cda

Bange ‘Cencuur-Lord-Buma’: Het is tijd voor Duivelse surveillance op internet anders wordt het Volk wakker.

(door het reactionair propaganda AD  en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR-Rusland de ‘Kop van Jut’ voor de MSM van de Moordende US en EU Elite(Video).’Lord Buma’ en ‘Maffiaboss John de Mol’ luiden de Noodklok(Video).‘
‘Capo di tutti capi Poetin’ voert een ‘Koude oorlog op het internet (met de waarheid over de misdaden tegen de menselijkheid van de ‘Westerse-Elite’). En de corrupte ‘Nederlandse-Elite’ moet zich daar tegen wapenen, vindt de ‘Nep en Fop Christen’ ‘CDA-Lord Sybrand Buma’, Halleluja! Hoog tijd voor een corrupte ‘dr. Goebbels-Polititestaat-autoriteit’ van ons die het onlineverkeer van het Volk in de gaten houdt, bralt hij. ,,We moeten niet naïef zijn als Duivels van het Moordende(‘Christelijke’ CDA&CU )- Groot Kapitaal, die arme sloebers laat dood vriezen en zand vreten(Video), Amen.’’

De Nederlandse Propaganda Omroep NPO draait overuren met ‘Fake-wetenschap’(Video).

Is RT a foreign agent? And what about the State BBC and NOS(Video)?

House Approves $700 Billion for Weapons Companies en Rutte doet ook mee .No money for Hungry Children& Homeless(Video).
Hier” Lord Buma grist een vaag A4-tje vol met schand vlekken uit een stapeltje AIVD-papieren voor zich. ,,Op de dag dat Corrupte VVD Minister ‘Yab Yum Hennis’ (o.a. schuldig aan 3 x dood door schuld en loopt nog steeds vrij rond en zit nog pontificaal in de Tweede Kamer) aftrad, werd vanaf Russische Twitter-accounts honderden keren de hashtag #hennisdebat geretweet volgens onze AIVD. Nou, nou, 100 x dat is wel erg veel voor ‘Lord-Buma’. Dat blijkt uit een monitor van een Amerikaanse universiteit die hem ter beschikking is gesteld door de AIVD van ‘Acacadabra Dick Schoof’ ,waarvan hij de naam niet noemt. Bestaat die monitor en Universiteit wel? Het ‘Lieg en Bedrieg -Hennisdebat’ werd daardoor trending(kuch). Het effect daarvan is dat wij denken: zó, dat ‘Bral-debat’ krijgt online veel aandacht, het speelt in Nederland. Maar de lezers weten niet wie daar achter zitten. Dat is toch scary, dat we dat niet weten, Halleluja ?’’

Trump’s Crackdown as Stalin on RT Met by Media, NGO Silence(Video).


Waar bent u zo bang voor? Dat de 3 miljoen mensen die op het randje van de financiële afgrond moeten overleven door u en ‘Shell-Rutte&Co‘ Wakker worden? En daar heeft Poetin en/Nepnews niets mee te maken.


Guardia Civil track social networks to hunt critical messages with repression.
,,Het gaat erom dat we alert zijn anders verdwijnen wij nog in de cel voor onze misdaden jegens het Volk. Poetin voert een koude oorlog op het internet. Het land infiltreert en beïnvloedt de publieke opinie en wij hebben alleen de NPO met de Staat-NOS(Video), Buitenhof en de  corrupte Gevestigde Orde kanten als de AD, NRC, Trouw, Parool en de NSB-Telegraaf met Fake News. Daar waar destabilisatie armoede, ‘Rat in pak-corruptie’ en misdaden van de ‘Elite-Gangster’ op de loer ligt, zijn de Russen online actief(kuch). Dat was bij de Brexit, bij de Amerikaanse ‘Freak-presidentsverkiezinge’n en onlangs bij het Catalaanse onafhankelijksreferendum, toen de ‘(Franco)-Guardia Civiel’ namens mijn ‘Christelijke’ partijgenoot Rajoy 1000 mensen het ziekenhuis in sloegen. Vroeger had je een leger( kanonnenvoer) nodig om de ‘Nep en Fop-democratie’ van de Elite in een ander land te beïnvloeden, nu hoef je soms nog niet één procent van de bevolking te bereiken om het verschil te kunnen maken. Kijk hoe klein de verschillen waren bij de verkiezingsuitslag in Amerika tussen ‘Mad Dog Trump& Pedo’s'(Video) en ‘War Mongul -Hillary Clinton’ en ‘Pedo Bill‘ En ook wij hebben maar een meerderheid van een zetel om de boel er onder te houden’.’’

