Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

D-Day voor Amsterdammer met De Stem vd Straat Partij, Rat in pak in paniek. Stem van de Straat afl 9.

(door de Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Stem van de Straat met o.a. Historische D-Day feit dat de gewone Amsterdammers weer een Stem krijgen in de’ Rat in pak-Politiek’. De Stem van de Straat partij(Video) enige Partij die vanaf het begin af aan een Cordon sanitaire heeft van alle politieke partijen en de hele Media en Pers van het gesubsidieerd ‘Links’ tot het commercieel Maffia ‘Rechts’.
‘Rauw maar waar’ Straatnews wat u nergens ander ziet met o.a. : De Top VVD-er ‘Onno-Schandknapen-Hoes’(Video) weer duister benoemd tot ‘Graai en Naai- Burgemeester’. Gordon trouwt een Aap bij Rutte in Het Torentje(Video). Stem van de Straat partij eist onteigening Panden van ‘Mega-Aasgier-Huisjesmelker Prins Bernhard'(Video). En nog veel meer schokkende en ronduit hilarische maar dodelijke Misdadige (politieke) Rat in pak onderwerpen door de bril van de Straat.

 

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.