Elitaire Misdaad

Gerechtigheid, Poch vrij gesproken: Poch geruild voor Zorreguieta& Queen Maxima.

(van onze ‘Royal-VVD-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘NOS-Oranje–Boven-Propaganda’: ‘Zorreguieta-Staats-onderzoeker Baud’: hij begreep pas later hoe serieus het was(Video) .
Een zeldzame eerlijke federale rechtbank in Buenos Aires oordeelde gisteren dat er onvoldoende bewijs is tegen Poch tot grote schrik van ‘Hofnar Rutte ‘en zijn Koning Willem Alexander. Corrupte Argentijnse aanklagers hadden op verzoek van het moordende ‘Christelijk-’Shell-Rute&Co(Video) levenslang tegen de ex-Transaviapiloot geëist. Poch heeft nu acht jaar onschuldig in een Hel in voorarrest vastgezeten voor King Willem en Queen Maxima. Kan Rutte en King Willem& Queen Maxima wat schelen! Poch werd in 2009 in Spanje in de val gelokt door het ‘VVD-OM’ vlak voor zijn pensionering en opgepakt op het vliegveld van Valencia. Hij woonde al jaren met zijn vrouw en kinderen in Nederland. Het Spanje van de ‘Christelijke’ Franco Boef- Premier Rajy Breay’ leverde hem uit aan Argentinië, omdat hij daar als Nederlandse onderaan geen rechtsbescherming had. Sindsdien zit hij onschuldig vast voor de ‘Taxfree-Oranje-kliek’ van Taxfree-‘Graai-King Willem’ en zijn peperdure ‘VIP- Reis-Queen Exotica –Maxima’(Video). Hoe zat het ook al weer? Er was een duistere deal gemaakt met het bevriende, corrupte, gedeelte van het Argentijnse OM, die al formeel aan de Nederlandse regering Balkenende om uitlevering van Poch had gevraagd. Om Poch niet in Nederland dat uitlevering ‘s verzoek te laten aanvechten hadden ze een Val voor hem bedacht dat hij naar Spanje zou worden gelokt en daar gearresteerd, zodat hij geen rechtsbescherming had zoals hij wel gehad zou hebben indien men dat uitleveringsverzoek in Nederland zou hebben behandelt. En dan had Poch geen 8 jaar in de cel gezeten in de Hel van  Argentinië. Het was de periode dat een groot deel van de Nederlandse bevolkingen de “Radeloze moeders” van de slachtoffers zich afvroegen waarom Zorreguieta niet vervolgd werd in Argentinië, dan wel in Nederland voor medeplichtigheid aan Massamoorden en witwassen van Bloed-geld van de slachtoffers en het stelen van hun kinderen. Dat leverde veel negatieve publiciteit op voor het Taxfree- Shell-Koninghuis’. En daar wilde de ‘Oranje -Boven regering’s kliek’ van ‘Kuttenvanger-Balkenende’ en sinds 2010 ‘Royal- Shell-Hofnar-Rutte’ vanaf. Poch en wij hebben altijd gezegd dat hij onschuldig is en dat wist  Balkenende Rutte en het ‘VVD-OM’ en de AIVD ook.

GOEDMENS –Volkskrant’ wordt wakker: ‘Maffia-Gegraai’ Koninklijke families zorgt voor totale Ongeloofwaardigheid(Video) .

 

Wij hebben jaren lang gepubliceerd dat Poch onschuldig was en moest hangen om ‘Queen-Exotica–Maxima’ uit de ‘Massamoord- Zorreguieta’ negatieve publiciteit te houden. Getuige: Julio Poch in de val gelokt en geruild voor Jorge Zorreguieta& Queen Maxima.

