Elite -Pedofielen

Zo maar een Verhaal uit de ‘CU &SGP&Roy Moor-Incest-Bijbel belt’: Judith misbruikt door broer.

(van onze Internationale ‘Elite-Pedo-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Mad Dog Trump’ Breaks Silence On ‘Pedophile Moore’ And Offers De-Facto Endorsement(Video).
Judith Stoker groeide op in de ‘CU-Incest-Bijbelbelt’ van Segers die te vergelijken is met de ‘Alabama-Incest-Bijbelbelt’ van Republican ’Pedo-Judge Roy Moor’ en Aanrander ‘Mad Dog Trump’. En werd als zo veel kinderen seksueel misbruikt door haar broer en/of zuster en/of vader en/of Oom en/of Tante, en/of Dominee en/of Ouderling en/of moeder( Video)  .

Reality Stranger then Fiction: Pedophile Ring Linked To Adrenochrome Drug Trafficking and “the Showdow World” of the Elite(Video)

‘Pedo-Kasteelheer’ bij hoge uitzondering de cel in voor verkrachten en martelen kinderen(Video).
De plaatselijke politie wist ook van de Hoed en de (Incest-Pedo-)-Rand maar keek altijd de ander kant op. Ons dorp het maat drie of vier achternamen, u kent dat wel. Ook leek iedereen qua uiterlijk veel op elkaar en veel kinderen waren en worden nog steeds met een Incest afwijking geboren zoals tot diep in de 19e eeuw ook bij de ‘Europese Koninklijke-(incest)-  Families’ voorkwam. Is hier sprak van een ‘Incest-Pedo-Complot? “Nee, ik denk meer dat het zo wijd verspreid was en wie zal het zeggen nog steeds dat de politie gedacht moet hebben als we hier tegen optreden zit de hele regio en de Top van de CU en SGP in de cel“, aldus Judith.

 

Is er veel verschil tussen de ‘Islam’-ISIS en de Bijbelbelt qua Godsdienstwaanzin. Brown legt in de videoreportage  hierna uit dat er geen verschil tussen de ISIS en de ‘VOC-mentaliteit’van ‘Shell-Rutte&Co'(Video)

Corruptie bij Zedenpolitie groter dan al bleek tijdens de Hoornse Insluip-actie van Peter R. de Vries(Video).

Door haar ‘Incest-familie’ en een ‘Duivelse-ouderling’ van de ‘Incest-&Pedo-Kerk’ werd dit in de ‘(VVD)-Pedo-Demmink-doofpot’ gestopt. “Toen ik 11 was stopte het, omdat mijn moeder hem op heterdaad betrapte met zijn leuter in de kleuter zo gezegd. Mijn moeder deed daarna wel ’s nachts mijn deur op slot, maar verder werd er niet over gesproken, omdat mijn broer weer op zijn beurt door mijn vader was misbruikt en mijn vader was op zijn beurt weer misbruikt door de CU Burgemeester van ons dorp.

 

Judith is de middelste van vijf ‘Incest-kinderen’. Door haar oudere broer wordt ze seksueel misbruikt als ze 9 jaar is. “Zoiets begint met grenzen opzoeken. Wanneer dit echt begon weet ik dus niet meer. Ik zag niet in dat het verkeerd was, maar ik was wel angstig. Mijn broer was natuurlijk ouder en gebruikte dreigende taal. Omdat hij ook zei: ‘Je mag het er met niemand over hebben, behalve God’, had ik wel het idee dat er iets Duivels gebeurde wat niet mocht.

Deur op ‘SGP-CU-slot’.Kinderen zijn het misdadige Wisselgeld van ‘Shell-formatie’ ‘Godfather Rutte 3’(Video).