‘Nep en Fop Christen ‘ ‘CDA-Lord Buma’ veegt zijn Duivelse gat af met ‘Sleepwet -referendum ‘en de Wil van het Volk(Video).

PVV-leider Geert Wilders gaat op bezoek in Rusland. Heeft hij een punt dat u en de Heersende Klasse lijden aan Russofobie ?  Of is het alleen een Bliksemafleider van de extreme armoede en ongelijkheid in de US, EU en NL?
,,Ik vind het heel zorgelijk dat een Nederlandse politicus zo’n positie inneemt. Een volksvertegenwoordiger moet juist ons land de Elite en (Taxfree)-Koning Willem Alexander en zijn ‘Vastgoedmaffia-Prins Bernhard -familie’ (Video) beschermen. Wat Rusland doet is gevaarlijk voor de ‘Nep en Fop democratie’ van mij en de Elite. De Krim is (niet) bezet, de oorlog in Oost-Oekraïne is opgestookt door de US-Elite van ‘Mad Dog Trump &CIA’. Het is het land van de BUK-raket waarmee de MH17 is neergehaald ( staat nog niet vast, maar dat kan Buma niets schelen, ff zelf wat ‘Fake-News’ er in gooien alsof hij de ‘NRC- AIVD-Trol  Abrahams‘ is die zijn partijgenoot Pieter Omtzigt voor Rutte door de stront ton haalde). En dan is er opeens een Nederlandse politicus Wilders die zegt dat Rusland zich terecht bedreigd voelt door de ‘oprukkende NAVO van ‘Mad Dog Trump&CIA’! Zo’n term miskent het zelfbeschikkingsrecht van de voor met merendeel ex Nazi Baltische staatjes die allemaal vrijwillig achter Hitler aan hebben gelopen en mee gevochten tegen de Russen. Zij hebben nu weer zelf gekozen voor aansluiting bij de corrupte  ‘EU-Elite’, bij de NAVO van de door mijn zeer gewaardeerde altijd liegende ‘CDA Rat- Scheffer’, Haleluja . Alsof Rusland net als in de Tweede Wereld Oorlog en  de Koude Oorlog recht heeft op invloedssferen dat heeft alleen onze ‘US-Elite’. Wilders is (niet) naïef en ik ben een Duivel van het Groot Kapitaal, Amen. Denkt Wilders nou echt dat hij in Moskou het ware verhaal te horen krijgt, daarvoor moet hij bij mij en de altijd liegende ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep zijn, Amen? Kom nou.”

Deep State,‘Mass Murder-Mad Dog Trump’& ‘Serial Killer& Drug dealing CIA’(Video).

 

D66 -Minister van Binnenlandse Corrupte Zaken ‘Jonkvrouw –HESSA-Ollongren‘ kon maar één concreet verzonnen voorbeeld noemen van Russische inmenging in Nederland, terwijl wel vast staat dat zij mede heel Amsterdam verwoest heeft en de gewone Amsterdammers nu 17 jaar moeten wachten op een betaalbaar huis. Overdrijft u niet als een Duivel van het Groot Kapitaal ?