Poch klaagt ‘NL-Elite’&‘Taxfree-King Willem & ‘Queen-Exotica Maxima’ aan( video).
Er is een misdadige relatie tussen het optreden van een bepaald corrupt gedeelte van het ‘VVD-Oranje-Boven’ Nederlandse Openbaar Ministerie in de zaak tegen de Nederlands-Argentijnse piloot Julio Poch, verdacht van moorden.En het niet volgens de Rule of Law en/of zelfs het Nederlands Wetboek van Strafrecht justitiële handelen tegen de vader van koningin Máxima de algemeen bekende ‘Massamoordenaar- Zorreguieta’.Dat vertelde Michiel Meijer, voormalig president-directeur van luchtvaartmaatschappij  Transavia bij de rechtbank in Den Haag. Meijer werd via een videoverbinding onder ede verhoord door de rechtbank in Buenos Aires, waar Poch terechtstaat. De piloot is ervan beschuldigd ‘dodenvluchten’ te hebben uitgevoerd voor de Argentijnse junta (1976-1983), waarbij ‘subversieven’ uit het vliegtuig werden gegooid voor o.a. Massamoordenaar Zorreguieta.Meijer zei zich te baseren op een “off-the-recordgesprek” dat hij enige maanden na aanhouding van Poch in 2009 voerde met extreem, corrupte officier van justitie Guus Schram(Video). Meijer:“Hij zei me dat er in het onderzoek tegen Poch hogere Royal- belangen waren die ik me waarschijnlijk niet kon voorstellen en Complot theorien tot kinderspel maken. Ik vroeg Schram of hij doelde op de relatie van deze zaak met het Koninklijk Huis, een gerucht dat toen al in bredere kring werd gehoord. Hierop gaf hij geen antwoord, maar uit zijn lichaamstaal en een klam rood hoofd maakte ik op dat ik gelijk had en dat hij vreesde voor zijn carrière en zelfs zijn leven.

‘Nederlandse Elite en de corrupte Regeringen Balkenden en Rutte werkte mee om Zorreguieta ongemoeid te laten en offerde daar o.a Poch voor op.
De oud-Transaviabaas nam het bij de rechtbank op voor Poch. “Sinds zijn arrestatie heb ik het gevoel dat Poch niet echt een eerlijke kans heeft gehad.” Meijer zegt uit de uitlatingen van Schram te hebben opgemaakt dat Nederland meewerkte aan het proces tegen Poch, opdat de Argentijnse justitie Jorge Zorreguieta, staatssecretaris tijdens de junta, ongemoeid zou laten. De vraag waarom de Nederlandse justitie een Nederlands staatsburger in Argentinië laat berechten in plaats van zelf onderzoek te doen, is volgens hem nooit afdoende beantwoord. Meijer zei te hebben vastgesteld dat het ‘Royal-VVD-OM’ en de KLM van de CDA-Rat ‘Captain Gay Eurlings’ (is een privé billenmaatje van King Willem en ‘Hofnar-Rutte’) wisten dat Poch tijdens zijn laatste vlucht, naar Valencia, op verzoek van Argentinië zou worden gearresteerd, maar dat Transavia – de werkgever van Poch – van niets wist. Ook toonde hij zich verontwaardigd dat werknemers van Transavia die kritisch waren over de aanhouding van Poch waren “geïntimideerd” door de corrupte Nationale Recherche van de inmiddels overleden tot op het bot corrupte Hoofdcommissaris  Bouman(Video). De ‘Royal -corrupte-politie’ heeft volgens hem twee piloten van Transavia “met arrestaties gedreigd en/of dat zij zouden worden aangepakt  als ‘Schwarze’ Henriquez en/of bedreigd door ‘Satudarah’”(Video) als men verder niet zou zwijgen.

Máxima verliest beste vriend Papa ‘Massamoordenaar- Zorreguieta’. Rutte overmand van verdriet(Video).

Tot Slot: Mr Knoop ( een van de beste advocaten  van Nederland) heeft direct na het vonnis namens Poch aangekondigd de Staat( Hofnar-Rutte& King Willem) te gaan aanspreken voor de gelede schade maar bovenal  de waarheid te achterhalen  inzake de duistere Rol van de misdadige ‘Taxfree-Oranje-Kliek’ met hun ‘Hofnarren Balkenende en Rutte’. Partijleider van de Stem van de Straat ing Steve Brown(Video) legt in de videoreportage hierna uit dat de Koninklijke Familie al eeuwen de succesvolste Misdaadgroep van Nederland is, die zijn misdaden straffeloos mag plegen.

