdachte toestemming krijgt van Justitie om interviews te doen, dan zijn ze dus wél op een enkel specifiek geval ingegaan. By proxy Nieuwsuur = CNN/NPO = ISIS).

   Like

   • Iedereen die afreisde/ ontvluchtte, met behulp v familieleden naar kalifaat. Is medeplichtig aan misdaden tegen de mens, natuur, fatsoen en de Wet. Die horen veroordeeld dood of in de kerker te zitten. Het is de Wet. Het is Noodzaak.

    (per straat of gebied, categorie, wijdte/ diepte bepaald wet/ parlement. ik moet ook werkelijk alles uitspellen).

    Is alleen maar hysterie, hoe bevallen die tank-bestendige bloembakken voor ingang EU-parlement?
    2019/20 Bloeiperiode Nederland, u bent welkom tijdens het maaien dame. U staat al op de gastenLijst, om het zomaar eens te zeggen.

    Laat die familie zelf maar duidelijk afstand nemen en tonen ad buurt, of ze fatsoenlijk genoeg zijn om in de straat te wonen. Dat hebben fatsoenlijke moslimburen, die ernaast moeten wonen, snel genoeg door.

    Bescherm Nederlanders (kleur religie maakt niks uit) tegen moslim-moordenaars. Of bescherm de islam-fascisten.

    Beiden kan niet.

    Like

   • Kan er van die “840” niet 12 stencils gedrukt worden, geplastificeerd (werkelijk alles moet je ze uitleggen).
    Op elke provincie gemeentehuis 1. Als het je dan wel een donder scheelt en je roddelt niet teveel. Dan weet je iig waar niet je kinderen naar toe te sturen.

    Infomeer uzelf, kies. Kies wijs.

    Ik praat niet uit zwakzinnigheid zo aanmatigend. Maar bij kabinetten en npo wordt je wel gedwongen. Elk zwakzinnig detail moet je uitleggen.
    Doe je dat vantevoren dan ben arrogant. Maar je kan je de ergenis, tijdverspilling en verlies welvaart besparen door het nu te vertellen.
    Je kan het hen ook eerst 2, 3 keer fout laten proberen, en hetzelfde dan alsnog te melden. Of google de laatste 15 jaar aan belastinggeld gefinancierde komedie capers. HSL, betuwe etc, NZ-lijn with Thierry’s on top.

    Like

   • Hoeveel familienamem komen er eigenlijks op die lijst met afzwaaiers. Zijn dat 200 of 600? Of meer? En geen belastinggeld naar instellingen waar dat addergebroed ontsnapt en ontsproten is.

    Geef Nederlanders de informatie en kans zichzelf te beschermen. Niet hysterisch, privé en veilig.

    Like

 3. All is 1 principe. Is enige manier om de 0 theorie te blokkeren en te overwinnen/ breken. Kraken zo u wil. → evolutie van de evolutie = bewezen.

  Like

   • Als ik het goed heb. Hebben we de code geKraakt.

    Als het aan mij licht Kraken we de Evolutie, we own it. It’s us.

    We breken de vicieuze, naar niks-winst leidende Apen-evolutie.

    It’s us.

    De moderne man, eerlijk in niks meer vergelijkbaar met de aap die ons voorging toen die zijn Evolutie-sprong maakte en mens werd.

    Die sprong was gigantisch.

    De moderne man,
    Geestelijk ontwikkelde/
    Fysiek ontwikkeld (hoort beijelkaar)

    Dit is de moderne Mensheid/ Man-evolutie. Als we dit goed begeleiden;

    Zijn wij Vader & Moeder, van het ALL. De basis van alle generaties die na ons komen.

    Verschillende stromingen, vragen verschillend managment.

    Geest & Lichaam horen bijelkaar. Moeten samen Zijn, samen Geboren en Groot worden. We own this.

    Deze Oerknal is van Mij.

    Mijn Kraak. en daar ga ik van genieten.

    en zoals altijd,
    you’re welcome to enjoy it too.

