referendum

Redt het laatste beetje Democratie uit de Duivelse Klauwen van Rutte3: Red het referendum – Teken de petitie!

( door Paula van Apeldoorn en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Redt het laatste beetje Democratie uit de Duivelse ‘Graai-Klauwen’ van het Moordende ‘Christelijk’-Shell-Rutte3(Video): Red het referendum – Teken de petitie  Het nieuwe regiem Rutte III wil onze nationale referendumwet afschaffen. Dat is een ‘DDR-schandaal’! Mensen willen meer zeggenschap, niet minder. Met de afschaffing van het referendum keert de’ Haagse- Gaai en Naai- Elite’ weer eens de corrupte rug toe naar de kiezers. Het referendum hoort bij een moderne democratie.Er is een ruime meerderheid in zowel het voor het merendeel corrupte parlement als onder de bevolking om het referendum te behouden. Een grote meerderheid van de burgers is volgens onderzoeken al decennia voorstander van het referendum. De politieke partijen die het referendum in hun verkiezingsprogramma hebben staan, waaronder de ‘D66-Yuppie-Fascist-Minister Ollongren de Producent van  ‘Grachtengordel- Flapdrol-Arjan Lubach(Video)’, bezetten 90 zetels in het parlement. Hoe rot en corrupt is de ‘Nep en Fop-vertegenwoordigende-democratie’ dat het referendum dan nu wordt afgeschaft?

Wij roepen  de Tweede Kamer dringend op om het referendum niet af te schaffen!

Zie  deze week bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir/SaltoTV wat hun ‘Topverslaggever  Aap’ (Video) heeft te zeggen over o.a. de corruptie van de Haagse Politiek en Vice ‘Vieze-Premier Ollongren’ van  ‘Godfather Rutte’ van de VVD-Misdaadgroep(Video).

 

15 antwoorden »

  • Denk dat Thierry meer fatsoen en smaak heeft dan om daar in te komen. Daar kunnen we wel van uit gaan.

   Maar ja idd, Rutte III maakt er nu ook geen geheim meer van, dat the social contract opgezegd is. De veronderstelling van fatsoen in d-haag is hiermee een valse gebleken. III keer.

   Geen verantwoording aan de burger. Geen fatsoen naar de burger. Geen vertegenwoordiging.

   –>

   Stem & welvaart terug.

   Wij worden niet geleverd.
   Wij worden bestolen.

   Like

 1. Bilderberg Ollongren schaakmat: referendum over intrekken referendumwet niet logisch

  Hoe Bilderberg Schriftgeleerde Ollongren de betekenis van het woord, geplaatst in de volg orde van de taal, corrumpeert tot op het bot

  Like

  • Bedankt voor de link! Vergeet mijn links hieronder niet te bekijken.
   AIVD = Bilderberberg = Rockefeller = Oranje Nazi = Hitler = Trump en dan hebben we daarnaast:
   BBC = CNN = Rothschild = NOS = Clinton = Nederlandse politiek en media.
   Doei en de ballen, en ik hoop dat iemand iets met deze info kan 😉

   Like

 2. Sinds wanneer geloven volwassenen nog in de goedgelovigheid van Rutte als Sint-Nicolaas, door aantrekken van de meeste vervuilende industrieën, in èèn woord lobbyen voor de NWO,wordt Nederland wel het meest stinkende kankerverwekkende afvoerputje van de wereld?

  Like

  • Die Linke is een voortzetting van de voormalige Oost-Duitse SED (Socialistische Eenheidspartij Duitsland) en is de linksere (= marxistisch-leninististische) versie van de Nederlandse SP. De SP is ooit opgericht door de BVD-AIVD en heette vroeger de KEN (Kommunistische Eenheidspartij Nederland)
   De SP is fake socialisme dus… Die Linke vertrouw ik uiteindelijk ook niet. Welkom in de echte wereld !

   Like

   • Ik vermoed dat de SP zich vooral de laatste tijden zich onder Roemer en Kant zich aan het ontpoppen was als een spin-off van de PvdA. Vroeger was de SP de stem van de straat, maar nu kletsen ze mee met de rest van het politiek correcte tuig.

    Like

  • dat zeggen de gevestigde orde, omdat ze gelijk hebben , mja iedere zijn eigen inzichten, maar liegen zoals Rutte en zijn gang doet is hier niet bij, de Waarheid mag worden verteld.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.