Media-Maffia

‘Gijs van Dam eist schadevergoeding van ‘Pedo-Aanrander-Van Nieuwkerk’&’Smeerpoetsen’Barend &Sclick’.

(van onze Wie verkracht wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Aangerande’ Corstius mocht Recht praten wat Krom is bij ‘Pedo-Aanrander-Junkie-Van Nieuwkerk’ in ‘Smeerpoets-DWDD'(Video).

Gijs van Dam eist via zijn advocaat terecht excuses en financiële compensatie van een aantal ranzige en corrupte ‘Weinstein-Johnny de Mol-perverse- prominenten’( Video)  uit de ‘Zombie-Tv-Wereld’. Zo zou de ‘Pedo-Aanrander& Staatssubsidie-Miljonair-Van Nieuwkerk’ excuses moeten aanbieden omdat hij Van Dam een ‘smeerlap’ heeft genoemd in zijn ‘Smeerlappen-DWDD’. M.a.w. pure, klassieke Projectie van de zijde van Van Nieuwkerk en DWDD. Over zijn VARA collega ‘Subsidie-vreter &Aanrander Francisco van Jolle‘(Video) hebben wij Van Nieuwkerk en zijn smeerpoetsen ‘Gabbers in crime’ nog niet met een piep gehoord. Van Dam zou in het verleden de ‘Anti-Poetin-Trol van de AIVD’(Video) en ‘dr. Goebbels- Grachtengordel -Tv-maker-Corstius’ toen hij nog een ‘kind’ van 23 jaar was hebben verkracht.

Shocking: Willem Holleeder ‘Kindermoordenaar’.Matthijs van Nieuwkerk ontmaskerd bij DWDD met #metoo stagiaire. SvdS afl 7 (Video).

Trek de hele ‘Weinstein-Johnny de Mol- Beerput’ open net als de Stem van de Straat als enige  doet!(Video)
Naast te jonge stagiaires ‘Aanrander-Junkie-Van Nieuwkerk’ hebben ook ‘Smeerpoets  Frits Barend’ van ‘Maffiaboss- John de Mol & ‘Alles Neukende- Dwergzoon Johhny’(Video) ,’ de extreem corrupte en liederlijke Fremantle/Blue Circle ( RTL Riool Boulevard)-directeur Georgette Schlick, de ‘Nep en Fop BNNVARA’ en ‘RTL-Riool’ sommaties ontvangen van de advocaat van Van Dam.Die eist niet alleen excuses, maar stelt hen ook aansprakelijk voor de ontstane schade die haar cliënt lijdt.
In de claims, in bezit van ons, wordt gesteld dat zij zich te snel kwaadaardig en niet ter goede trouw achter de #metoo -‘Media-Geile Pis-Paay-News –Corstius’(Video) hebben geschaard zonder Van Dam in staat te hebben gesteld tot wederhoor.

 

 Noot: Artikel Van Nieuwkerk vergrijpt zich aan zijn te jonge stagiaires dat stiekem is verwijdert van het internet, maar door onze redactie weer is  achterhaald.

 

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.