,,Zolang we zaken niet zeker weten, kan ik me voorstellen dat onze corrupte inlichtingendiensten van ‘Acadarba Dick Schoof’ niet voorzichtig zijn met beschuldigingen aan het adres van Poetin,want dat lijdt goed af van onze misdaden tegen het Volk. Maar bij het Oekraïnereferendum waren er genoeg aanwijzingen dat de Elite heeft verloren en dus geven we Poetin de schuld. We zitten dicht tegen het weten aan, maar schaffen het recht op referendum ( de Wil van het Volk) maar vast af.

Of weet u misschien meer, als stiekem lid van de corrupte ‘Commissie-Stiekem’?
,,Nee. Dit vermoeden komt voort uit het feit dat de Russen op zóveel plekken actief zijn(kuch). Alleen is er nog niemand opgepakt. Elke keer als er spanning is, als ergens destabilisatie dreigt, duiken die Russische accounts op. Rusland heeft daar baat bij.’’ ‘Lord Buma’ duikt opnieuw hijgerig in zijn vieze bevlekte ‘AIVD-papieren’ en haalt een pagina uit de Frankfurter Allgemeine tevoorschijn. Hele en halve alinea’s zijn onderstreept door Dick Schoof.,,Hier! Nog zo’n voorbeeld! Het is 2015, Berlijn. Een Russisch-Duits meisje is zoek. Op internet circuleert een verhaal waarin met een beschuldigende vinger naar een asielzoeker wordt gewezen. Dat wordt opgepikt: Russen demonstreren voor Duitse regeringsgebouwen. De Russische minister van Buitenlandse Zaken, Lavrov, gooit olie op het vuur en zegt in een interview dat Duitsland te weinig doet om Russen te beschermen. Maar later blijkt dat het meisje gewoon bij een vriendin sliep. En dat het internetverhaal uit Rusland kwam. Zo kun je zien hoe gevaarlijk dit kan zijn. De Russen stoken zelf een vuurtje op.” Waar haalt deze ‘Cencuur-CDA-Rat Buma’ die onzin vandaan, als het al waar is. Is een zo’n sensatie Riool artikeltje van invloed op de publieke opinie? Er sterven zes miljoen kinderen per jaar van de honger(Video) door het Groot Kapitaal waar hij pal voor staat. En Buma heeft zeker nog nooit gehoord van ‘Zombie- Tv-programma’s’ als ‘RTL- Riool- Boulevard, want daar wordt iedere dag gelogen en opgefokte sensatie uitgezonden door ‘BN-Hoeren’ van ‘Maffiabaas John de Mol’ met zijn door en door corrupte beroepsleugenaars als ‘Insluip- Geilneef Junkie-Peter R. de Vries'(Video)en ‘Politiescribent-John van den Heuvel'(Video).

Vindt u onwaarheden onze grootste bedreiging? Bent u (en Mad Dog Trump) het niet zelfs als steunpilaar van ‘Christelijk’-Shell Rutte en Taxfree-‘Graai King Willem’.

,,De dreiging is breder. Het gaat ook om hacken en niet te vergeten onze Sleepwet waarmee wij  binnenkort  iedereen 24/7 in hun gat kunnen kijken, Amen. In 2013 wist een aantal Iraniërs volgens de CIA en hun AIVD en die liegen nooit ,online in te breken in een dammetje vlakbij New York. Ze slaagden erin van een afstand de schuiven open te zetten. Nu was dat dammetje niet in gebruik en is er geen overstroming geweest, het was geen groot Fake nieuws bij het ‘dr. Goebbels- CNN’ van de Elite, maar het laat wel zien waartoe Iran in staat is. Onlangs was er een hack in de Rotterdamse haven. Een grote containeroverslag lag dagen stil. En we hebben geen idee wie er achter zat . Stel dat dat met onze stormvloedkering gebeurt. Daar moeten we ons tegen wapenen. Het risico op ontwrichting is te groot voor onze Moordende economie en onze veiligheid.”

Hoe dan? New Study Confirms Your Worst Fears About ‘Fox-KKK-News’ and Dutch reactionair ‘State-Outlet NOS’(Video).

