Elitaire Misdaad

Amnesty:Shell van Zalm en King Willem was betrokken bij Moorden en Martelingen is oud News voor Volksnieuws.

(van onze ‘Taxfree-Shell &King Willem -Multinationals Rutte 3’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Dolle ‘Shell-Pret’ met ‘Godfather-Gay-Rutte’ tijdens VVD-misdaadgroep Partijcongres(Video).
Wij publiceren al jaren dat Shell een extreem geweldadige ‘TBS-Misdaadgroep‘ is en nu worden onze publicaties bevestigd door Amnesty. Opvallend en significant in dit verband is dat de zogenaamde misdaadjournalisten a La de corrupte John van den Heuvel en/of ‘Junkie-Peter R. de Vries’(Video) en/of  de ‘NSB-Telgraaf’ ‘Lynch-Hoer Saskia Bellema'(Video) nog nooit ook maar één artikeltje en of ‘Zombie-Tv-uitzending’ aan de misdaden tegen de menselijkheid van Shell hebben gewijd. Tja,die hebben het te druk om de boel af te leiden van o.a. Shell en King Willem met het door hun gecreëerde ‘Monster’-Holleeder en de ‘Motorbendes’ voor de Heersende Elite-Klasse.

De VOC-Mentaliteit is nog steeds van kracht bij de ‘Elite-Pedo-kliek’(Video) van ‘Shell-Rutte3’.Shell vangt voor zijn massamoorden en milieu misdaden 1,4 miljard van ‘Christelijke’-Shell-Rutte 3 als beloning(Video)

 

Mensenrechtenorganisatie Amnesty International roept Nederland, Groot-Brittannië en Nigeria op een strafrechtelijk onderzoek in te stellen naar de rol van ‘Royal-Taxfree-misdaadgroep Shell’ van Shell-CEO en ‘informateur- Massamoordenaar Zalm’ bij meerdere moorden, verkrachtingen, martelingen en verbrandingen van dorpen door de Nigeriaanse militaire regering in Ogoniland in de jaren negentig. Maar is Taxfree ‘Graai-King Willem’ niet mede schuldig, gezien het feit dat hij en zijn ‘Prins-Bernhard-Vastgoed-Maffiafamilie’(Video) 25% van de aandelen van Shell bezitten?Partijleider van de Stem van de Straat Steve Brown legt in de video reportage hierna uit dat King Willem&Familie als o.a. Grootaandeelhouder van Shell wellicht desuccesvolste ‘Taxfree-misdaadgroep’ van Nederland is:

Duivels-Shell-Plan’ van Rutte & Zalm: Dividend cadeau aan Multinationals gekraakt(Video).

Volgens Amenstry blijkt uit interne documenten van Shell en getuigenverklaringen dat het Nederlands-Britse
oliebedrijf het Nigeriaanse leger herhaaldelijk aanmoedigde actie te ondernemen tegen protesten van de Ogoni. Inwoners van Ogoniland kwamen in opstand nadat olielekken van Shell enorme milieuschade hadden aangericht. Shell vroeg in 1990 aan een paramilitaire politie-eenheid om ‘bescherming’ tegen protesten waarop agenten het dorp Umuechem aanvielen en zeker tachtig mensen doodden. Ook werden 595 huizen platgebrand. Shell bleef volgens Amnesty in de jaren daarna om militaire hulp vragen, wat tot nieuw bloedvergieten leidde. Verder kreeg het leger materiële ondersteuning van het oliebedrijf en werd minstens één legeraanvoerder gefinancierd die bekendstond om zijn brute optredens.Interne memo’s en notulen zouden laten zien dat Shell bij hoge ambtenaren aandrong op militaire steun, zelfs nadat de veiligheidstroepen demonstranten hadden gedood, gemarteld en verkracht. Volgens Amnesty waren de directeuren in Den Haag en Londen volledig op de hoogte.‘Duivels-Shell-Plan’ van Rutte & Zalm: Dividend cadeau aan Multinationals gekraakt. Volgens Amnesty is er echter niet eerder  een echte onderzoek naar gedaan, maar getracht als in de Elite-Doofpot te stoppen. De organisatie heeft een dossier samengesteld om een rechtszaak te kunnen beginnen. In juni klaagden vier Nigeriaanse weduwen Shel en Gerit Zalm in Nederland al aan voor medeplichtigheid aan de executies van negen Nigeriaanse activisten in 1995. Ze eisen publiekelijke excuses en compensatie voor de aangerichte schade.
De negen activisten, onder wie de schrijver Ken Saro-Wiwa, streden tegen de milieuvervuiling van Shell in het Nigeriaanse Ogoniland. Ze werden in 1995 door het militaire regime opgepakt wegens vermeende betrokkenheid bij de moord op vier regeringsgezinde stamhoofden. Hun rechtszaak werd internationaal gezien als een schijnproces. Na de executies verbraken sommige landen hun banden met Nigeria, maar niet ‘Shell-Rutte&Co’.