    #FreeHat

    Like

 4. Evolutie van de evolutie. Een spirituele Renessaince, zo u wilt.

  De (weder)geboorte van een nieuwe realiteit. Een nieuwe vorm van Zijn.

  And we’re worldwide live. Yes. Dat is globalisatie!

  Het raakte dus de hele aarde, en wie weet het universum. Makes you wonder.

  We better own this shit. It’s going to be Kosmik.

  Can you feel it ?

  Wij hebben het geluk de vader en moeder te zijn van deze regeneratie van het zijn. en de verantwoordelijkheid.

  Deze oerknal. We own it. It’s us.

  Het is netzohard een geestelijk iets als een fysiek. De harde kern staat op.

  Het beste wat de mensheid heeft, recht de rug. Kraakt de ruggengraat weer recht. Op de juiste plaats.

  Niet meer bukken. Niet meer buigen.

  We’re live, and we’re worldwide.

  Gelukkig hebben we twee kapiteins om ons langs die verschillende golven te organiseren en te leiden.
  Havens en bevriende naties aan te doen.

  Wereldwijd gezien. cucks.

  Like

  • De Absolute top van de Nederhop staat op.

   Rico, El Primo.

   Nederland 1 – Belgie/EU 0

   Als die sadik zich nu ook nog eens respectabel (lees minder islamietisch) zou gedragen.
   Dan kon je spreken van het beste wat beide landen te bieden hadden. En zou je beide mannen op de schouders nemen uit respect. Wat een helden.

   Dat islamitische-cultuurtje wat eruit moet;

   Spugen op persconferentie. Benen vasthouden en doorslaan 4,5 sec (verboden) in de ring. Op het achterhoofd doorslaan, hard. Kopstoten (over en weer).

   Dat zit niet in de genen, dat is bitch ass opvoeding.

   op 1:17
   zie je de Wilderste Leeuw van Holland, het artikel- 50 procedure starten bij de EUSSR.

   Like

   • Sorry hoor FvD,

    Maar als de heer Wilders, onze echte Leeuw van Holland.

    Deze combinatie voor de spiegel maakt, en upload. Dan krijgt ie mijn stem.

    Dan moet je haast wel.

    Like

  • – Het raakte dus de hele aarde, en wie weet het universum. Makes you wonder.

   – meiden laat je horen! Jullie zijn de helft van alle moslims. Be a DOG or be a GOD. It’s all a choice. And it’s all good.

   You’re own choice, you are the captain of your Soul.

   2019/20!

   En schoonheid ontspringt overal om je heen, wanneer het Universum in de bloei staat. Dit is hoe ik de Russen en de Russische ziel ken. Zorgzaam, humor, liefde en gezond verstand. Russen/ Visegrad zijn meer Europeaan dan ALDE en EUSSR-oligarchy.

   Als je harde kern bent, kan je niet anders dan op 9 mei je vuist in de lucht te steken. Als dank en waardering voor de 20% vd Russische bevolking die stierf in het gevecht tegen de nazi’s. Iedere, ik herhaal, iedere familienaam in Rusland herdenkt een gestorven geliefde. Die dag is Kritiek voor de Russen en de ziel van Rusland.

   Elke Rus heeft toen iemanden begraven of nooit meer teruggevonden. Vaders, opa’s, zonen en dochters. Allemaal vergaan opdat wij in vrijheid en welvaart (alles nog heel in NL) konden leven en opgroeien. Dankzij de Russen!

   11 jaar gratis geschiedenis konden studeren, zodat we nu in Absolute Lafheid onze rug kunnen keren naar de Russen. De kans en uitnodiging de heldendaden te memoren achteloos in de prullebak gooiend.

   Fils de batards.

   Rutte en voorgaande kabinetten waren de Absolute Lafheid. Nederland onwaardig. In al haar onwetende en hebzuchtige arrogantie.

