Elite -Pedofielen

Former Secret Service Agent Threatens to Reveal New Details About “Lolita Express&Pedo-Bill Clinton”

(van onze Internationale ‘Elite-Pedo-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Our Leaders are Sex Perverts:’Weinstein& De Mol ‘Sexual Behavior typical of Illuminati&Bilderberg(Video).
In a furious twitter exchange with a corrupt Clinton aide on Friday, former secret service agent Crazy Republican’ Dan Bongino threatened to reveal new ‘Weinsein& Johnny Mol–Rap’ details about ‘Pedo-Bill Clinton’s ‘26 documented  ‘Sexs-Predetor-trips’ aboard notorious Republican’ billionaire Pedophile Jeffrey Epstein’s private jet, nicknamed the “Lolita Express.” Bongino in his turn is a supporter of ‘Mad Dog Trump’ & ‘Pedophile Moore’(Video).

Corruptie bij Zedenpolitie groter dan al bleek tijdens de Hoornse Insluip-actie van Peter R. de Vries(Video)
(Zie vanavond de Stem van Straat-Amsterdam-NOIR/ SaltoTV).

Hillary Clinton Sought Russian Officials and PvdA “Miss Cow” -Sharon Dijkstra For Pay-To-Play Scheme(Video).

Bongino and former ‘War Mong -Hillary Clinton’  aide ‘Psycho Nick Merrill’ started feuding after Merrill challenged Bongino’s claim that ‘Pedo Bill-Clinton’ was the most “manipulative political pervert person in a position of power [he had] ever met in my entire life,” as Paul Watson pointed out.’Psycho Merrill’; fired back that Hillary “has enormous respect for the corrupt Secret Service & a great relationship with the agents in bed on her detail.” He also alleged that Bongino was never on the Clintons’ detail – a claim that Bongino almost immediately disproved by supplying a photo of him sitting behind Hillary Clinton back in 2001. After accusing Merrill of being a “fraud”, Bongino dropped a ominous-sounding threat: “Be careful Nick, people know things not yet released publicly about your messiah Hillary. Don’t poke the bear loser, you may not like the results. #EpsteinPedoBill #EmailGate #DuchtPedoGayLordRutetDemminkConection #5MiljoneuroformDutchMinister”Miss Cow”Dijkstra,” tweeted Bongino.

 

11 antwoorden »

 1. Kijk, kijk kijk,

  – dat ze in 2014 op slinkse wijze een bedrag van ………. ja, ja, 25 miljoen dollar kado gaf van onze belastingcenten en daarmede behoorde tot de 3 hoogste schenkers naast de ZioNAZI Bil Gates en Saoedi Arabia .

  Het is jullie wellicht ontgaan omdat dit via een een kunstkonstruktie gedaan werd (via de door de Oranjes gecontroleerde postcode loterij). 

  In een andere tijd/ dimensie hadden we de klus nu gelkaard. Buit is 30 miljoen in bonds and diamonds. Eerste 5 waren van mij, maar ik heb genoeg aan 2. Can’t have fun if the homies can’t have none. Bel maar wanneer je weer wat moois hebt rmstock.

  We hebben iig al één Sharon Dijksma-Gate opgelost.

  Die PeterH, die was naar boven gelopen en had de zwartgeld-kluis gevonden. Was zo eerlijk om naar beneden te lopen en de rest vh team en Nederland mee te laten delen in de gevonden schat. Graai maar raak. Gulzig voor informatie graaien is een stuk minder genant dan voor geld of status.

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12463:john-podesta-clinton-foundation-en-een-uraniumspoor-dat-naar-den-haag-leidt&catid=20:het-complot&Itemid=33

  Australie heeft, net als ons, ook 25 miljoen naar de politieke criminele organisatie de Clinton Foundation overgemaakt. Iedereen die geld heeft overgemaakt heeft zijn eigen belastingwetten gebroken. Maar zeer zeker de Amerikaanse belastingwetten omtrent donaties aan “charity”. Dat is zeer strikt in de wet beschreven. Clinton Foundation was a bust from the get go. Iedereen die geld heeft overgemaakt is medeplichtig aan de misdrijven (Guantanamo of doodstraf) die de meeste hoofdrolspelers krijgen. Voor andere zaken, maar allemaal connected met de foundation en de geldstromen.

  En die straffen zijn niet mals daar, dus zingen zal je.