 

Ik kreeg er last van toen ik in de puberteit kwam. Op de Havo vertelde ik een docent wat er gebeurd was. Hij is bij mij thuis geweest om verhaal te halen. Mijn vader bralde helemaal niets, want die was ook als kind misbruikt. Mijn moeder kwam toen de docent vertrokken was en bralde: ‘Wil je nooit meer de vuile van ons gezin en Kerk buiten hangen?!’ Het misbruik was erg, maar dat zij en het hele Dorp en de Kerk er niet over praatten nog erger.”

Duivelse-Incest-Kerk’ met Giftige eieren .
Mijn moeder heeft toen een ‘Pedo-ouderling’, die ook als kind zwaar was misbruikt en sindsdien wijdbeens liep van de ‘Incest-kerk’ gevraagd om met mij te praten. Hij bralde tegen mij: ‘Ik heb gehoord wat er is gebeurd. Het lijkt me het beste dat we het met de mantel der liefde bedekken, want wie is niet misbruikt in onze Kerk en Politieke partijtjes CU en SGP dat weet toch wel iedereen ,Amen; vergeven en vergeten, Halleluja.Op dat moment besloot ik: ‘Ik vertel nooit meer iets aan iemand. Ik voelde me heel erg verloren. Mijn broer net als bijvoorbeeld die ‘Pedo -Rapist’ Top VVD-er en ex OM- Boss Demmink en elite-kliek kon vrij rondlopen en ik werd in de steek gelaten. Jarenlang heb ik het er daarom niet meer over gehad.”

 

Onvruchtbaar als een Giftige Kip en ei van de Bijbelbelt (Video) .
Toen ik trouwde ging het mis met mij. Alles kwam naar boven. Na veel therapieën had ik mijn verleden een plekje kunnen geven en mijn man en ik waren klaar voor huisje, boompje, beestje. Maar mijn man bleek onvruchtbaar. Het leek alsof het leven het mij niet gunde en ik belandde opnieuw in een heel diep dal.Toch ben ik ook daar weer uit gekomen. Mijn man en ik zijn ons gaan oriënteren op iets anders. We wilden graag iets gaan betekenen voor kinderen en al snel hadden we ons eerste pleegkind in huis.”

Getuigen.
“In die tijd, vijftien jaar geleden, belde mijn zusje mij op: mijn broer had zijn pleegkind misbruikt en daar was aangifte van gedaan. De politie had via via gehoord dat mij hetzelfde was overkomen. Ze hebben mij toen gevraagd om te getuigen.Ik ben in gesprek gegaan met een rechercheur en toen hebben we ook nog gekeken of ik nog aangifte kon doen. Maar de zaak was verjaard. Toch was ik opgelucht dat ik dat meisje kon steunen; ik had al zo lang mijn hand boven zijn hoofd gehouden!

VVD- Pedo-Demmink-Klasse-Justitie’:Vormfout.’CDA-Lord Buma’ eist censuur(Video).
“Mijn broer werd veroordeeld en in hoger beroep kreeg hij zelfs de dubbele straf. In cassatie is hij door een vormfout uiteindelijk vrijgesproken. Daar kan ik nog steeds razend om worden. Mijn ouders namen het ook nog steeds voor hem op en lieten mij zitten. Het contact met mijn ouders heb ik sindsdien laten zitten.Mijn man en ik hadden inmiddels twee zusjes in huis die behoorlijk veel problemen hadden. We zijn toen een therapeutisch pleeggezin geworden. De organisatie waarbij wij aangesloten waren, begon met gezinshuizen. Omdat ik ben opgeleid als maatschappelijk werkster was de stap voor ons kleiner.

Zelfstandig gezinshuis.
Mijn man werkte nog buitenshuis maar met vier pleegkinderen kon ik het niet meer plannen. Daarom zegde mijn man zijn baan op en hebben we het maximum verhoogd naar vijf kinderen. Op dit moment hebben we drie kinderen in huis en zijn we een zelfstandig gezinshuis omdat de organisatie ermee stopte.In 2013 kwam ik op het idee om een boek te schrijven. Daarin beschreef ik wel mijn verleden, maar zonder echte situaties en namen. De insteek was puur hoe je uit een diepe put kunt klimmen.”