16 antwoorden »

 1. Ik maak ook bezwaar tegen die genetisch-gemanipuleerde kop van Van Baalen.
  Er zijn grenzen van ethiek en moraal.

  Sommige foto’s kunnen spontane darmreacties en erg traumatizerend zijn.
  Vooral voor jeugdige kijkers.

  Anderen kunnen onpasselijk worden om het aan te kunnen zien, en dan is die ook nog eens lid van de door-en-door-corrupte VVD-misdaad-groep.

  Like

 2. Ik weet niet waar ik video’s kan dumpen op deze site. Gewoon info.

  Als je veel verschillende invalshoeken tot je neemt. Kan je je eigen conclusies met meer vertrouwen nemen (en sneller). Dan kan je weer verder nadenken over het volgende item.

  Welk item nuttig is, baseer je vaak op de daarvoor genomen conclusies en stellingnames.

  Wanneer je ergens een waarheid over vind. Dan weet je zekerder welke kant je op moet denken naar het volgende item. Het wijst de weg door het leven uit zichzelf.

  Daar kan je ook Shula voor 840 miljoen per jaar voor inhuren. ja.

  Of een boek dat 2500 of 1500 jaar geleden bedacht is. En door mensen die er 200 jaar later, toen ze een beetje konden lezen op papier is laten zetten.

  Lezen ging toentertijd nog maar net, schrijven duurde nog 1500 christelijke jaren en bij de islam wachten we nog steeds op een teken van intelligentie, maar ik dwaal af.

  Redpills are not the problem. En appels zijn gezond snoepen volgens pb 51, dus dat zit ook wel goed. Je leert vanzelf de onzin van zin te scheiden.

  Ik heb itt de partijkartel-kabinetten en religieuze smeerlappen, wel vertrouwen in de redelijkheid en intelligentie van mijn broeders en zusters. Zelfs als hun belangen niet de mijne zijn.
  We hebben allemaal hersens (meest krachtige computer ooit) en gedeelde belangen.

  van baalen z’n kop niet meer te hoeven zien, om te beginnen. Dat zou al veel schelen.

  Ook willen we dat ons geld in de portomannaie de waarde vertegenwoordigd van wat erop staat.

  Willen we niet beroofd worden door de banken en incassoburo’s.

  En onze dochters en vrouwen in alle rust en eerbaarheid over straat te kunnen lopen. Weten waarom en waarvoor we in de weggegeven pensioenpotten moeten blijven storten als we arbeid verrichten. En of er over 15 jaar dan nog wel de beloofde waarde etc etc etc

  Wanneer jouw filosofie geen vertrouwen in jouw als mens heeft, met de waarheid of realiteit. Dan heeft die filosofie geen vertrouwen in jouw.

  Dan heeft die filosofie geen vertrouwen in jouw als mens.

  Dan heeft die filosofie geen vertrouwen in de mensheid.

  Like

 3. Dus moordende elite mag mensen vermoorden en gewoon blijven door lopen !
  Daar gaan uw kinderen ?????????????????????????????????????????????????????????????
  ritueel is hoog want, men moet blijven zitten maar, de hebrew vloek is op u beatrix

  Like

 4. Stem dit keer op een partij die dit in de wet zet !

  Een bindend referendum is vooralsnog niet mogelijk omdat daarvoor de Grondwet gewijzigd moet worden.

  Dus een bindend referendum die het volk de macht geef om de justitie helemaal weg te halen bij de VVD- Gaylords ! Een bindend referendum voor het Volk !

  Like

 5. vanaf het midden van de 19e eeuw begon het bestuur van Nederlands-Indië haar greep op de eilanden te verstevigen, zo ook op Bali. Vanaf 1840 kwam het eiland geleidelijk aan onder Nederlands bestuur. In 1846, 1848 en 1849 werden drie militaire expedities op touw gezet om de noordelijke delen van Bali te onderwerpen. De koning van Buleleng vocht zichzelf dood samen met vierhonderd volgelingen in een rituele zelfmoordaanval (Perang Poepoetan). Bij de Vrede van Kuta van 15 juli 1849, waarin de Deense zakenman Mads Lange een belangrijke rol van bemiddelaar had gespeeld, had heel Bali de opperheerschappij van Nederland erkend en werd Singaraja de hoofdstad van het eiland. Er zouden echter nog meerdere opstanden en militaire interventies plaatsvinden en pas op 18 januari 1909 kwam het hele eiland onder rechtstreeks Nederlands bestuur.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.