pvda

‘Banencarrousel–Benoeming’ ‘Arbeiders verrader-(PvdA)-Wouter Bos’ bij Schiphol Duister geregeld door o.a. Top ‘CDA-Rat Wijn’.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Is Nederland een ‘Elite-Schurken-Staat’? De Nederlandse door ‘Rutte &Co’ 100 % gesubsidieerde  Tak van Transparency (Video`)vindt van niet. Oordeelt u zelf:
Wouter Bos is een voormalig extreem corrupt ‘Nep en Fop-PvdA- politicus’. Hij was o.a. Minister van Financiën voor de ‘Ultra-Rijken&Shell’ en Vice ‘Vieze Premier’ in het ‘Kuttenvanger-Kabinet Balkenende IV’. Voorts was hij van 2002 tot 2010 de Politiek Leider van het inmiddels obscure splinterpartijtje de Partij van de Arbeid (PvdA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep).Nadat hij zijn studie had voltooid in 1988 begon hij gelijk zijn misdadige carrière bij de ‘Massa-Moordende- Shell-Misdaadgroep’(Video). Tja, wie niet van de Politieke Top in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Rutte&Co’. Wouter Bos trouwde op 21 december 2002 met ‘Nep en Fop-PvdA-Parool-journaliste'(Video) en ‘VARA-Lagerhuis-redactrice Barbara Bos’. Corrupte Barbara moest zich in het belang van haar carrière wel regelmatig in het Kruis laten grijpen door o.a. PvdA ‘Rapist- Franciscus Jole'(Video) van de 100% gesubsidieerde ‘VARA-dr. Goebbels-Website’ “Vieze Joop.nl.”.De perverse ceremoniemeester bij het peperdure huwelijk van Wouter Bos en Barbara met pijn in haar  #meetoo- ‘Jole-Kruis'(Video) was de perverse  ‘CDA-Rat Joop Wijn’ op dat moment staatssecretaris van Economische Corrupte Zaken en een zeer goede Duistere, Duivelse vriend van Bos. Wat weten die twee van elkaar? Zijn het Pedo’s(Video) ? Zijn het Billenmaatjes? Zijn het Gabbers in ‘Shell&Bankier-crime’? Wie zal het zeggen? Alles is immers mogelijk in die ‘Elite-Rat in pak’ ‘Graai en Naai-kringen’, want ze komen overal straffeloos mee weg, niet dan? Na de Corrupte en criminele, perverse  en Vrouwenmepper-‘Captain-Gay Eurlings’ bij KLM wordt nu Schiphol opgescheept met de extreem, corrupte Arbeiders verrader Wouter Bos.

‘Mocro Johnie’ wast Eurlings wit met taakstrafje voor zware mishandeling en beroving(Video) .

Failliet en toch Winst: Was DSB een Complot van Grote Misdaad-banken en “Zalm&Bos”(Video).
Deze gewetenloze ‘PvdA man’ Bos liep eerst crimineel zijn Zakken te vullen bij de ‘KPMG-misdaadgroep‘. En loopt nu zijn zakken te vullen bij de VU waar hij al een keer is betrapt op onkosten declaratie fraude(Video). Een feit waar u als gewone Burgers op staande voet voor wordt ontslagen zonder recht op WW en/of Bijstand, maar deze walgelijke, gewetenloze zakkenvuller Bos wordt de nieuwe corrupte President Directeur van Luchthaven Schiphol ( Schiphol-(Crime)- Groep ) en dus het gezicht van ‘VOC-VVD-BV-NL'(Video). En daar komt hij o.a. een oude bekende partijgenoot ‘gabber in crime’ tegen de ex ‘Graai en Naai Voorzitter’ van de UVA die ontslag moest nemen vanwege haar ‘Vastgoed-VVD-Maffia-Prins Bernhard'(Video) Wan en Misdadig beleid de gewetenloze ‘Zakkenvuller-Louise Gunning‘.

‘Gay Guy Joop Wijn’ was de corrupte voorloper van Gay Guy ‘Shell-Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep om de Dividendbelasting af te schaffen(Video).Vlieg er eens uit en Vlieg er eens in met de Corrupte ‘KLM -(PvdA&CDA)-Banencarrousel’.

