Kabinet Rutte3

Het rendement van Godfather Rutte I en II en 3 voor de echte gewone Nederlanders is een doffe Ellende!

( door Frits ten Hove en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wordt het niet eens tijd dat we het Rendement gaan meten van ‘Taxfree-Shell-Shell-Rutte I en II  en 3′ voor de echte gewone Nederlanders wat dat is De Facto een Doffe Ellende, de Kiezers? -Misdaadgroep   voor de ‘Taxfree-Shell-crimegroup'(Video) en zijn Taxfree ‘Graai-King Willem'(Video). O, dat was al gedaan! 50 miljoen EU Burgers leven onder de armoedegrens(Video) !

Woningnood-discriminatie‘:NL-er Wachttijd Adam 17 jaar-Vluchtelingen 3 maanden.

12 antwoorden »

 1. Ik zie dat de winnende Duitse koningshuizen een fatsoenlijke 10% rendement ontvangen hebben. De afgelopen jaren.

  Hoe dan ook, toch fijn voor die Duitsers dat met ons belastinggeld de winsten daar terrechtkomen. DEAL.

  15% verschil in welvaart met ons buurland. Als Rutte III nog even versnelde procedures toepast, dan zitten we dit jaar nog met een 1/5 (20%) achterstand.

  Dacht dat die EU zo goed was voor Nederland(ers). Dat blijkt maar weer eens. Mag die welvaart even rap terug! Zwarte Piet moet me niet en Nederlanders moeten dit jaar zelf de kado’s kopen.

  (dan had je die Stoomboot ook maar niet moeten laten zinken pvda)

  Like

 2. Zolang je maar netjes weet over te komen en grapt “Iemand moet ’t doen”, stemt ’t NL stemvee braaf op Mark. 3x op rij is geen toeval. Het komt erop neer toneelspeler en grapjas te zijn. Daarvoor zijn geen diploma’s vereist. 3×4=12 jaar, langer dan ’n Amerikaanse President, die max. 2x mag. Rutte IV in 2021 komt er ook. Hebben niks anders te doen, no kids:Rutte, Merkel, Macron, May, Varadkar, Bettel et al.

  Like

 3. LS…
  Dank aan Rutte voor het feit dat Nederland ook op milieugebied het afvalputje van de wereld is. Als je nu kanker krijgt dan heb je dat voor 100 % aan Rutte te danken en niet aan de Russen. Toen verbranding op zee werd verboden van restafval van de raffinage industrie in het Rijnmond gebied werd het met toestemming van Rutte vermengd met diesel olie voor de internationale scheepvaart. Dus meer dan de halve scheepvaart wereldwijd stoot kankerverwekkende stoffen uit met dank aan Rutte… Rutte letterlijk de grootste smeerlap ooit veegt er zijn gat mee af ! Glaasje water Mark ? Mag hopen dat je er in blijft !

  Like

  • Daarbij nog dat door de criminele getinte ministerie ambtenaren de Wdoc, wetenschappelijke toetsingscommissies, buitenspel zetten m met ronduit frauderen van de uitkomsten ervan?
   Dat was nieuws dat zijn weerga niet kent omtrent drugbeleid in Rutte 1 en 2 kabinet, en moge de 2de kamer de onderste steen bovenhalen, want met meer bezuinigswetten hebben deze lui de boel nog verder lopen te verfromfraaien, denk daarbij aan zorg, onderwijs, verschuiving ouderdomswet naar 67jaar?

   Like

 4. ROTHSCHILD ZIONISM – KEN O KEEFE on 9/11 FALSE FLAG TERROR of the NATIONAL SOCIALIST STATE

  https://www.youtube.com/watch?v=VlvH0R6h8n0 [https://www.bing.com/th?id=OVP.6J7_hGZbeBOeNRKGrXYxqQEsCo&pid=Api]

  ROTHSCHILD ZIONISM – KEN O KEEFE on 9/11 FALSE FLAG TERROR of the NATIONAL SOCIALIST STATE http://www.youtube.com Ken O Keefe, activist, former United States Marine, and a true American Patriot. I have been following his efforts to expose the National Socialist Jewish Supremacist …

  KNOW WHO IS YOUR ENEMY “”!!!””

  ________________________________

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.