Kabinet Rutte3

Wiebes namens Shell:‘Afpers-energierekening’ voor ‘Jan met de Pet’ wordt nóg hoger.

(van onze ‘Taxfree-Shell &King Willem-Multinationals Rutte 3’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Buma &Segers: Huurder met kleine Beurs slachtoffer is echt Christelijk, Amen & Halleluja(Video).
De ‘Laat de armen dood vriezen –energierekening’ gaat net als de BTW op voedsel(Video) de komende jaren nog verder omhoog door ‘Afpers-belastingen’ van Shell-Rutte&Co Daar is niets Christelijks aan.Het moordende ‘Christelijk’-Shell-Kabinet Rutte3 (Video) kwam donderdagavond voor de derde keer met een hoger kostenplaatje op de proppen voor ‘Jan met de Pet’ . Dat wordt de komende jaren op zijn Engels voor veel arme sloebers, verhongeren of doodvriezen, Heil Rutte, Buma,Pechthold, Segers en Shell.Minister ‘VVD- Gangster Wiebes’ (Klimaat, armen in de kou) stelt dat een huishouden in 2021 gemiddeld 175 euro meer gaat betalen. Vorige week loog de ‘CDA-Rat’- Minister Hoekstra van Financiën voor de Taxfree ‘Ultra- Rijken’& Multinationals nog dat het om 161 euro zou gaan en eerder zou het bedrag nog lager zijn. Tja, waarom niet in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Shell-Rutte&Co’.

‘D66-Yuppie-Leider Kasteelheer Pechthold’ laat de armen Nederlanders zand vreten(Video).

 

Wiebes die al toen hij nog een gewetenloze VVD-Wethouder in Amsterdam was al de bijnaam kreeg “Alle arme aan het Gas” bralt dat het bedrag hoger uitvalt door hogere transportkosten. De oorzaak ligt bij een ‘Maffia-belasting’ die gemeente heffen op energiekabels. De minister  ‘VVD- Gangster Wiebes’ wil vanaf komend jaar wel met ‘Nep en Fop-kostenplaatjes’ komen om duidelijk te maken wat er gaat gebeuren met de energierekening bij verschillende type huishoudens en wat te gaan doen met de arme sloeber die op zeker gaan dood vriezen. Die  doden achten de VVD-misdaadgroep en ‘D66-Yuppie-Fascisten’ van ‘Kasteelheer Pechthold’ wel in beginsel geschikt voor de organenhandel o.a omdat de lijken bevroren zijn, maar daar heeft de Duivelse ‘Censuur-CDA-Lord Buma’(Video) nog wat moeite mee, maar die draait wel als een Duivel om als een echte ‘Nep en Fop Christene’.

De VVD&NPO-Stelling van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt (Video).

‘VVD- Gangster-Wiebes’ weigerde commentaar op vragen ons en de Stem van de Straat/Salto TV te geven dat nu is uitgekomen in de MSM dat zijn Kabinet is samengesteld door een Top partijgenoot Zalm die een ‘CEO- Massamoordenaar’(Video) is van de ‘Taxfree-Misdaadgroep Shell’. Bizar: De CU ‘Incest –Bijbelbel-boss Segers’ heeft als een valse Barmhartige Samaritaan laten weten ‘dat mensen die hun energierekening nu al niet kunnen betalen altijd bij hem in in een van zijn gesubsidieerde Kerkjes terecht kan en dat ze niet bang hoeven te zijn dat zijn geloofs en partijgenoten zich zullen vergrijpen(Video) aan hun kinderen dat doet alleen de Top van de VVD(Video), Amen’.

Opmerking: A.s. maandag geeft de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto o.a aandacht op een wijzen die u nergens ander ziet aan de smerige en corrupte zaak Poch&Maxima&Zorreguieta(Video) en de Massamoorden en alles verwoestende milieu misdaden die Taxfree ‘Graai-King Willem’ en de top VVD-er Gerrit  Zalm al jaren lang ongestraft mogen plegen.

 

 

 

Advertenties

5 antwoorden »

 1. Mega Milieuvervuiler Shell kan nu nog meer miljarden Euro’s aandeelvermogen aantrekken op de financiele graai-markten, dankzij de Rutte-afschaffing dividendbelasting van 1,4 miljard Euro jaarlijks, zodat Shell met behulp van de Nederlandse labbekak-belastingbetaler versneld nieuwe investeringen kan plegen in chemisch gevaarlijke projecten en milieuvervuilende boringen (bijvoorbeeld in Groningen, de Waddenzee of in de Oekraine).

  Mensen vergeten dat 1,4 miljard Euro afschaffing dividendbelasting overeenkomt met circa 30 miljard Euro extra investeringsruimte of als ruimte om meer mensen om te kopen (bijvoorbeeld die in de corrupte VVD-misdaad-groep) , op de balans van beursgenoteerde bedrijven op Wallstreet en de AEX. Maar dat zeggen D’66 Flapdrol Pechtold en Fop-Christen Buma er niet bij.

  Niet alleen dus benadeling van milieu, buitenland en labbekak/burger/belastingbetaler;
  het is dus ook concurrentievervalsing voor het MKB dat serieus duurzaam wil investeren.

  Over werkgelegenheid gesproken.

  De VVD is de grootste vijand voor de vrije ondernemer en arbeidsmarkt in Nederland.

  De ZZP-er heet in Nederland heet voortaan LZP-er:

  Labbekakker-zonder-personeel, aldus Rutte-3.

  Oh ja, Wiebes wil dus een nog hogere belasting op het gestookte aardgas van de labbekakken.

  Straks ook LZGZP: Labbekakker-zonder-gas-en-zonder-personeel.

  Like

  • Op de goede naam&faam van mr T. (.. mensen om te kopen = bonuscultuur)

   Vergiste ik mij daar weer →

   Goed, de score zover kabinet Rutte III ;

   6,4 Mld weggeven aan multinationals (buitenlanders DEAL).

   120 miljard meer massa om op de fin. markten rond te gooien leverd je schitterende prognoses en bonussen op. Wat ik je brom.

   Toedeledokie, mind is blown.

   (120 miljard bejaarden op een doorlig- en plascontract)

   Dit nieuws, en de onlangs verkondiging promotie Rutte III.

   van het meest incontinente en incompetente kabinet ooit (op 2 na dan, maar telt toch), naar het meest

   Hilarische kabinet ooit. (*)

   Dat is dan na de Slag om Dokkum (en nog een akkefietje),

   het vierde doelpunt in eigen doel. Hahaha

   Like

 2. Zuid As wordt in hoog tempo uitgebouwd, grootste financiële doorspoel machine op aarde. Trots wordt verkondigd dat ’t EMA er zal worden gevestigd. De duimschroeven zullen U nog verder worden aangedraaid. Belastingparadijs en belastinghel: wat ’n mega paradox.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s