Elitaire Misdaad

Hypocriete ‘EU-Elite’ zet 17 Belastingparadijsjes op ‘Zwarte-Rookgordijnen-lijst’,maar niet Luxenburg, Engeland en Nederland.

(van onze Internationale ‘Taxfree-EU-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Taxfree-Shell-Rutte’:Onze Illegale EU Minister Dijsselbloem staat ook achter het afschaffen van Dividendbelasting(Video). 
De Nederlandse Heersende ‘Royal-Taxfree-Klasse-Elite’(Video) ligt nog altijd dwars bij het aanpakken van belastingontwijking en ontduiking in Europa door de Ultra-Rijken, net als de vorige Kabinetten ‘Shell-Rutte123’. Vooral de EU-Voorzitter van Financiën van’ EU-Führer -Merkel’ de ex PvdA-er ‘Gluiperd Dijsselbloem’(Video) heeft de aflopen 4 jaren keihard lopen liegen dat hij zich juist inzette tegen de ‘(VVD)-Royal-Belastingontduiking’ en ontwijking. Nog steeds behoort de corrupte Nederlandse Elite tot de misdadige ‘Taxfree-coalition of the unwilling’, zo melden verschillende diplomatieke bronnen in Brussel aan ons en de Staats-NOS. Samen met enkele andere landen zoals Luxemburg en Engeland blijft de ‘Nederlandse-Elite’, volgens deze bronnen, op verschillende dossiers dwarsliggen. Deze ‘Misdaad-Witwas-landen’ zouden onderling zelfs afspreken wie welk dossier blokkeert en dat heet dus een criminele samenzwering ( art. 140 Wetboek van Strafrecht) of te wel een Complot van bepaalde ‘Graai en Naai- EU-Elite’(Video)

Moordende EU-Elite’ verkiest de Bloed-winst van Monsanto boven de waarde van natuur, dier en mens(Video)

7.900.000.000.000 dollar weggesluisd op de ‘VVD-Zuid-as’! Geld genoeg om de hele Wereld 61 jaar te voeden blijkt uit de ‘Paradise Papers’(Video) .

‘VVD Gangster-Erik Wiebes’ trots: Nederland grootste Belasting en Pedo’s paradijs van EU.(Video)
Geheime Notulen van een speciale Europese werkgroep tegen belastingontwijking, die in handen zijn van de ‘Staats-NOS’ en ons, onderbouwen dat de Nederlandse Elite de invoering van nieuwe wetgeving systemisch en jarenlang probeert te dwarsbomen. En dat vooral Dijsselbloem daar een duistere hoofdrol in heeft gespeeld. De altijd liegende D66 Staatssecretaris Snel aka” Laat de armen dood vriezen” bralt zich niet in dit beeld te herkennen en dat was de standaard zin van zijn ‘Witwas-voorgangers’ de altijd liegende VVD-ers ‘Griezel-Bus chauffeur- Teeven’(Video) ,  ‘Bral-Opstelten’ en ‘Mega-Fraudeur Van der Steur’(Video).De corrupte ‘Witwas-EU-Elite’ zet zeventien onbenullige Belastingparadijzen’ of te wel ‘Staats-misdaadgroepen’ op een zwarte lijst, maar niet de ‘Power- Houses- Belastingparadijzen’ Engeland, Luxemburg en Nederland met zijn ‘VVD -Zuids-as’ te Amsterdam. De Nederlandse ‘Dwerg-Witwas-staatjes’ Aruba en Curaçao moet daar de aandacht van afleiden en dreigen daardoor alsnog op de ‘Nep en Fop -Zwarte Lijst’ terecht te komen als ze niet voor 1 januari 2019 hun leven beteren om belasting ontduiking en ontwijking te bestrijden. Zij hebben toegezegd dat tijdig te zullen doen en staan zolang op een ‘grijze’ ‘Rookgordijnen- lijst’. Sint Maarten heeft uitstel gekregen vanwege de orkaan Irma, zodat de Elite nog even de ‘Hulp-miljoenen’ uit Nederland in hun Zakken kan ‘Taxfree-witwassen’.  Onder meer Panama, Congo, Syrië , Libanon,Barbados en Zuid- en Noord Korea zijn volgens de corrupte EU-ministers van Financiën voor de Ultra-Rijken ,,onwelwillend” om belastingontduiking tegen te gaan en staan op de zwarte lijst die op 1 januari ingaat. Vaak genoemde landjes met ‘Taxfree-Queen Elisabeth'( berucht van de Paradise Papers) aan het hoofd  die ook een misdadige belastingregime zouden voeren, zoals de Bahama’s en de Kaaimaneilanden (en  daar ‘bankiert’ (=belasting ontduiken) toevallig ook de Nederlandse’Taxfree-Shell-Koninklijke- Familie’ ontbreken.Ook het extreem corrupte  Operette Taxfree-Koninkrijkje Monaco, die wat zijn inkomsten betreft sinds zijn bestaan volledig is aangewezen op Witwassen en belasting ontduiken door de Ultra Rijken(Video) ontbreekt op de Hypocriete ‘Nep en Fop-Zwarte-Rookgordijnen- lijst’.