   Rusland vocht en zal vechten voor de mensheid. Voor loyaliteit en eer. Davei!

   https://www.timeanddate.com/holidays/russia/victory-day

   Like

   • Be a DOG or be a GOD. Or anything in between, It’s all a choice. And it’s all good.

    You’re own choice, you are the captain of your Soul.

    2019/20!

    Like

 5. ISIS De puurste en eerlijksge vorm van islam slacht 234 andere moslims af bij het uitgaan moskeet in Egypte. En hier geen woord of Egyptische fb-campagnes (ccn = isis).

  2: 50

  3:30 De vibraties van spirituele en sociale wedergeboorte van onze aarde raakt alles en iedereen. Zelfs in Zimbabwe en mugabe. Hoe hard je ook geloofde dat je een dynasty, goddelijke benoeming… etc etc

  9:22
  P.M. Theresa May breekt haar belofte aan de stad Manchester bij te dragen in de kosten schoonmaken islamitiesche- terreuraanslaag.
  Voor het schoonmaken van het Arena complex na de Islamitische massamoord op dozijnen kinderen tijdens een concert heeft zij geen geld over.
  Op de dag dat ze haar toezegging/ woord aan de stad breekt, en Manchester en haar bewoners in de prullebak gooit. Trekt ze 100 miloen pond uit voor het bestrijden van Russisch “fake” news op het internet.

  PMTM = AZB

  Die Libische “vluchtelingen” (sargentini GsLs hysterica) zijn gewoon (ex) strijders van islamitische facties. Die op adem komen in England of nieuwe orders krijgen van hun handlers/ paymasters en EU-bazen. Die Libiers zijn overal en voor alle moslimslachtingen te gebruiken en in te zetten.

  Die kunnen dat land, net als HIER, gewoon in en uit reizen.
  Slachtpartijen, meestal onder onschuldige Moslims aanrichten (als ze geluk hebben, Yezidi) en dan weer zonder al teveel bekijks in de Balie kunnen komen aankakken. Of door EUropa in Italie kunnen eindigen na moord en verderf gezaaid te hebben in ander Europees land.

  Daar zit een veiligheidsdienst-systeem achter.

  Alleen die gasten/ die handlers, die kennen de islam niet. Dus dat gaat af en toe helemaal fout op de plek waar het niet moet gebeuren. En soms ook wel waar het moet gebeuren in EUropa.

  Like

  • Die Buma ja, die kan zich beter met andere zaken bezig houden. Dan meekijken met andermans porno, ja. Trek je stoute broek maar eens uit, en vermaak je eigen, viespeuk.

   Maar,

   Politie/ bevrijding en bescherming Nederland:

   C2000 is niet reliable genoeg om een crisis te doorstaan. Dat ligt niet aan de netwerk provider, maar aan de zwakzinnige inrichting van het communicatiesysteem (ik heb voor jullie provider gewerkt, ok).

   De laatste 3x dat C2000 een (lichte) test kreeg. Faalde het 100%. Waardeloos wanneer het erop aankomt. Gevaar voor de hulpdiensten.

   Dus, dan moet je bandbreedte, in het staatsbelang exclusief reserveren (weigering is fiod en justitieproblemen).

   Alles GRATIS, geen consultancykosten.
   Landsbelang.

   100% dekking, minder mag je de helden niet onthouden. Het is hun en onze veiligheid die niet is gewaarborgd. Niet eens een begin gemaakt.

   Dat ligt aan de zwakzinnige (politieke) leiding. Zo moeilijk is het allemaal niet.

   5 bezoeken hq’s van de providers in NL. (2 dgn).
   1 agent en 1 FIOD collega. Leggen de zaak uit en gewenste service uit. Dat wordt ingeregeld door de providers.

   De bandbreedte kunnen ze makkelijk missen. Het kost hen werkelijk, niks aan geld of werk (5 dgn opdracht, uitvoering en live).

   Het niet uitvoeren, kost hen (tientallen) miljoenen .