Eigen praktijk.
Toen het boek uit kwam kreeg ik zo veel reacties van mensen die zich herkenden in delen van mijn boek. De een herkende zich in niet gehoord worden, de ander in kinderloosheid en ga zo maar door. Toen zei mijn man: ‘Waarom begin je niet een praktijk? ‘En zo kwam het dat ik in 2014 de praktijk Voltooid Verleden Tijd startte. Nu help ik mensen met iets waar ik zelf heel diep in heb gezeten. Ik probeer te laten zien dat je er sterker uit kan komen.”

Geen Bescherming tegen de occulte splinterpartijtjes Bijbelbelt- CU en SGP.
Afgelopen jaar ben ik met de opleiding Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening en Gestaltgezinstherapie (EPH) aan het Kempler Instituut begonnen en daar kwam het hele verhaal weer op tafel.Op een gegeven moment ging het erover dat ieder kind recht heeft op bescherming. ‘Ja, dat klopt’, zei ik. ‘Ja, maar jij ook!’ zei mijn docent. ‘Je beschermt je moeder.’ Sinds dat moment ben ik opener over mijn verhaal. Niet om wraak te nemen, maar omdat het MIJN verhaal is. Zo is het nu eenmaal.”

Bevrijding van de ‘Incest-Pedo-Duivels’.
“Ik heb nooit meer een reactie gehad van mijn ‘Christelijke’ ouders, maar voor mij is het een bevrijding. Ik heb niks te verbergen en die boodschap wil ik ook overbrengen naar lotgenoten. Ieders verhaal mag er zijn en wat je ook hebt meegemaakt, je kunt er sterker uitkomen! Ik heb heel veel meegemaakt maar toch – door alles heen – heeft het me veel goeds gebracht. Het seksueel misbruik, de kinderloosheid, de diepe depressie… Ze hebben mij gevormd tot wie ik nu ben: een mens die geniet van het leven en er wil zijn voor anderen die nog midden in de CU en SGP ‘Bijbelbelt-Pedo-Incest’ ellende zitten.”

 Braking News  :De meeste ‘Bijbelbel-Incest-Kerken’ in de ‘Gelderse- duistere- eieren -Vallei ‘besteden zondag aandacht aan de ‘Gif-eierkwestie’, die veel Christelijke Duivelse Maffia-pluimveehouders met een hoofd van een groot Ei in het gebied heeft getroffen. Sommige corrupte dominees betrekken de besmette eieren in hun preek, anderen doen een voorbede om de getroffen ‘Maffia-boeren’ te steunen. Ook de ‘CU-Bijbelt Boss Segers’ is sinds gisteren al de hele dag aan het bidden voor zijn criminele ‘Gif-mengers- kiezers’ die systematisch Dieren mishandelen.

15 antwoorden »

 1. Als je nou echt wilt genieten van kut-weer.

  Wil je elke keer weer een warm en behaaglijk bad. Een warm en gered gevoel ervaren.

  Dan moet je met dit weer. De kachels vol open zetten voordat je naar buiten gaat. En dan te lang naar buiten gaan. Met de hond lopen, snuif/ weed of chocomel halen. Buurvrouwtje loeren door de schutting etc.

  Wanneer je dan verkleumd en verkild je knetterwarme huisje weer in loopt, en je natte sokken uit kan trekken bij de verwarming.

  Jaahhh, dan voel je je koning hoor.
  Dan ben je absolute top.

  Like

  • Knibbel knabbel knuisje, ik zit lekker warm in m’n huisje.

   Stoor me maar niet meer met je beijelkaar gefantaseerde eu-grondwet en rekeningen.

   *Slaat NSB open, slurpt warme chocomel, trolled.

