corruptie

De ‘Duivelse-Geest’ van ‘Censuur-Lord Buma’ heerst al bij Universiteit van Groningen.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Bange ‘Lord-Buma’: Het is tijd voor Duivelse surveillance op internet anders wordt het Volk wakker (Video).
Ooit namen twee studenten journalistiek van de corrupte Universiteit van Groningen een interview af van een paar uur met Steve Brown die o.a. zijn mening gaf over hoe corrupt de Gevestigde Orde journalistiek(Video) en de ‘Media-Maffia-Pulp’ van ‘Maffiabos John de Mol’(Video)  is verworden in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Shell-Rutte&Co’(Video).Enige tijd daarna belde zij ing Steve Brown betreurd op dat zij het interview niet mochten publiceren in het Studentenblad en dat had Brown hun al voorspelt. Het betreffende interview was op tape opgenomen en zal ooit eens worden gepubliceerd bij ons. En nu zijn er twee redacteuren bij de R.U.Groningen ontslagen in de geest van ‘Censuur- Lord Buma’ nadat ze de over de corruptie in het “Prins Bernhard’-Maffia-Vastgoedbeheer”(video)gepubliceerd hebben. M.a.w. niet omdat zij ‘Fake-News’ brengen van Poetin waar ‘Lord Buma’ zogenaamd zo op tegen is, maar de waarheid wilde publiceren over de alles verwoestende ‘Rat in pak–corruptie’ (Video) waar ‘Lord-Buma’ en zijn ‘Nep en Fop Christen’ partij CDA een Duivelse steunpilaar van is.

Het ‘Graai-Vastgoed-Bestuur UvA’ na Maagdenhuis bezetting neemt de benen(Video).

R.U.G. doet aan censuur om criminele activiteiten personeel en diefstal van gemeenschapsgeld te verdoezelen. Twee patriotten zijn gevallen, twee strijders voor de waarheid liggen gewond, maar nog levend op het slagveld. Nieuwsredacteur Peter Keizer – sinds 2010 in dienst bij de UK – is ontslagen. Van eindredacteur Sjef Weller is het contract na twee jaar niet verlengd. Zo komt voorlopig een einde aan de dr Goebbels-Censuur- kwestie die ruim een jaar sleept. Een derde redacteur nam eerder zelf ontslag, omdat ook zij ‘dr. Goebbels-censuur’ ervoer. Keizer zag de druk op de redactie toenemen. Hij schreef onthullende artikelen over het frauderende hoofd van de afdeling Technisch Beheer van de universiteit. ‘‘Moet hij dat allemaal wel schrijven?’, vroeg de eveneens corrupte universiteitstop zich af. Mij werd verweten dat ik kritisch was -en dan met i-e-s.’ Artikelen over het corrupte declaratiegedrag van het Rat in pak College van Bestuur en een legionellabesmetting werden hem door een eerdere hoofdredacteur ontraden.Door het wegvallen van advertentie-inkomsten zijn hogeronderwijsbladen financieel nagenoeg volledig afhankelijk geworden van de geldschieter die zij kritisch moeten volgen. Corrupte ‘Universiteitsbesturen zullen niet snel zeggen dat ze klaar zijn met kritische pers. Maar als ‘misdaad-plannen’ waar ze veel duistere energie in steken kritisch belicht worden, zijn zij en corrupte Politici als Buma daar niet blij mee’, zei Jaap de Jong,  hoogleraar Journalistiek en Nieuwe Media en voorzitter van de redactieraad van het Leidse universiteitsblad Mare eerder tegen de Volkskrant en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.Daarbij komt dat universiteiten zich steeds meer als (VVD)-‘ Maffia-Vastgoed-bedrijven’ gedragen, zei De Jong. ‘Het imago wordt bewaakt. Communicatie-afdelingen dijen uit. Dan is het verleidelijk een fte-eetje af te snoepen van keffende media.’

 

 

 

 

13 antwoorden »

 1. Ram ram !

  De faculteit der [sociaal]psychologie in Groningen, doet bewijzen als de duivel teniet en tracht dit als de satan ten eigen bate te gebruiken .
  Terwijl ze hun eigen D.SM. bijbel diagnoses niet kunnen bewijzen .
  Ze beletten mij het spreken en trachten mij het zeggen [voor of na] te doen .
  “Als ik nu eens zeg wat jij me hebt bewezen of je moet zeggen wat ik wil…”
  Ze proberen als het beest over mijn heb en wil te beschikken .
  Met andere woorden : Ik had ”ze” in 1997 al geïnformeerd over 9/11 en Sumatra Atje tsunami .
  In 2008 over L’Aquila Italia aardbeving en vanaf 2010 inmiddels ontelbare keren met succes aardbevingen en donderbuien van te voren met succes voorspelt .
  Het staat in herhaaldelijk hun eigen rapportages en gerechtelijke stukken .
  Ik krijg ze soms op maat afgeleverd op mijn verzoek aan en van de allerhoogste Goddelijke macht …

  De Groninger Universiteit heeft wat dat betreft zijn duivelsachtigheid wel bewezen door dit toch nog toe angstvallig te verzwijgen !

  Alvast prettige feestdagen en gelukkig 2018 !

  De Groetnn
  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger / donder en bliksem predikant

  P.S. : 13 November is inmiddels 3 dubbel geverifieerd !

  Like

 2. Mooi geschreven beschreven en rijk in volkstaal proza.
  De goed afgewogen en gedoseerde termen vliegen om je denkvermogen en sauzen het verhaal tot ongekende dieptes, daar waar het waarlijk gebeurt. In de spelonken van de psyche van de witteboordencrimineel Satanisten.
  Een sterk stuk van deze gootervaringsdeskundige, die rapaille , criminelen en snode Satanische schijnheiligen al vanuit een mijl ver hun stank als die van verrotte ratten kan ruiken, als het niet meer is.
  Een edel ridder die het opneemt tegen de machten van het kwaad.
  Gehuld in zijn harnas van zijn zelfbewuste denkvermogen en gewapend met een pen die als een zwaard dwars door schilden der Satanische Schijnheiligen steekt.
  Moge het ethos je blijven inspireren Steve.
  God is met je, of je het wil of niet.

  Like

  • Thanks Steve.
   @JanRomijn.

   Dat vind zijn berijd$ter nooit goed (die gimp-suits trekken zichzelf niet uit). En die twee hebben ook geen tijd om verantwoording af te leggen in de 2e slaapkamer.

   Die zijn met Landverraad bezig.

   PvdA/ ALDE wil alles aftappen en registreren, Buma wil het bekijken keuren en God weet wat mee doen. (zal wel weer lafjes 2 min rukken worden, schaamte/ boosheid en dan weer een wet om eigen onnatuurlijke frustraties in te tomen).
   Wat mankeert die gast.

   Maar over de Duitse geklapte christelijke -neger/ Jamaica- coalitie hoor je niks.

   DEAL gaat je ook niet vertellen dat hun cheffin ook Gezien is.

   #jesuisPeterKeizer
   #jesuisSjefWeller

   All is one, one is all.

   Like

 3. Het zich snel uitbreidende gebruik van VVD-maffia-vastgoed als kernactiviteit door Universiteiten in Nederland is inderdaad een voorbeeld waar ratten in pak zich ongegeneerd op kunnen verheugen.

  Immers, het beschikbare miljardenbudget op de begroting bij het ministerie van Onderwijs is in veilige VVD-handen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.