Normen en waarden

Godsdienstwaanzinnige SGP: Mars voor Leven naar Jeruzalem met ‘Mad Dog-Trump’ en ‘Kruisridder Kees van der Staaij, Hallelujah!’.

(door ZanBizar en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘CU en SGP-Kruisridders Jan Segers en Kees van der Staaij’ staan achter ‘Pedo-Roy Moore’ en VVD ‘Gifmenger Rutte’(Video).  be like

6 antwoorden »

 1. Ook snap ik niet waarom Europa ineens geteisterd werd door terroristische aanslagen met alle media-hysterie erom heen. Nu zal het wel weer een tijdje rustig blijven in Europa, omdat de meeste mensen deze criminele spelletjes inmiddels spuugzat zijn. Want wat denkt de Europese elite hiermee nu te gaan bereiken ? Dat is dat wij allemaal gezellig een avondje gaan stappen in Parijs en dat wij tegelijkertijd kunnen worden opgeschrikt door een terroristische aanslag vanuit de islamitische hoek zeker. Dat is wat de heersende elite nu verstaat onder een gezellig avondje stappen.

  Like

 2. Treffend plaatje.

  Net zoiets als leerplicht en CITO-toets doen en academisch diploma halen en vervolgens beseffen dat je beter af bent als gelukszoeker met gratis woning, gratis neuken voor gezinshereniging en kinderbijslag, gratis tandarts, gratis smartphone, gratis geld en je wordt tot expat gebombardeerd zonder 1 woord Nederlands te hoeven spreken.

  Like

 3. LS…
  De buitenaardse knoeiers die de moderne mens geschapen hebben kunnen tevreden zijn want vrede zal er nooit komen zolang het Religieuze Disneyland / Jeruzalem niet van de kaart geveegd wordt en religie niet wordt verboden dan wel opgeheven. Zou een mooie klus zijn voor Putin maar daar is hij te beschaafd voor.

  Like

 4. Kakelen als kippen zonder koppen Trump na. 3 vertelboeken, Torah, Bijbel en Koran, claimen Jeruzalem als hun eigen unieke, heilige stad. Dat Trump voor 3de x is getrouwd en ’n notoire “pussy grabber” is (echtbreuk en ontucht worden in Bijbel (X Geboden) zwaar veroordeeld), deert CU+SGP geen lor. Pikken de krenten uit de pap, die hen uitkomen. Noemen zich principieel (kuch).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.