   Like

 2. Rocket man at it. zucht..

  er was dus een maand geleden een onverklaarbare zeer onnatuurlijke aardbeving daar in de buurt. We, internet, wisten dat het geen Koreaanse test was.
  Er werd gespeculeerd, door mensen buiten ISIS en NPO, dat Trump alvast zijn argumenten met tactische wapens aan het uitleggen was. Dat denk ik zelf niet, maar het werd gespeculeerd.

  En Shula gaat ons ook niks wijzer maken.

  Ongeveer 2 week (dagen en datums zeggen mij niet zoveel) geleden. Is er de hoogste delegatie van China ooit geweest (military/ party). Daar zullen dingen en gewenst gedrag besproken zijn.

  Dat weten wij dus allemaal niet omdat we van Shula een andere kant moesten opkijken.

  Waarom zouden wij dit niet mogen weten? Wat is daar mis aan. Waarom moeten wij ons druk maken over gendertoiletten en gekwetste gevoelens van snowflakes. Pussyhats en andere ongein.
  me-too-ende idioten die dat nu moeten meldden alsof er niks belangrijker is. Die sLinkse Kerk begraafd zichzelf wel. ’t Is leuk, maar geen noodzaak.

  En kan iemand die kop van van baalen nu eindelijk eens afplakken. Dit kan gewoon niet.

  Like

  • CIA/ deepstate bezit de Washington Post. Anderson Cooper CNN is een cia-operator. CNN = ISIS. Anyway.

   the clintons en geld.
   cia en geld voor black-ops (iran-conta scandal) verkrijgt zij door cocaine te smokkelen. Bush sr (cia) in M-Amerika etc etc.

   CIA heeft W.Post voor 600 miljoen gekocht ( dat noemen ze anders).

   Dus drugs en de aanvoerlijnen zijn er. Nu moet dat spul nog naar de meest lucratieve afzetmarkt gebracht worden. Daar heb ‘veilige’ luchthavens voor nodig. Want dat gaat om tonnen per jaar. ja.

   enter st. Billary, protector of all things false and hypocrite.

   Hier begon ook hoogstwaarschijnlijk de Clinton bodycount (126, 127 staat de teller nu). Er waren twee dorpsjongens op avontuur, die per ongeluk echt iets ontdekten. Die jongens werden vermoord door de smokkelende autoriteiten. De lijkschouwer onderzocht en concludeerde dat de twee jongens zelf schuldig waren aan hun vreselijke en angstige dood. Zij hadden teveel jointjes gerookt. En waren toen heel logisch op de spoorlijn gaan liggen. Want dat ligt ook het comfortabelst, zeker wanneer je de omgeving kent. logisch.

   St. Billary en de cocaine die in de jaren ’80, ’90 omgezet werden in goedkope crack-cocaine voor distributie in zwarte/ latino wijken. Dat, en de gelijktijdige invoering van verdriedubbeling/ levenslang als straf voor bezit/ gebruik coke, zorgde ervoor dat er generaties van zwarte en bruine mensen kapot zijn gegaan in usa.

   Generaties verloren, want als de jonge vader van een gezin voor onzin 30 jaar weg moet, dan is die familie op achterstand. Wanneer er in wijken/ gemeenschappen de sterkste/ slimste mannetjes jarenlang niet meer beschikbaar zijn voor de gemeenschap. Dan gaan die gemeenschappen verloederen en kapot.

   Generaties lang geen ontvluchting aan de derde wereld-armoede in de achterstandswijken van de usa.

   Heel politiek correct.

   Like

   • Besef wel dat in de msm deze twee Deugers zogenaamd tegenover elkaar stonden.

    Bush Republikeins en Clinton Democraat. Dat zouden aartsvijanden moeten zijn.

    Maar cocaine per tonnen kg’s hun eigen land binnenbrengen, doen ze wel gerust samen.

    Net als hier in NL. Rechts/ Links. bullshit, zelfde dispuut en zelfde scharminkelige karakter.