  6:00

  Like

 2. Beste mensen,
  Deze Zionist Sharon Dijksma is veel erger corrupt. Het gaat niet alleen om deze 5 miljoen belastinggeld dat ze aan haar ZioNAZI bitch Hitlery kado gaf. Er zijn meerdere van dergelijke bedragen kado gedaan in deze “pay for play”-games (=omkoping voor wederdiensten voor de Oranjes en Soros/Mabel).
  Maar het is jullie kennelijk ontgaan dat ze in 2014 op slinkse wijze een bedrag van ………. ja, ja, 25 miljoen dollar kado gaf van onze belastingcenten en daarmede behoorde tot de 3 hoogste schenkers naast de ZioNAZI Bil Gates en Saoedi Arabia .
  Het is jullie wellicht ontgaan omdat dit via een een kunstkonstruktie gedaan werd (via de door de Oranjes gecontroleerde postcode loterij). Zoek naar de schenkingslijsten op Google van 2014 en je kunt het ontdekken.
  Een van de vele schandalen van deze ZioNAZI puppet Rutte.

  Like

  • ZioNAZI

   Ik kan mij nog herinneren dat de Asschers/ Cohens in de Joodse veRaad 1940-45 heel erg efficient en georganiseerd 140.000 Amsterdamse Joden op transport richting oosten administreerden.

   Hoorden zij bij de ZioNAZI ‘s?

   Was Hitler er neergezet in opdracht van een stel enge zionisten? Hitler had het geld (Prescott Bush o.a.), Staalbaronnen/ duitse industrielen. Industrielen die na de oorlog in de meeste gevalllen de bedrijven konden doorzetten.

   En geld had Hitler, heel veel geld om een Oorlog te voeren. De zoveelste.
   Die toevallig al sinds Napoleon door Mayer/ Rothschilds en hoger zijn gefinancieerd.

   Heel veel geld om in noodtijd het meest moderne en krachtigste leger in een decennium op te bouwen. Terwijl ze nog de schulden van de vorige oorlog moesten aflossen.

   Waar kwam Hitler’s financiering vandaan?

   Nederland is het land waar relatief de meeste Joden zijn vernietigd.

   Er is geen enkel ander land, ter wereld, in de 2e wereldoorlog dat zo efficient en massaal fatsoenlijke Joden richting vernietiging stuurde.

   ZioNAZI, dat vind ik een interessante benaming.

   ZIjn er Joden die nu openlijk durven te spreken, in Nederland?

   Zijn er Joden die nu denken dat de echte daders maar eens aangewezen moeten worden. Na 75 jaar kan het nog. Nu kan je familieverhaal nog verteld worden aan de levenden. De ziel kan voortleven in ere. Of in verdiende schande.

   Is er een eerlijke discussie onder Europeese Joden over welke leiders het beste met hun hebben voorgehad. En denken zij dat er een cabal van ZioNazi’s is? Laten we zeggen, de Joden die zo rijk zijn dat ze niet meer voor Jood worden aangezien.

   Dat soort.

   Like

 3. John Podesta, de Clinton Foundation, Sharon Dijksma (PVDA) en een uraniumspoor dat naar Den Haag leidt (video)

  Dijksma Gate is Urenco Gate, is Uranium One Gate, is Podesta Gate, is Oekraïne gate, met als escalatie, om de Haagse Kaaskoppen op Klompen onder de Knoet te houden: MH17 Gate en de resulterende Oekraïense Visa’s for free via Premier Rutte . Het is ook het GeenStijl Referendum Gate waar Rutte al ziende en horende , blind en stokdoof is voor klachten vanuit het parlement en keihard de uitslag van dat Oekraïne referendum negeert.

  Like

  • Wauw, deep shit homez.

   Dijksma Gate? 18.000 hits, daar zat ook een diefstal pizza’s onder.
   En dat was ook al een Gate, maar dit is wel schokkend hoor. De connecties en implicaties zijn concreet. Ook concreet ter ondersteuning theorieen reeds geuit door Patrioten en waarheidsstrijders. Dood, levend dan wel voor gek verklaard.

   De enige ‘Gate’ die mij zo bijstaat. Is de ‘Sharon Dijksma Gate’ .

   Toen ging ze in opdracht van (I, ?) PvdA,
   als Staatsdingetje met 5 miljoen euro belastinggeld.

   Naar New-York, HQ Clinton Foundation. Tijd onder vier ogen kopen, prive en alleen. Zo gaat dat nu eenmaal, heel correct ook.

   *Werpt stoere blik naar elkaar.

   Prive tijd met s ex-President Bil Clinton kopen is wat mij betreft andermans geld letterlijk weggooien.

   Die man ja, die misbruikt je ook wel gratis en voor niets.

   Zelfs als je Sharon heet.

   Dat zeg ik toch net;

   , misbruikt worden is sharon haar probleem niet.

   Like

 4. Reality Stranger then Fiction

  Om de Universele Wet te omzeilen wordt door Holywood de NWO agenda zonder ’t te beseffen recht onder je neus geplaatst.

  Pedophile Ring Linked To Adrenochrome Drug Trafficking (zie film fragment)

  Adrenochrome was made popular by Johnny Depp in Fear and Loathing in Las Vegas. What does it have to do with the pedophile arrests, MK Ultra and the Children’s Non-Profit Organizations?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.