’Wachtlijstje’ voor de Show en de dagelijks strevende kinderen( Genocide) van de honger omdat de ‘Royals&Elite’ weigert net als iedereen belasting te betalen.

De Kaaimaneilanden staan wel op dezelfde ‘wachtlijst’ als Aruba en Curaçao, evenals Zwitserland en Liechtenstein. En nog veertig andere  failliete en door de US en EU Elite leeg geplunderde landjes waar de kinderen dagelijks sterven van de honger die over het algemeen worden geregeerd door ‘Taxfree-Dictators’ die door de US en EU Elite in het zadel worden gehouden(Video). De meeste van die Moordende Dictors hebben Villa’s en/of pederdure appartement in Parijs, London of Amsterdam( met dank aan de Referendum en Amsterdam  verkrachter Ollongren(Video)) en doen wat de EU&US Elite van ze eisen.De Hypocriete ‘Belastingschandpaal’ betreft niet-EU-landen als Nederland, Engeland en Luxemburg, die (bijna) geen vennootschapsbelasting heffen, niet transparant zijn en niet meewerken aan de strijd tegen belastingontwijking net als ‘Shell-Rutte1,2,3’. De lijst wordt jaarlijks aangepast voor de Show. Er komt op EU-niveau een serie strafmaatregelen en lidstaten kunnen zelf bilaterale sancties instellen, zoals een bronbelasting invoeren(kuch).

Rookgordijn-Commissie’: Koningshuis geen geheime belastingdeal en Prins Bernhard Oké (Video).
Volgens de altijd liegende staatssecretaris ‘Yuppie-fascist-Menno Snel’ (Financiën voor de ‘Taxfree-Ultra-Rijken en laat de armen dood vriezen(Video )) is de Zwarte lijst geloofwaardig. Hij wees er na de ministerraad in Brussel op dat veel landen ,,omgegaan om niet ook Nederland op de Lijst te zetten waar we natuurlijk met Stip op thuis horen” zijn. Ze beloven(logen) hun beleid aan te passen om niet op de Zwarte lijst te komen. De ,,ultieme droom natte droom van de Elite’ ‘bralde hij, is dat uiteindelijk niemand er meer op staat en wij gewoon door kunnen gaan o.a. op de VVD -Zuidas te Amsterdam met miljarden Witwassen van de ‘Taxfree-Multinationals’ als die van onze Informateur ‘Shell-CEO( en Massamoordenaar) Zalm’ (Video) en onze Zetbaasjes de Dictators”.

De ‘Nep en Fop -Rookgordijnen- Zwarte-lijst kwam tot stand na analyse van 92 landen door corrupte ‘Staats-experts’ van het ‘Rookgordijn- Kaliber Koning’ -(Taxfree)-‘Commissie ‘(Video) van de ‘EU-Elite’ van de lidstaten. Ze deden er een jaar over terwijl hen van te voren te verstaan was gegeven welke onbenullige landje er wel en niet op mocht worden gezet. De ‘Nep en Fop-experts’ zijn rond de 92 miljoen euro uitbetaald via de’ VVD -Zuidas’ met de ‘Witwas-route’ Panama, Kanaaleinden en uiteraard een onbekende Taxfree eindbestemming.

 

A.s. Maandag uitgebreid aandacht bij de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SaltoTV met schokkende beelden en feiten dat  ‘Christelijk’-Shell-Rutte3 aan het hoofd staat  van een van de Wereld’s grooste Witwas-misdaadbende en de VVD-Zuidas als triljarden ‘Rat in pak-witwas- machine’ .

7 antwoorden »

 1. Het grootste snuif, graai- en naai-paradijs wordt nergens genoemd:

  Het vieze Torentje waar cokesnuivende Gordon en allerlei pedo-passanten hun TAX-free plannetjes kunnen doordrukken zonder te poepen.

  En natuurlijk ook het kantoortje van Fransje Timmermans.

  Met een investering in een pakje papieren zakdoekjes de hele wereld voorliegen en tranen met tuiten janken en dan als beloning voor het MH17-theater een Mega-graaibaan in Brussel inpikken.

  Like

 2. Juncker heeft als M-P van Luxemburg bijna 20 jaar de meest asociale deals met multi nationals gesloten. Zijn oeuvre kan natuurlijk niet op de EU zwarte lijst voorkomen. De Kanaal Eilanden, waar de Oranje’s “bankieren”, staan er evenmin op gelijk de Bahama’s en Kaaiman Eilanden, waar de Queen “bankiert”. Worden ze betrapt, laten hun woordvoerders weten dat de Royals v/d Prins geen kwaad weten. De Tokkies zwaaien amechtig naar Max. in ’n peperdure jurk, die ze 1x draagt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.