CessBuma:”We moeten af van het idee de digitale wereld als privédomein te zien, waar de privacywetgeving regeert. Wie het internet op gaat, betreedt de publieke ruimte van ons, ook al zit je thuis volledig kaal geplukt door ons op je zolderkamer. Op straat geldt een id-plicht, er hangen ‘Big Brohter- camera’s’ van ons. Op internet is geen enkele bescherming voor ons. Mensen kunnen onder alias mij en elkaar de huid volschelden, zonder dat iemand weet wie er achter zit en gelooft u mij maar dat zijn heel vaak onze Trollen, Amen.

De privacywetgeving voor het Klootjesvolk moet op de helling van ‘Cenuur-Lord Buma’.
,,Privacy is belangrijk voor de Elite, maar niet voor het Volk die mijn ‘gabber in crime’ Rutte terecht kwalificeert als Labbenkakken. Maar weet u wat zo interessant is aan de discussie over de nieuwe Big Brother is watching You- Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten, de WIV? Dat is nou typisch een voorbeeld waarbij tegenstanders een overdreven sterke nadruk op privacy leggen. Maar als je een speld in een hooiberg zoekt, moet je die wel kúnnen vinden. Criminelen ( Buma heeft het nu niet over de Ratten in pak die op het “Elite-Gangster Billboard” (Video)hangen) gebruiken allang geen telefoons meer. Want die worden aangestraald door zendmasten en die mogen afgetapt worden. De kabel niet, dus gaat veel communicatie via Fifa-spelletjes. Daar moet je dus kunnen kijken. Heel veel landen doen dit al zonder dat ze dat mogen, wij zijn tenminste zo netjes er een wet met veel waarborgen voor te maken. Om burgers te beveiligen op internet moeten we meer doen, Halleluja .”

Meer dan 1 miljoen mesen worden nu al dagelijks afgeluisterd, zie uitzending Stem van de Straat/SaltoTV hierna: 

U wilt een internetpolitie? Maar die is er toch al: Dr. Goebbels Dream is coming true: Your Internet Censored as never before by the ‘Corrupt –Elite’(Video).
,,Dat zijn niet mijn woorden. Zo’n benaming roept bij mensen al gauw het gevoel op van ‘zie je wel, de politie wil weten wat ik online doe’. Ik wil dat er online gesurveilleerd wordt door een internetautoriteit van ons en die noemen wij niet Big Brother is wachting You. Zodat we bijvoorbeeld weten waar al die verspreide berichten op social media vandaan komen. Dat hoeft de politie niet te doen.”

Maar als u bang bent voor Russisch Nep-nieuws, kunt u toch ook gewoon het echte verhaal daar tegenover zetten? Of bent u daar het bangst voor?
,,Ik zal wel weer de kritiek krijgen dat ik de vrijheid van meningsuiting eenzijdig wil beknotten voor de Elite. Maar bij vrijheid van meningsuiting hoort transparantie en daar hebben wij met onze ‘Doofpotten-cultuur’ een boertje dood aan . Bij dergelijke berichten staat niet netjes: dit bericht komt van de Russische overheid en als wij dat doen met de RVD en de Staat-NOS, etc. met de bedoeling uw land te destabiliseren. Deze manier van oorlogsvoering werkt niet met tanks, maar nestelt zich in je hoofd.’’

En hoe wilt u dan voorkomen dat mensen een valse identiteit hebben op internet en geldt dat dan ook voor uw Staatstrollen ?
,,Ik heb daar niet meteen een technisch antwoord op. Ik wil de discussie aanzwengelen en die begint bij bewustwording(kuch). Eigenlijk zet je op internet je deur open en laat je iedereen maar binnen zoals wij gaan doen met onze Sleepwet. Maar als er in je huis is ingebroken, bel je normaal gesproken de politie. Bij criminaliteit op internet wordt veel te weinig aangifte gedaan bij onze corrupte politie die alles wat ons niet uitkomt in de Doofpot moet gooien, Amen . We moeten ons realiseren dat internet niet alleen vrijheid is, maar dat er net als in de publieke ruimte regels moeten gelden voor het Klootjesvolk , Halleluja .’’ En dat was CDA ‘Lord Buma’: Van Kiezersbedrog tot Kiezersberoving(Video),hallelujah!