Ondanks zware kritiek op Luchthaven Schiphol dat zij zich weer eens schuldig maken aan ‘Rat in pak-vriendjes politiek’ wat gewoon een vorm van legale corruptie is peinst de corrupte Raad van Bestuur en Commissarissen met de ‘PvdA-hoer Gunning’ er niet over om de corrupte Zakkenvuller en ex Bankier-Gangster-Commissaris Joop Wijn  terug te halen uit de ‘Nep en Fop-selectiecommissie’ voor de prestigieuze ‘Zakkenvullers- functie’ van President-directeur( 9 ton per jaar). De CV van de oude’ CDA-Rat Wijn’ leest als een klassiek strafblad van een Psychopathische Rat in pak(Video) van heb ik jou daar. Tijdens zijn ‘Elite-studies’ liep hij onder meer stage bij de’ Moordende-Misdaadgroep Shell’ van ‘CEO Gerrit Zalm’ in Jakarta(Jakarta heeft veel extreem goedkope’ Onno-schandknapen-Hoes'(Video) ). Als door en door corrupte Duivelse staatssecretaris van Financiën voor de ‘Ultra-Rijken&Shell’ heeft Wijn het (internationaal) concurrerend ondernemings- en vestigingsklimaat voor bedrijven misdadig verbeterd waardoor hij  o.a. medeplichtig is aan het feit dat zes miljoen kinderen(Genocide) per jaar sterven van de honger(Video). Met de wet “Werken aan winst voor de Ratten in pak” heeft Wijn het algemene tarief van de vennootschap-belasting verlaagd naar 25,5%. en de dividendbelasting  verlaagd van 25% naar 15%. Ook introduceerde hij de rente- en octrooibox (innovatiebox). Wijn had het algemene tarief van de vennootschapsbelasting al verlaagd van 34,5% naar 29,6%. Verder heeft hij de belasting op aandelenuitgifte, de kapitaalsbelasting, afgeschaft. Eerder had hij en zijn billenmaatje de Hoer van de ‘US-Elite’ Patric Mikkelsen al het zogenoemde fiscale rulingbeleid versoepeld om Nederland aantrekkelijker te maken als een Taks- Heaven voor misdadige ‘Europese-Elite-hoofdkantoren’ om de Belasting te ontduiken( Video) en How to loot a Country and get away with it:

Dankzij oud-‘CDA Rat- Joop Wijn’ (en zijn extreem corrupte echtgenoot ‘Elite-Gangsterin-Patrick Mikkelsen’) betalen de Amerikaanse bedrijven hier nog altijd 0% belasting.

In februari 2009 werd Wijn door de ‘Shell-Massamoordenaar’ en Ex Bankier-Gangster de Top VVD-er Gerrit Zalm naar ‘ABN -AMRO-Misdaadgroep ‘gehaald, om lid te worden van het duistere Transitieteam, de beoogde corrupte Raad van Bestuur na de fusie van ‘ABN AMRO-misdaadgroep ‘(na afsplitsing RBS-stuk), MeesPierson en ‘Fortis Bank-Misdaad-Nederland’. Hij was verantwoordelijk voor Taxfree Commercial and Merchant Banking/Zakelijke ‘Elite-Gangster-relaties’. Wijn was in de jaren negentig ook nog ‘werkzaam’ als een echte’ Graai-bananen-Octopus’ bij ABN AMRO-Misdaadgroep als Zakkenvuller. Wijn is tevens de corrupte Bestuursvoorzitter van het  ‘Oranje-(Boven)- Fonds’ van Taxfree ‘Graai-King Willem’ sinds begin 2011 lid van het dagelijks Bestuur van VVD-VNO-NCW die middels hun Voorzitter Hans de Boer gewone eerlijke burgers uitscheld voor Labbenkakken en lid van de corrupte Raad van commissarissen van Schiphol  van de Koninklijke Jaarbeurs Utrecht  en van (geen)- Stadsherstel Amsterdam waar hij samen met o.a. Vice ‘Vieze -D66-Premier Ollongren’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte3’ toen zij nog  corrupte ‘Lesbo- D66-Wethouder’ was van Amsterdam.,die Amsterdam volledig onbewoonbaar en verwoest heeft gemaakt voor de gewone Amsterdammers!

Angstcultuur van de Ratten in pak heerst al jaren bij Schiphol.
De corrupte ‘CDA- Rat Wijn‘ moet in die vriendjespolitiek commissie oordelen over zijn goede vriend en ‘Rat in pak-Crime’ Wouter Bos, die ‘Zakkenvullers-kandidaat’ is, aldus verontwaardigen ingewijden, die anoniem willen blijven omdat zij anders op staande voet worden ontslagen.De Bange ‘Censuur-Lord-Buma’ heeft getracht dit artikel verboden te verklaren zodat wij het niet konden publiceren(Video)

Tot Slot: Raar maar waar. Nederland wordt gereageerd( leeg geplunderd) door(valse) -‘VVD&CDA Gay Gays’ en ‘D66 Lesbo’s’.
Hoe komt het toch dat zoveel Top VVD-ers en CDA-er Gay Guy’s zijn? Bij de VVD zitten trouwens ook bijzonder veel ‘Demmink-Pedofielen‘, maar dat terzijde. Van de VVD-misdaadgroep is het te begrijpen, want dat is de partij voor straffeloos ‘Naaien en Graaien ‘ van het ‘Klootjesvolk'(en hun kinderen)en die hebben niks tegen Homo’s. Maar het CDA met al die Gay Minsters zoals Jan Kees de Jager en Joop Wijn met hun Bijbel stelt dat Homo zijn een grote zonde is.

7 antwoorden »

  1. Dat de brexit pogingen niet helemaal gelukt zijn geeft nog extra kosten om de economie weer in de lift te houden, moet tenslotte geld kosten om devaluatie te bereiken en de burger bankroet te maken?

    Like

  2. WB heeft zogenaamd via uitstekende diplomatie en lobbyen ’t EMA van LDN naar AMS gekaapt. Dat ’t gewoon lotjes trekken is geweest tussen AMS en Milaan wordt gebagatelliseerd. Homo’s en pedo’s weten als geen ander via 1 (k)anaal te lobbyen.Daar kan geen Corps Diplomatique tegenop. Wsl likten de spaghetti vreters minder bedreven.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.