Stem van de Straat Partij

‘D-Day voor de gewone Amsterdammer’ Stem van de Straat Partij nu officieel op de Kieslijst Amsterdam!

(van de Stem van de Straat Partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-A.s. maandag geeft de “Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto TV “als enige aandacht aan het historische D-Day feit dat de gewone Amsterdammers weer een Stem krijgen in de’ Rat in pak-Politiek’. De enige Partij die vanaf het begin af aan een Cordon sanitaire  heeft van alle politieke partijen en de hele Media en Pers van het gesubsidieerd ‘Links’ tot het commercieel Maffia ‘Rechts’. De Stem van de Straat, dé enige partij die nooit liegt!

Toch stelde ‘Boy Baudet ‘van de Onleefbare-Uber-democratie forum’  in een onbewaakt moment dat onze partij De Stem van de Straat moet worden mee genomen.
Binnenkort zal ons eerste Partijcongres worden gehouden, Komt allen! ( gratis bitterballen en de naakte waarheid) Wij gaan ons hard maken dat die grof weg 40% van de Amsterdamse Kiezers die al jaren terecht overigens ieder vertrouwen in de corrupte Gevestigde Orde Politiek heeft verloren en niet meer stemde weer terugkeren naar de stembus en na het weer stemmen dat echt maar dan ook echt gaan merken in hun dagelijks leven.

(zie de 5 hoofdpunten van De Stem van de Straat partij  in de video hierna.) maar hier alvast wat puntjes die van belang zijn voor m.n. de Amsterdamse laagste en middenklasse:

  • Openbaar vervoer voor Amsterdammers tot 16 jaar en bejaarde(65) gratis. Na 16 jaar 2 euro voor de hele dag. Voor de toeristen en expats gaat de prijs fors omhoog.
  • Zwembaden en schaatsbanen voor Amsterdammers gratis op bepaalde uren en leeftijdsgroepen (na Canadees model).
  • Parkeren van de auto voor Amsterdammers in de buurt waar men woont gratis.
  • Voedselbanken worden gesloten en mensen die niet kunnen rondkomen krijgen maandelijks een verhoging voor hun uitkering of inkomen.
  • middelbare scholen worden verplicht de documentaire ” the Shadow World‘ te behandelen
  • We gaan ons hard maken voor de Mensenrechten(EVRM) en een Cordon sanitaire in de Gemeenteraad voor de ‘VVD-Misaadgroep'(Video) en de ‘D66-Yuppie-Fascisten'(Video) met hun rijke Papa’s uit de Provincie.
  • Uber(VVD-Neellie-Kroes) -Taxi’s moeten verboden worden.

 

Maar ook in deze aflevering van De Stem van de Straat weer ‘rauw maar waar’ Straatnews wat u nergens ander ziet met o.a. : De Top VVD-er ‘Onno-Schandknapen-Hoes’(Video) weer duister benoemd tot ‘Graai en Naai- Burgemeester’. Gordon trouwt een Aap bij Rutte in Het Torentje(Video). Stem van de Straat partij eist onteigening Panden van ‘Mega-Aasgier-Huisjesmelker Prins Bernhard'(Video). En nog veel meer schokkende en ronduit hilarische maar dodelijke Misdadige (politieke) Rat in pak onderwerpen door de bril van de Straat.

Partijleider van de Stem v.d. Straat ing Steve Brown legt in de videoreportage hierna uit dat men juist wel moet gaan stemmen al is het vechten tegen de ‘Rat in pak -Bierkaai , elke stem helpt in die strijd: “Steve Brown analyseert Nep en Fop Verkiezingen 2017. Stem Tegen”(Video)!

 

9 antwoorden »

 1. Expats terugsturen. Bedrijven die expats inhuren om Nederland leeg te plunderen en onze woningen te bezetten, moet je gewoon verbieden.

  Dit levert een enorme groei aan fatsoenlijke banen, vrije woningen en nieuwe kansen voor het MKB op.

  Amsterdam voor de Amsterdammers, Nederland voor de Nederlanders.

  De Zuid-As dient vanzelfsprekend chemisch te worden gereinigd van allerlei corrupt ongedierte.

  Ik adviseer bijvoorbeeld:

  Like

 2. dat hebben jullie dan mooi voor elkaar en vergeet niet bij de amsterdamse overheid op het kantoor een raampje open te zetten want een fris windje is dar hard nodig! succes en voorwaards

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.