Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Stem van de Straat is de eerste die een echte Chimpansee heeft als Top Verslaggever en CU Minister van (geen) Onderwijs Arie Slob ontmaskert.

(van onze Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTv redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Hedenavond bij SaltoTV: De Love Sinterklaas van Amsterdam te gast. En voor het eerst onze Top Chimpansee als verslaggever en die doet het eerlijker, stukken beter en wijzer dan al die aartsleugenaars van de Staats-NOS. En geven wij aandacht aan de smerige zaak Poch en Zorreguieta& Queen Maxima(Video) met schokkende feiten en beelden die u nergens anders ziet. En exlusief de drie grootste Leugens van de ‘Moordende- Taxfree-Oranjes’(Video).Maar ook aandacht voor het feit dat de onderwijzers 1.4 miljard nodig hebben voor een normaal salaris en kleinere, normale klasse.En die normale klasse en salaris niet krijgen van de ‘CU-Incest-Bijbelbelt Minister Arie Slob(Video)’ van geen Onderwijs voor de kinderen van de Labbenkakken, want  die 1.4 miljard is jaarlijks cadeau gegeven door ‘Shell–Rutte3’ aan het ‘Moordende -Shell'(Video) en zijn ‘gabbers in crime’ de ‘Taxfree-Moordende-Multinationals‘ als Monsanto. Ook tonen wij schokkende beelden van de ‘Mega-Misdaden’ van Shell en zijn CEO Godfather en Top VVD-er Gerrit Zalm, de informateur van ‘Shell-Rutte3’, die u nergens anders ziet. En nog veel meer Straat-nieuws zoals dat de corrupte politie(Video) van de CDA Rat en ‘Mega-Fraudeur Grapperhaus’(Video) tegenwoordig vrouwen en kinderen bedreigt vermomd als doorgesnoven leden van Satudarah (Video).

 

.

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.