 

14 antwoorden »

 1. Nou, de porno-liefhebbers hoeven zich niet te schamen voor wat zich op het internet allemaal ten toon spreidt.

  In de 2e kamer hebben de politici zich en public in de grootste schanddaden en vieze standjes (met zijn vieren in 1 coalitie) gemanouvreerd, waarbij men in Rukke-3 van alle markten thuis is.

  Wat zegt Buma bijvoorbeeld over het Torentje ? Dat is toch zeker ook openbare ruimte !

  Als Gordon het Torentje insluipt wil ik dat de camera aanstaat ! Vooral op het herentoilet !

  Like

  • Ja, zet maar een livestream op de 2e slaapkamer. Is daar die Buma-meeruk wet nu voor opgetuigd. Zodat Buma the Flunky bunch haar degeneratie in een 2-minuten filmpje kan compileren?

   Wat mankeert die gast.

   Misschien dat de npo dan wat kijkcijfers en reclame-opbrengsten kan scoren.

   ff he, als het echte nieuws en vermaek door de alternatieve/ n-msm wordt geleverd.

   Kan daar vanuit de politiek niet wat support en kijkgeld heen? Het echte nieuws is op tpo, ftm, gs, stevebrown, herre faber, jan roos, ebru, v Amerongen, Wierd, Brussen etc etc.

   Die houden de eigen broek al op, maar ik denk dat hun het leuker en minder hypocriet kunnen verbranden. Toch geld zat.

   Maar “840 miljoen” voor onzin, propaganda en gouden pensioenen gaat nergens over. Ook al is het soms hilarisch in al haar zwakzinnigheid.

   Like

 2. Heel het beleid slaat kant nog wal?Laat me niet lachen ‘staand wilhelmus zingen’?
  Langs de kant staan allemaal van hetzelfde kaliber, maar eindelijk eens spijkers met koppen slaan ho maar?
  En worden nog rijkelijk gehonoreerd ook?

  Like

 3. Buma had het over internet als de openbare ruimte. ONVOORSTELBAAR.

  Of deze man is duivels, vals en corrupt of ontzettend dom en achterlijk. Waarschijnlijk allemaal.

  We hebben bijvoorbeeld een briefgeheim, als ik een brief stuur naar mijn Oma met nep-nieuws dan gaat dat Buma geen ene ruk aan. Zij bepaalt zelf wel of ze mijn nep-nieuws wil lezen en/of geloven.

  Dus Buma wil dat als ik een papieren krant, bijv. de Telegraaf lees, dat er dan een camera meekijkt, of ik geen nep-nieuws lees. Bijvoorbeeld over weersberichten of beurskoersen (per definitie altijd nep). Zodra ik dan nep-nieuws lees (bijvoorbeeld over Donald Duck) gaat er een rood lampje bij Buma branden en dan zal ik waarschijnlijk worden gestraft met een boete van Euro 150,=.

  Dit is hersenspoeling anno 2017.

  Een of andere compleet van de pot VERRUKTE Fop-Christendemocraat uit het nep-parlement dat de coalitie RUKKE-3 met 19 verdwaalde zetels ondersteunt, gaat even zitten vertellen dat ik geen zogenaamd anoniem nep-nieuws mag lezen op internet.

  Als ik gefopt wil worden met nep-nieuws bepaal IK dat zelf, ja, meneer Buma !?

  Like

  • Dit is hersenspoeling anno 2017.

