pvda

‘PvdA-Kapo-Klijnsma’ treedt aan in Drenthe als Commissaris(knecht) van de ‘Taxfree-Koning’.

(van onze corrupte Banencarrousel redactie i.s.m. onze ‘PvdA- Untergang’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-PvdA ‘Kapo-Jetta Klijnsma’ vind het heel fijn om Drenthe de vernieling in te helpen.
Een van de meest gewetenloze leden van Rutte2& PvdA hoertjes de ‘Kapo-Klijsnma’( 1000 doden op haar geweten(Video)) als beloning voor haar misdaden tegen het door de VVD-misdaadgroep gekwalificeerde ‘Labbenkakken- Volk'(Video) benoemt tot Commissaris Knecht van de ‘Taxfree-Koning-Shel’l(Video). ‘PvdA-hoertje Klijnsma’ was in het ‘Pluk de armen, bejaarden en zieken Kabinet Rutte2’ staatssecretaris  ‘Monster(niet Willem Holleeder(Video)) van A-Sociale Zaken’.

Voedselbankklant van ‘Kapo Kijnsma ‘eet gedwongen ongezond. Is dat een Moordaanslag(Video)?

Tichelaar is bereid eigen moeder te verkopen(Video) om zijn ‘Royal-Graai-baantje’ te behouden. Asscher ‘geschokt’.
Bij haar benoeming, begin oktober, gaf ze aan „als een soort van plakselpot de samenwerking tussen Drenthe en politiek Den Haag verder te willen verstevigen.” Je moet maar durven. Maar goed wat kan je ook verwachten van een psychopaat die zo veel leed onder de gewone mensen heeft veroorzaakt. Haar eveneens criminele partijgenoot  de ‘Bolle -Tichelaar’ moest in maart vertrekken nadat hij betrapt was op fraude bij een ‘Nep en Fop-klus’ die door de provincie aan zijn criminele  schoonzus werd gegeven en die ook nog eens een de boel oplichtte door veel te veel in rekening te brengen. De ‘Bolle Tichelaar’ zit sindsdien als een vol gevreten ‘VVD-Kapitalist’ riant het Luxe Wachtgeld als prominent PvdA-Lid, terwijl hij net als ‘Kapo-Klijnsma’ thuis hoort in de cel en/of een Tbs-kliniek’.

7 antwoorden »

 1. Met haar is Drenthe gezegend. Gaan allen de moestuin in en in mindering gebracht op AOW. Voor je ’t weet ook de c.v. de deur uit en zit de Drent in z’n plaggenhut. “Alles eerlijk delen” op de Plee v/d Aso.

  Like

 2. Misschien was nepagent wel beter geweest,sinds die omvangrijke politie-kleding-diefstal?
  Teeven heeft toch mooi een bus-chauffeur-rijbewijs bij CBR geregeld?Of had ie dat van tevoren al?

  Like

 3. Tijdens de Duitse bezetting (1940-2017) werden de commissarissen van de Koningin ‘hernoemd’ in commissarissen der Provincie . Vrijwel alle commissarissen zijn NSB’ers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.