   (vandaar die fiod-brombeer mee).

   Per provincie een 100% redundancy. per provincie liasons die altijd contact met elkaar kunnen krijgen (omdat je een alternatieve communicatielijn hebt).

   Rampen zullen misschien meerdere provincies op hetzelfde moment raken. Dus dan doe je logische drills/ tests in clusters. Practice makes pro’s.

   Jullie/ onze leiding heeft zwaar gefaald. Dat geeft niks, maar we moeten de wereld veroveren. Dus iedereen moet in topvorm komen. Burgers hebben lucht nodig, en de hulpdiensten loyaliteit, vertrouwen en geen praatjes.

   All is one, one is all.

   Maar eerst het thuisfront orde op zaken, veilig en sterk.

   C2000 is k.u.t. Dat is een direct gevaar voor hulpdiensten, burgers en Nederland. En daarom prioriteit (na het aantal verplichte genderneutrale wc’s en invoering copvodden, maar dat spreekt voor zich).

   Logica; eerst weten wat je wilt. Waarom je het zo wilt. En dan pas maken/ laten uitvoeren.

   Like

   • En vergis je niet. Dit is de situatie al jaren. Elke brandweer/ ambulance en politieagent weet dit.

    Alle politiek verantwoordelijken wisten en weten dit ook.

    Veiligheid hulptroepen en burgers zijn futiliteiten en niet van belang wanneer je je land aan het Verraden bent.

    ALDE = LANDVERRAAD

    (MH17 Rutte Absolute Lafheid)

    Like

   • Vergeet jullie gezworen eed aan Nederland en haar burgers. In dienst vh Land en bescherming van burgers. Tegen gevaren van binnen/ buiten.
    Jullie cucked leiding en het zwakzinnige beleid vd politiek is misschien een reden voor verzaken, maar nooit een excuus.
    Jullie loyaliteit is niet aan een partij, maar aan je familie en volk.

    En die loyaliteit krijg je terug. Zo werkt dat bij de harde kern van Nederland.
    Rise up fallen fighters, rise and take your stands again.

    Like

   • En Rusland is de vijand niet.

    Het enige wat de Russen willen is:

    -Rust en vriendschap in de wereld.
    – Respect voor hun soevereiniteit en veiligheid (die zijn islamisten aan het slachten, daar wordt je misselijk van, noodzaak en Rusland is loyaal ad menselijkheid, dus die gaan wel).
    – in alle rust doorgaan met het land en resources te plunderen. Die 100-en miljarden worden hier geheeld, gewassen en verstopt tegen de Russische burgers.

    Logica vraag;
    Als wij elk Russisch regime helpen in zijn misdaden. Juridisch en politiek bescherming van hun pensioen potten en toekomst/ veilige oude dag.

    Heeft Rusland belang bij oorlog NL?
    Heeft Rusland belang bij oorlog NATO?

    –>
    Is Rusland vijand of krachtigste Europese bondgenoot?

    Like

   • Vergeet jullie gezworen eed aan Nederland en haar burgers * niet*.
    In dienst vh Land en bescherming van burgers. Tegen gevaren van binnen/ buiten.

    Putin zijn zoon is een Nederlander. Die doet niet zo moeilijk over fatsoenlijke buitenlanders.

    Vraag:
    Zouden wij als schoonfamilie niet een streepje voor hebben?
    Wanneer we zijn hulp vragen!

    (MH17 Rutte Absolute Lafheid )

    Like

   • Ik wordt moe van mijzelf. Met al dat gelul praatte ik mijzelf voorbij. Het belangrijkste punt of de clou vergeten kan je wel aan mij overlaten.

    Er valt elders vast en zeker wel meer te halen.

    Het enige wat de Russen willen is:
    Europese landen spotgoedkoop gas verkopen. Zijn klok tikt ook.

    Dat wij dan als favoriete neefje het Europese monopolie voor gastransport, verdeling en handel e.d. behouden, dat spreekt voor zich.
    Waar heb je anders familie voor.

