Elite -Pedofielen

Reality Stranger then Fiction: Pedophile Ring Linked To Adrenochrome Drug Trafficking and “the Showdow World” of the Elite.

(door DELO en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Mad Dog Trump’ Breaks Silence On ‘Pedophile Moore’ And Offers De-Facto Endorsement(Video).
Om de Universele Wet te omzeilen wordt door ‘Pedo-Weinstein-Holywood’(Video) en ‘Ducht ZombieTV(Video) ‘de NWO agenda zonder ’t te beseffen recht onder je neus geplaatst :Pedophile Ring Linked(Video) To Adrenochrome Drug Trafficking (zie film fragment hierna)

 

Adrenochrome was made popular by Johnny Depp in Fear and Loathing in Las Vegas. What does it have to do with the pedophile arrests, MK Ultra and the Children’s Non-Profit Organizations?

En als men de trailer van de docu:” The Sadow World” hierna er ook nog in ogenschouw neemt, dan zou men kunnen stellen wat kunnen gewonnen mensen nog doen om een menswaardig bestaan te leiden? Democratie? Aan mijn Volkse & kaalgeplukte Hoela! Rr bestaat helemaal geen echte democratie in Nederland en de Wereld. Alleen levensgevaarlijke Godsdienstwaanzinnige types als de ‘Censuur-CDA-Lord-Buma’(Video) geloven kennelijk dat er democratie bestaat voor de massa of doen net alsof.

 

2 antwoorden »

  1. Pedophile Ring members richten zich met hun verdienmodel over ’t algemeen niet op de bejaardenzorg. De kindercreche industrie CEO van betrokken kindercreche multinational is (volgens Jordan Sather) verbonden aan de Clinton Foundation.

    Sexual abuse of children investigated at US run nursery in China

    A Chinese kindergarten run by a US-listed group is under investigation after claims of sexual molestation and needle marks on children. Parents say their children were stripped naked, given unknown “white pills” and “brown syrup”. Lees meer: https://www.veteranstoday.com/2017/11/24/sexual-abuse-of-children-investigated-at-us-run-nursery-in-china/

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.