President Donald Trump

Godsdienstwaanzinnige&‘Uber-Reactionairen’ in Tweede Kamer achter Trump:Jerusalem Hoofdstad Israël.

(van onze ‘Uber-Godsdienstwaanzinnige-Kruisridder’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Mad Dog Trump’ lokt Derde Wereld Oorlog uit met Spelen met ‘Jerusalem-Vuur–besluit’(Video).Van harte steun voor ‘Hoofdstad Jerusalem’ van de ‘Godsdienstwaanzinnige-KruisriddersCU&SGP’& ‘Uber-Nelly Kroes-misdaadgroep’ met ‘Boy Baudet’ & Wilders in de Tweede Kamer.

Partijleider Steve Brown daagt Boy’s Baudet en Hiddema van ‘Maffia-Uber-Form-Partij Democratie’ uit voor discussie(Video).
Forum voor ‘Uber-Democratie-leider ‘Boy Baudet’(Video) vindt het een ‘prima plan’ van ‘Mad Dog Trump’ om de Nederlandse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem te verhuizen en eist ook gelijk dat de ‘Uber-Misdaadgroep’ van de Top ‘VVD-er Gangsterin bejaarde ‘Zakkenvuller Neelie Kroes’ vrij spel moet krijgen in Jerusalem en Amsterdam.

Partijleider Steve Brown ontmaskerd ‘Boy Baudet’ en ‘Narcist Hiddema’ als ” Onleefbaar-Forum voor ‘Uber-Democratie’ “ (Video)

‘Mad Dog Trump’ Breaks Silence On ‘Pedophile Moore’ And Offers De-Facto Endorsement(Video).
Ook de corrupte Godsdienstwaanzinnige ‘Christelijke’ obscure ‘Kruisridder-splinterpartijtjes CU en SGP’ (samen 7 zetels en één stel hersens) zijn ‘Duivels-positief’. Zo vindt de’ Incest-Bijbelbelt-Christen Unie-Kamerlid Joël Voordewind’ (video) de erkenning een goede ‘Duivelse- zaak’ en verheugt zich op de kinderen van Jeruzalem. Hij hoopt dat de Nederlandse corrupte (pedo)-Elite hetzelfde doet.Ook de extreem Godsdienstwaanzinnige SGP is opgetogen en roept ieder op voor een Kruisvaart naar het Heilige Duivelse land van de Godsdienstwaanzinnig Christen, Islamieten en Joden. “Van harte steun voor Jeruzalem als ongedeelde hoofdstad van Israël en dood aan de Palestijnen. Ook de Nederlandse ambassade hoort in Jeruzalem!’‘, aldus de een Godsdienst-hysterische SGP-leider  ‘Kruisridder Kees van der Staaij’. PVV-leider Geert Wilders vindt het Amerikaanse Joodse Lobby besluit juist ‘fantastisch ‘Kruisridders-nieuws’ ‘. De corrupte Nederlandse regering van ‘Taxfree-Gifmenger-Shell-Rutte’(Video) vindt hij ‘laf’ en hij ontkent dat hij ook net als Trump ook betaald wordt door de Joodse Lobby ‘, omdat die het voorbeeld van de Amerikaanse president ‘Mad Dog Trump’ en zijn ‘Rapist-Pedofiele-Rechter Roy Moore’  niet zal volgen.

Corrupte PvdA Spijtoptant Kuzu geeft premier Israël geen hand(Video).

14 antwoorden »

 1. Als van Agt, als afvallige van deze christenwaanzin, dit ten ore zou komen, sta ik niet in voor zijn gezondheid?
  Dat hij achteraf nog opkomt voor de onderdrukte Palestijn siert hem?

  Like

 2. Dat valt me zwaar tegen van forum, die valt helaas als geloofwaardige partij ook af?
  Een grondige schoonmaak behoeft zowel 2de, 1ste kamer en kabinet?

  Like

  • Baudet is zelf (net als Wilders) ook van Indonesische (en Franse) afkomst. Kan ie ook niks aan doen natuurlijk maar jammer dat hij te dom is om in te zien dat het imperialistische kapitalisme de oorzaak is van o.a. die immigranten en asielzoekers. Steve heeft wat meer bagage in die zin.
   In de jaren 70 haalde de CPN in Amsterdam nog vrolijk 95 procent van de stemmen in de arbeiderswijken. GroenLinks en de SP zijn inmiddels (a)sociaal-democratische kapitalistische neppositie geworden.

   Like

   • Enige echte actie tot heden: zijn piano, pardon vleugel, in de TK. Stoere daad v/d pantoffelheld uit de groene long Heemstede. Op de barricades onder de tonen van Mozart. Deden ze in 1789 bij de Bastille anders.

    Like

   • Was de CPN niet geinfiltreerd door de BVD/AIVD ?

    Het Englandspiel ging na 1945 gewoon vrolijk verder en werd opgenomen in de Bilderberg-groep.

    Wat heel opmerkelijk is bij FvD is dat het is geinitieerd rondom de Universiteit Leiden met veelal dezelfde stafleden die ook connecties hebben met Bilderberg.

    Bilderberg heeft van oudsher zijn secretariaat op de Universiteit Leiden.

    Het is maar dat u (en Steve en de Stem v.d. Straat) het weten.

    Ach, die goeie ouwe tijd met James Bond en SPECTRE/Bilderberg:

    Like

   • Ah, die Buma Meeruk-wet stond al bij de ALDE vergaderingen. Klasse.

    Zoiets had ik mij er ook al bij voorgesteld. Alleen deze zien er frisser uit.

    Gelukkig maar dat er versnelde procedures bestaan, en gevraagd werden door het volk.
    Anders was dit moois ons allemaal onthouden.

    De video-verslagen team ALDI, van de laatste paar dagen (en weken ervoor) heb ik hier ook. ’t Wordt gewoon genant.

    En zo gaat het de hele tijd daar.

    Brekebeentjeuh, gezondheid held. Laat es wat van je horen.

    Like

 3. LS

  Peter B. Meier van de site: Final Wakeup Call geeft een duidelijk en goed leesbaar beeld van wie de aarde bestuurt. Van Trump weten we dat hij gek lijkt, gek doet en mogelijk gek is. Maar hoe gek weten we niet. En we weten ook niet WIE precies Trump aan de touwtjes heeft bengelen en of dat wel zo is. Het zou kunnen zijn dat hij op zijn eigen onnavolgbare wijze toch bezig is de troep /Swamp op te ruimen en ook deze move over Jeruzalem een schijnbeweging is… We gaan het zien !

  Trefwoorden in deze bende: Satanisme / Bilderberg / CIA / Zionisme / Vrijmetselarij / Illuminatie / Vaticaan / Rothschild / Kosher Nostra / Zio Maffia / Satanische Bloedlijnen van Koningshuizen etc.

  Like

 4. Wellicht moeten de Indianen Washington gaan bezetten en tot hun hoofdstad uitroepen. Kijken wat Trump (vluchteling uit Schotland) daarvan vindt? Die geeft hen snel vuurwater, zodat ze op apegapen liggen en hij z’n slag kan slaan. Wordt vervolgens romantisch verfilmd: How the West was won. Joden (<1% v/d VS) beheersen Wall St, W'ton, Pentagon, H'wood en Silicon Valley.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.