    De bankkluizen staan al bij ons. Dat zit wel snor. Als ze een beetje onze belangen en eisen respecteren.

    You feel me.

    ALDE ALDI DEAL wil niet dat Nederland en Nederlanders bestaan. Bxl is hun hoofdstad, en EUropa hun kalifaat.

    VVD D66 zijn sell outs

    ALDE ziet ons geboorterecht op zelfbeschikking als volk, als EU-ssr eigendom.

    Vraag het ze zelf maar!

    Like

   • De bankkluizen staan al bij ons. 

    Vergis ik mij daar weer –>

    De bankkluizen mét sleutels erbij ( alle delen) staan al bij ons. 

    Dus dat komt wel goed.

    Kan Shula ” 900 miljoen” of een andere zwakzinnige op tv, mij nogmaals uitleggen waarom de Russen zonodig hun eigen safehouse/ schatkist gewapende hand zou willen veroveren.

    Ze hebben gewoon getekende contracten die ze kunnen overleggen. Die Russen kunnen het bonnetje wel vinden hoor.

    Daar hoef je alleen niet crimineel of zwakzinnig voor te zijn.

    Wat iz probleem

    Like

   • Noem mij maar kort door de bocht.
    Voel de vibraties, natuurlijke vernieuwing, bewustzijn- evolutiegolven.
    Zolang de aarde bestaat, en zolang ie zal bestaan, golft deze geboorte-energie over deze planeet en ik denk universum
    .
    Wij hebben het geluk vader en moeder van deze geboorte te zijn. Het raakt de aarde in onze generatie.

    Wij hebben het geluk.
    Dat de doorgekaatste vibraties door onze zielen werd opgemerkt.

    Dat bijelkaar geraapt zooitje dat de Gouden Eeuw van Holland mogelijk heeft gemaakt.

    Die overkwam hetzelfde. Ik ben hen nog op de dag van vandaag dankbaar.

    Dat genoeg zielen het opmerkten. En dat ze de juiste keuze op dat moment maakten

    Informeer uzelf, kies.

    Kies wijs.

    Like

   • Wat gaat het Buma en het CDA eigenlijks aan wat andere mensen aan porno kijken. Wat mankeert die gast.

    En die dwerg-pony’s, ja die vroegen er zelf om. Die waren mij aan het loeren, ok.

    Like

   • Nu zal ik kort door de bocht of fascistisch klinken voor een heleboel mensen $’s. En dan begint het schelden. Dan ben ik in ene een racist, schoft, absolutist. – Ho, Rutte is de Absolutist hier. Is dat duidelijk.

    MH17 Rutte Absolute Lafheid.

    Zomaar van een privaat bedrijf bezittingen/ diensten in beslag nemen.
    Dat klinkt als machtsmisbruik, Wilders, help, ’39. etc. etc.

    Maar daar is al lang en breed voor betaald door de NL’ se bevolking en belastingdienst. Via zeer gunstige belasting aldes, sjorrie, -deals.
    Wiebes heeft de bonnetjes (ovb).

    Na 100-en miljoenen belasting voordeeltjes de afgelopen jaren. En dan weiger je een gunst te verlenen aan de hand die je voed.
    Werkelijk.
    En dan kan je niet eens 8 mb lijntje sparen voor de veiligheid van je eigen klanten.

    Werkelijk?

    Dan wil ik weleens weten welke providers er Nee -ger zeiden.
    Ik denk wel meer klanten.

    Dan breng ik mijn business wel naar het bedrijf dat wel een donder gaf.

    Like

   • Als ik het droog uitleg, ja dan is het allemaal niet zo ingewikkeld meer. Het was te moeilijk (zwakzinnigheid kent geen tijd) voor drie kabinetten Rutte

    VVD + D’66 + CDA + PVDA

    onder Mark Rutte kwamen ze daar met 30.000 ambtenaren niet uit.

