EU

Rutte wilde zijn trouwe ‘NSB-knecht-Dijsselbloem’ zelf weg hebben.

(van onze Internationale ‘EU-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rutte:Onze Illegale EU Minister Dijsselbloem staat ook achter het afschaffen van Dividendbelasting(Video).
Het moordende ‘Shell-Rutte&Co(Video)  wilde zelf niet dat zijn trouwe ‘NBS- knecht’ de PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ zou aanblijven als Eurogroep-voorzitter namens Merkel, ondanks grote steun van  Führer Merkel, President ‘Boy-Macron’ en de Christelijke Duivelse Premier  ‘Franco-Rajoy Brey’. Dat meldt het op één haar na failliete ‘VVD-Vod-NRC’ op basis van  hun ‘Judas-bronnen’ in Brussel. Die bronnen zijn trouwens de corrupte CDA-Europarlementariër “Miss Audi- Schreijer” en haar Black Gigolo’ . De extreem corrupte en onmenselijke Nederlandse Elite met hun ‘Zetboss Rutte’ zou jagen op een nóg belangrijkere post achter de corrupte schermen. Maandag wordt gestemd op een nieuwe Kandidaat loopjongen van Merkel , maar Rutte zou al een ’veto’ hebben uitgesproken. Dat leidt tot verbazing bij de corrupte ‘EU-Elite’. Spanje ,Duitsland en Frankrijk zouden hebben gevraagd of de partijloze ex PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ kon blijven als ‘Graai en Naai Voorzitter’ van de criminele club met ministers van Financiën voor de Taxfree Ultra-Rijken en Multinationals(Video). Griekenland zou het liefst Dijsselbloem ophangen aan de hoogste boom, maar moet knarsentandend de mond houden anders draait Merkelweer de geldkraan dicht.

 

 

 

 

Moordende EU-Elite’ verkiest de ‘Bloed-winst’ van Monsanto boven de waarde van natuur, dier en mens(video).

Door een stapje terug te doen, wilde ‘Shell-Rutte&Co’ meer kans maken op een anderen misdadige Post: die van voorzitter van de Eurogroup Working-(crime)-Group, een Duivelse  werkgroep die achter de corrupte schermen opereert en werk voorbereiden en feitelijk machtiger zijn. De termijn van de huidige voorzitter Thomas Wieser uit Oostenrijk loopt in januari af. De’D66-Yuppie-fascist’ en ‘Bankier-Gangster Hans Vijlbrief zou de ‘Gluiperd Dijsselbloem ‘moeten gaan opvolgen als het aan ‘Christelijk’-Shell-Rutte3 ligt. Het ‘D66-EU-hoertje van ‘Hysterische Guy Verhofstadt’ Shophie in ’t Veld kreeg gelijk spontaan weer eens een natte doos toen zij het nieuws hoorde dat een ( onmenselijke) partijgenoot zo hoge ‘Graai en Naai het Volk’ Functie gaat krijgen.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.