    Zoals de Rep’s en Dem’s elite samenspande in haar volksverraad (vergiftigen van eigen volk voor winst).

    Zo doen de vvd + d66 + cda dat ook.
    Landverraad doe je immers ook samen. Samenspannend in een verradelijk bed.

    Er zit geen verschil in ambities of ideologie tussen de partijen in het kartel. Geen enkel.

    Wat stelt de democratische keuze, democratie, dan voor. Als er niks te kiezen valt.

    Like

 3. Mooi verhaal en sterk dat je erover praat en anderen steunt en informeerd door je waarheid.

  Geen sterker pantser harder dan de waarheid, dat zal ook voor generaties misbruikte en in de steek gelaten kinderen zijn.

  -In cassatie is hij door een vormfout uiteindelijk vrijgesproken.

  Daar valt mij weer een patroon op. Dat vormfoutje etc etc bij pedofielen gebeurd vaak mijns inzien. Te vaak.

  ’t Is soms net alsof in deze westerse maatschappijen kinderen vogelvrij zijn. Dat misbruiken van kinderen niet echt strafbaar wordt geacht door de elite en magistratuur. Mischien is het de ziekte van het Lijdens Minerva rechtenstudies. Maar het het valt mij op.

  Kindermisbruik bij de vvd spreekt voorzich, maar als al die rechters van de d666 zijn dan. Ah, da’s ook allemaal 1 pot nat.

  Misschien zie ik alleen de bizarre vormfouten/ fopstrafjes en vrijlatingen, en niet de jarenlange straffen die uitgedeeld worden.

  Like

  • Alabama nominee Team Trump, Roy Moore vanaf 14:40.
   Dit is het niveau van de msm en politiek correct.

   Vervalsing, hysteria en beschadigen van andermans reputatie die zich in wil zetten voor zijn land (Geert wel bekend).

   Dat die man 40 jaar getrouwd is. een gelukkige vrouw en 4 dochters met 5 kleinkinderen is, maakt voor pc en deugers niet uit.

   Verkeerde mening en dan mag je je pc-fascisme loslaten. Dan mag je fatsoenlijke Nederlanders afbranden, voor fascist/ racist/ bigot uitmaken (zelfs als ze piano’s beliggen en Latijn spreken).

   Consequentieloos?

   Alleen in een fascistisch regime.
   CNN/ MSM = ISIS

   Valse verkrachtingsaangiften doen, (die nu eindelijk wel jarenlange gevangenisstraffen opleveren, hehe) en dan NA de verkiezingen alles te denken te kunnen doodbloeden of geitepaadjes om te ontvluchten.

   Het maakt voor de kille metalen werkelijkheid niet uit of je er iets van snapt.

   Maar payback’s a bitch.

   Team Trump!

   Like

   • ’t Lijkt Wiebes wel.

    mark krijgt daar een ongenadig retorisch pakslaag, waar je U tegen zegt.
    Maar als een matige schandknaap/ punch line/ kop van Jut, blijft ie daar glimmend en glimlachend staan klapppen te vangen.

    De gevraagde en noodzakelijke Russische klappen voor zijn kop werden glimlachend ontvangen.

    Nee, misbruikt worden is ook mark rutte zijn probleem niet. Die vind het lekker, telkens weer.

    Like

 4. In ge- en besloten kringen komt veel gemankeerd sexueel contact voor. Kerken, kloosters, Bijbel gordel, adel, Royalty etc. Zaad moet toch ergens naartoe stromen. Laatst baarde ’n non ’n baby nadat ze 9 maanden over buikkramp had geklaagd. Een bisschop kreeg ’n attaque voor de deur v/e bordeel. Een nonnenklooster bestelde wat teveel doopkaarsen, naar bleek niet alleen voor de doop. De tuinman was er te druk met zijn eigen zaad ipv dat van bloemen. Jongens moesten op de schoot v/d paters gaan zitten en rijbewegingen maken: goed tegen de hoofdpijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.