   Of het raamwerk/ wettelijke kader voor p.c.-fascisme. Deugen is prio, landsbelang

   (//: Ke$ha D66 modus off)

   Als ik gefopt wil worden met nep-nieuws bepaal IK dat zelf, ja, meneer Buma !?

   Dan zet ik altijd npo op. Gegarandeerd nep en nieuws waar je echt niets aan hebt.

   Die kant op staan…

   Like

 4. LS…

  Op CNN worden ze met de dag hysterischer en krijsen ze om het hoofd van Trump nu het hele linkse pedo bolwerk van de USA dreigt te ontploffen… Zouden de idioten in de gaten hebben dat dit hele gedoe de zoveelste afleidingsmanoeuvre is om de gruwelijke werkelijkheid te verbloemen ? De werkelijkheid is dat er over de gehele wereld dagelijks tienduizenden kinderen worden geofferd aan Baal en dat de hele mondiale elite daar aan mee doet !

  Like

 5. Ik voel en merk aan alles om me heen dat stemmen nog gevaarlijker is. iedereen moet dit toch wel weten ondertussen, ,wie tellen er eigenlijk onafhankelijk mee ,het is om er moedeloos van te worden. als ik toen die tijd wist wat ik nu allemaal weet had ik geen kids op deze verrotte wereld gezet ze zijn in de 30 en hebben het erg druk om hun hoofd boven water te houden, als ik in adam had gewoond had ik op Steve gestemt

  Like

  • De beslissingen worden niet in Nederland genomen.
   En de harde kern accepteert alles en iedereen. Je moet alleen blijven staan.

   Jij, je kinderen kunnen onderdeel van de oplossing zijn. Arm/ rijk, knap/ lelijk, gezond/ ziek iedereen krijgt zijn redpill-moment and inevitably, the call to arms!

   Dit is een EUropees wijd probleem. En er wordt EU-wijd geraast. NPO onthoud ons alle demonstraties, alle 100.000-en die samen met Geert hebben geraast voor een eervolle en veilige toekomst van hun dochters.

   Alle demonstraties, onrust, afkeer, walging, beschimping en haat tegen de EUssr vanuit de verschillende bevolkingen/ landen, zijn altijd keurig door Shula “840 miljoen” en Rutte’s kabinetten voor het Nederlandse volk onthouden.

   Heel Europa knapt.

   C2000 zuigt nog steeds.

   Like

 6. Dit is wat beatrix aan het doen is haar duivelse praktijken met de flikkers en bilderberg maar wat ze vergeet, ze heeft de hebrew vloek op haar en niks en niemand en geen enkel duivel kan het weg halen geloof me haar tijd komt nog en sneller dan ze denk !

  Like

 7. Nep Ghristen en Rechtsgeleerde Hardcore Zionist Buma: pleidooi voor totale censuur

  Nederlandse Propaganda Omroep NPO: https://www.npo.nl/wnl-op-zondag/26-11-2017/POW_03597928

  Ariel Cohen: Russia is challenging the New World Order in the Middle East

  Verraders van ’t Joodse volk
  Simple: Putin stopped the Israeli Security Intelligence Service, commonly known as ISIS. If he didn’t intervene, Assad would have been beaten, clubbed, and killed in cold blood in the street of Syria, just like Gaddafi in Libya. If Putin didn’t tell NWO agents that he would not be Mr. Nice Guy in Syria, Assad would have probably been in a coffin by now. Cohen and the Israeli regime obviously do not like that. Lees meer: https://www.veteranstoday.com/2017/11/25/ariel-cohen-russia-is-challenging-the-new-world-order-in-the-middle-east/

  Like

 8. Ze doen wat ze willen. Als je hen bewijsbaar de hoek hebt ingedreven, roepen ze in navolging van Hillary Cli(n)t(on), dat ’t nep nieuws is. Komen er altijd mee weg. Toekomst interesseert hen geen moer: Rutte, Merkel, Macron, May, Bettel et al. hebben geen kinderen. Kennen die oergevoelens niet; weerspiegelt zich in hun beleid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.