    Absoluut Zwakzinnig Beleid

    Als je dat in een formule zet, dan heb ik iig al wiskundig bewezen dat Min. Ke$ha zwakzinnig is.

    Dat kostte niet eens veel moeite:

    VVD + D66 + CDA + PVDA = AZB

    Dat hele Ruslandgevaar-gelul hè, dat heeft een heel klein aantal mensen nog veel rijker gemaakt dan dat ze al waren. Maar Nederland heeft het heel veel kansen en welvaart door de neus geboord.

    En alleen maar bedreigingen (MH17, moord) en rekeningen (UKR miljarden en “lenen”/ geven, banken en eigenaren redden).

    Dat had welvaart, harmonie en rust van Nederlanders kunnen zijn (kleur religie maakt weer niet uit).

    We hadden iig een keus moeten hebben. Dit was een democratie, lang, lang geleden…

    Dit was een powermove van Amerikaanse oligarchen.
    De vice president Biden-clan (onder zegening st. Billary) voegde daar Oekrainse schaliegasvelden toe aan het reeds aanzienlijke fortuin.

    Vrienden van de kabinetten Rutte I, II, III.
    (talk about cucked, mate)

    Waarom worden deze schatten aan kansen en levenssucces ( krente-Kernen van inzicht en harmonische schikking met moeder natuur) ons ontzegd door het Kabinet Rute III.

    Wie dient de groep ALDE al I, II, III kabinetten lang?

    Waarom zei Shula “ 840 miljoen “ Rijxman niks al die tijd?

    Waarom willen de dames en heren parlementsleden van de kabinetten, Nederland deze kans op een overtreffende Gouden Eeuw als volk ontzeggen.

    Waarom gunt ALDE (vvd + d’66) Nederland deze Bloeiperiode niet (2019/ 20 )!

    Like

   • Dat spotgoedkoop gas van Rusland kopen deed Merkel dus al. Niet teveel aandacht aangeven om Rusland te kunnen blijven demoniseren. Onze boeren mogen niks aan ze verkopen maar Merkel en Duitse Koningen, die winnen, doen volop zaken.

    Deze miljarden gasdeals zijn hoogstwaarschijnlijk de redenen dat Putin zich al dit gedemoniseer laat aanpraten. Dat de goede naam van Rusland onterrecht wordt zwartgemaakt door minkukels als Halve, Alexswabber Pechtold en ons Trut.

    Zelfde als met MH17, Nederlandse slachtoffers mogen de verkeerde haten, hem haten. Hij hoeft geen respect van bejaarde, verwarde en misleidde Nederlanders/ EUropeanen. Hij wil de deals en het geld.

    Merkel zat al in zijn zak, MH17 heeft hem een hele sterke troefkaart gegeven. Een afgerekende troefkaart want hij en Rusland hebben al zwaar voor betaald en geboet (onterrechte sancties).

    Onze schaduwmacht/ deepstate/ Koningshuis en aanhangsels zijn medeverantwoordelijk voor de dood van 300 + mensen boven Oekraine.

    Die slachtofferclubjes MH17 zijn de schaamlap. Een mensonterende en laffe schaamlap.

    Via bbc website..

    At a Nato summit, US President Donald Trump criticised Germany for importing so much of its gas from Russia while expecting the US to pay to protect it from Russia.

    “Germany is totally controlled by Russia because they will be getting from 60% to 70% of their energy from Russia and a new pipeline,” he said.

    German Chancellor Angela Merkel has responded by saying that having had experience of a time when part of Germany was controlled by the Soviet Union, she is now confident that the whole country is independent.

    Mr Trump is right that Germany relies on Russia for most of its gas imports. Eurostat estimates that Russia is responsible for between 50% and 75% of Germany’s gas imports.

    The commodities brokerage Marex Spectron told Reality Check that about 60% of Germany’s gas was imported from Russia, with most of the rest coming from Norway

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.