VVD

De ‘VVD-Show Must’go on: Fotoshoot ANP Duistere ‘Connexxion-Witwas-Buschauffeur Teeven’ met Wachtgeld.

(Door de Staats-NOS en ANP en bewerkt door onze Waarheidscommissie)

AMSTERDAM-NOIR- Publiciteit Stunt in de MSM:’VVD-Griezel Teeven’ ‘Fake News-buschauffeur(Video) ’.

ANP (ANP is eigendom van SBS-Riool- Nederland)van ‘Maffia Boss John de Mol’  (Video) en de Staats-NOS zijn lyrisch dat Teeven eindelijk eens een keer in zijn corrupte leven zogenaamd drie dagen in de week eerlijk gaat werken als duistere Connexxion Buschauffeur.Het aanvang salaris is 1725,-Bruto per maand en zijn Luxe Wachtgeld zo rond 120.000,- euro per jaar. Moeten zijn drie Politiebodyguards die mee rijden ook een kaartje kopen of mogen die gratis mee van Connexxion? Afijn, de kosten van de drie Politiebodyguards die Teeven op de bus moeten beveiligen zijn rond de  1700,- euro per dag. En kan men nu nog steeds bij Teeven Drugsgeld witwassen? Wellicht nu op de VVD -‘Teeven-Showbizz-Bus die voor de fotoshoot compleet leeg is en nergens is er ook maar tv opnames dat hij zijn dienstregeling is begonnen behalve dat hij voor de show even komt aanrijden bij de busterminal. VVD ‘Griezel- Teeven’:”Het voelt weer net als veertig jaar geleden, toen ik voor de laatste keer in een bus reed”, vertelt voormalig staatssecretaris VVD Gangster van Justitie Fred Teeven. Hij begint maandag als parttime  ‘Witwas-VVD-Buschaufeur’  bij Connexxion”(kuch). Het extreem corrupte Persbureau ANP van ‘Maffiaboss John de Mol’ was ingehuurd samen met de Staast-NOS om voor Teeven zijn VVD-misdaadgroep publiciteit te regelen met zijn nieuwe ‘Nep en Fop baan’. Teeven moet worden neergezet als een echte Jongen van de Bus, die niet schroomt hard te werken voor een schrale boterham, wat de facto niet éeen ‘VVD-bendelid’ ooit zou doen in zijn leven(Video), maar wel Teeven(kuch).

ANP en Staats-NOS Teeven’ dr. Goebbels- script’.

De 58-jarige Teeven behaalde op zijn achttiende zijn groot rijbewijs en was al eens vaag  werkzaam als touringcar-chauffeur op Marokko voor Cees Helman. Vanaf volgende week werkt hij (niet) drie dagen per week als buschauffeur in zijn geboorteplaats Haarlem(kuch). “Hij is er helemaal klaar voor en heeft er zin in“, bralt een woordvoerder van vervoerder Connexxion zoals in het ‘VVD –Pr.- script’ staat.

 

 

5 antwoorden »

 1. WAAR ZIJN ZE IN DIT LAND MEE BEZIG ?

  Dit is een triest voorbeeld van verdringing op de arbeidsmarkt !

  Het zou veel beter zijn als onze Fred full-time als labbekak participeert in Rotterdam dat zucht onder het corrupte asociale regime van Aboutaleb. Dat zou het juiste voorbeeld zijn.

  Like

  • Och ja, dat geld wordt gewoon afgenomen van chronisch zieken, gehandicapten, ouderen van dagen, mensen met een karig loon enz…

   U hebt gelijk wat Nederland betreft, maar zo lang die antisociale club die ze de VVD noemen hier de scepter zwaait, zal het er niet beter op worden helaas.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.