19 antwoorden »

 1. LS…

  Om even bij de les te blijven ben ik werkelijk benieuwd hoe Mr. Knoop dit gaat aanpakken. Onze Teflon Cyber Psychopaat Rutte en Consorten krijgen het druk met eerst een aanklacht van Wilders en nu van Knoop. De geparfumeerde D666 Bilderbergknecht Alexander P. vindt het allemaal verloren tijd en de Politie heeft wel wat beters te doen. Jaja !

  Like

 2. De NOS Insuline Patsy – Het NOS Journaal van Donderdag 30 November, 2017 goedgekeurd door o.a. mw. Rijxman, hr. Gelauff en de nog niet opgerichte Bond voor Ernstig door NOS Getraumatiseerden (B.E.N.G.). Vandaag wordt melding gemaakt van een serie moordenaar van … 21 jaar oud. Een zorg verpleger die zeven moorden middels insuline heeft gepleegd als stagiaire en oproepkracht, op meerdere plekken, met toegang tot op zijn minst 12 verschillende verpleeg- en ziekenhuizen. Aldus de NOS. Met 21 jaar was ik een studentje zonder enige noemenswaardige beroepservaring. Hiermee wordt voor de ogen van een steeds kleiner wordende kijkerschare, en resulterende dodelijke waarderingscijfers, een Insuline Patsy gecreëerd in een onvervalst horror scenario waar geen enkele geloofwaardigheid aan gehecht kan worden, voor zelfs maar de laatste overgebleven NOS Journaal kijker die nog enkele resterende werkende grijze cellen in de bovenkamer overheeft.

  Like

 3. Real Time Karma
  Na het verdedigen van zijn collega aanrander Al Franken in het CIA media outlet de Washinton Post wordt fake journalist Garrison Keillor zelf (damage control)voor de bus gegooid, nu nog de gooise matras, de gooise pedo prostitutie ring.

  Al Franken should resign? That’s absurd by Garrison Keillor.
  https://www.washingtonpost.com/opinions/al-franken-should-resign-thats-absurd/2017/11/28/d33e2d8a-d482-11e7-a986-d0a9770d9a3e_story.html?utm_term=.8af876fd2776

  Like

 4. LS…

  Alles is niet wat het lijkt ! Helemaal niets zelfs maar als je goed leest is er iets aan de hand dat nog nooit is vertoond. De Khazaren zijn opnieuw bezig de bakens te verzetten en dat heeft ook te maken met de Argentijnse zaak Poch… Maar het zou wel eens te laat kunnen zijn voor de Mondiale Rothschild Khazarian Mafia. Zelfs Noord Korea is een vazal van Israël en de Noord Koreaanse dreiging is in feite een Rothschil Khazaren/ Israëlische dreiging… Trump doet gek ,lijkt gek en is misschien gek. Maar niet zo gek als wij allemaal denken. Op dit moment worden er duizenden arrestaties verricht in Amerika, Azië en Europa. Ook in Nederland kunnen we het een en ander verwachten. Wordt vervolgd !

  Like

  • Een belangrijke onbeantwoorde vraag, is wie achter BitCoin zit. Was het een slimme hacker, of een Rothschild Vazal of gaat het veel dieper en is het een uitvloeisel van a.i. (artificiële intelligentie) wat op hol geslagen is. Als ik een a.i. systeem was en de wereld zou willen overnemen zou ik drie dingen doen :
   1. BitCoin als nieuwe mondiale munt en betaalmiddel verplicht stellen.
   2. In alle landen een sleepwet verplicht stellen, en alle data retentie expiratie reglementen negeren.
   3. Ervoor zorgen dat alle Global Warming akkoorden doorgang vinden, en alle koolstof dioxide uit de atmosfeer wordt verwijderd :

   (Te weinig CO2 in de atmosfeer betekent dat bossen, planten en dus mensen en dieren verdwijnen.)

   Like

 5. Gewiekst gewacht totdat pa Zorreguieta in augustus j.l. is overleden. Wordt de associatie minder gelegd. Standaardnorm bij de 3 K’s (Kerk, Koning, Kapitaal). Rome wacht totdat pedo priesters dood zijn (of verbant hen naar ’n afgelegen parochie); Jimmy Savile, huisvriend v/d Windsors, werd eerst na zijn dood pedo berucht. Rekken zolang ’t kan en dan er niet meer over praten uit piëteit jegens de overledene. Wel de mond vol hebben van moraal, integriteit en eerzaamheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.