Oekraïne

Georgische scherpschutters& Litouwse Huurmoordenaars en Hans van Baalen ingevlogen door CIA om een bloedbad aan te richtten op het Maidanplein.

( door Joost Niemoller en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wat u nooit zult zien bij de ‘Staats-NPO'(Video) en zijn ‘dr. Goebbels -Outlets’ de NOS en Nieuwsuur. Die leiden u o.a. af met ‘Kul-nieuws ‘dat hun collega de arme, eerlijke misdaadjournalist ‘Politiescribent-John van de Heuvel’ zogenaamd bedreigt wordt door No Surrender(Video).
IJzingwekkende documentaire! De ingevlogen Georgische scherpschutters vertellen voor het eerst hoe zij onder corrupte Amerikaanse CIA-leiding met gehuurde Litouwse huurmoordenaars en de ‘VVD-Neo-Nazi-Hans van Baalen’ en de hysterische Guy Verhofstadt en de ‘CIA-coup'(Video) mogelijk maakten. Later werd de ‘D66-Yuppie-Fascisten’Leider ‘Kasteelheer Pechtold’ ook ingevlogen om zijn corrupte steentje bij te dragen voor de CIA wat zelfs tot wat Kamervragen leiden wie die trip betaald had.

Populist Klaver van GroenLinks steunt Maffia-Oekraïne-Landverrader Rutte(Video).

 


Over het voorgaande berichten wij en de Stem van de Straat-SaltoTv als één van de weinige al jaren: In Oekraïne werkt de EU-Elite samen en/of voor Maffia-oligarchen en fascisten en de CIA(Video). Onze Hoofdredacteur ing Steve Brown werd zelfs voor de artikelen bedreigd (Video) door  de corrupte en dronken Ambassador Darius of Lithuania en de domme bewaking’s politie van  de Top VVD-er Gangsterin ‘Yab Yum Hennis’ op de Dam)(zie video hieronder).

Oliver Stone: ‘CIA met Maffiafamilie Joe Biden zit achter Maidan-revolutie Oekraïne’(video).

Ukraine–Masks of revolution, de andere kant van de revolutie die u niet mag zien van Rutte en zijn ‘Side Kick Samsom’(Video).

Opmerking: A.s. maandag wordt bij de Stem van de Straat/SaltoTV uitgelegd hoe u in de maling wordt genomen en afgeleid door de’ Staats-NPO’ in vereniging met ‘RTL-Riool-Boulevard  van het echte nieuws dat u Kaal geplukt wordt door het Moordende Taxfree-Shell-Rutte'(Video) en dagelijks kinderen sterven van de honger(Video) met ‘Fake-bedreigingen’ aan het adres van ‘Media-Pooier-Peter R. de Vries& Raadkamer(Video), ‘Parool- Moordenaar-Paul Vughts’, de ‘Judas- Zussen Holleeder'(Video) en ‘Politiescribent John van den Heuvel'(Video).

14 antwoorden »

 1. @Steve!

  Wanneer dat ukrainse hoerenjong Darius Semaska van je Tweet in NL is.

  Dan waarschuw je ons toch wel even? Dat pleziertje gun je je trouwe bezoekers toch wel?

  Ik heb ook nog wat argumenten die ik hem en zijn maatjes wil uitleggen. Zeer adequaat.

  Like

 2. Ook al zijn Oekraïners en Russen broedervolkeren, koste wat kost moet op bevel v/d VS Oekraïne bij ’t Westen gaan behoren. Zoiets als Yankees en Canadezen uit elkaar drijven. Overal vechten de VS conflicten uit behalve op eigen territorium. 1ste en laatste was Wounded Knee, toen ze ’t grondgebied v/d Indianen hadden ingepikt. Een vliegtuigje in ’t WTC op 9/11 wordt als ’n zeer zware aanval op eigen territorium beschouwd. Wat zij hebben aangericht in Vietnam, Afghanistan, Irak, Libië, Tunesië en Syrië interesseert hen geen lor. Bakken liever appeltaarten.

  Like

 3. Wapenhandel is de handel in wapens, en belangrijk onderdeel van de defensie-industrie. De term wordt vaak gebruikt voor de internationale handel in militaire goederen tussen landen. De term kan ook worden gebruikt voor alle handel in militaire goederen, inclusief de aankoop van wapens door regeringen in eigen land.
  De totale globale jaarlijkse omzet in militaire goederen ( de gecombineerde verkoop van wapens van de wapenproducerende ondernemingen) bedraagt tegenwoordig meer dan 300 miljard dollar . Wereldwijd wordt er tussen landen elk jaar voor naar schatting rond de 45 miljard euro aan wapens verhandeld.Hetgrootste deel hiervan komt uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Rusland, Frankrijk en Duitsland.

  Like

  • Uhum,

   met China, toevallig net de permanente leden van de “Veiligheids” Raad VN/ UN.

   De veiligheidsraad die bepaald welke oorlog goed is, en deugd.
   En ook de wapens daarvoor dan maar levert. Waar ook ter wereld.

   Waarmee dan, politiek correct, massamoorden gepleegd worden.

   Vaak zijn de eerste slachtoffers van oorlog (na de waarheid):

   Arme mensen. Vrouwen. Onschuldige kinderen.

   p.c. = onmenselijk

   Like

   • <–

    De situatie waarin wij nu zitten.

    De situatie wereldwijd waarin moslims nu zitten.

    De situatie waarin het milieu en de aarde nu zitten.

    Is allemaal het gevolg van 30 jaar Politiek Correct Denken, Wegkijken en Handelen.

    Het Resultaat
    en de schandelijke Conclusie.

    p.c. = ONMENSELIJK

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.