President Donald Trump

Trump erkenning van Jeruzalem Hoofdstad Israël: twee doden en 2000 gewonden.

(van onze ‘Uber-Godsdienstwaanzinnige-Kruisridder’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Godsdienstwaanzinnige&‘Uber-Reactionairen’ in Tweede Kamer achter Trump:Jerusalem Hoofdstad Israël(Video) .
Bij geweld tussen Palestijnse betogers en het Israëlische leger en Politie zijn ten minste twee Palestijnse doden gevallen. De Palestijnse afdeling van hulporganisatie Rode Halve Maan behandelde naar eigen zeggen meer dan 750 gewonden het aantal gewonden loopt inmiddels tegen de 2000+. Een mooi resultaat voor twee dagen vindt ‘Mad Dog Trump’(video) en zijn bazen de Joodse Lobby .De meeste Palestijnen hadden traangas ingeademd, maar er waren ook zo’n 860 mensen die finaal in elkaar waren geslagen of schotwonden van echte of rubberkogels hadden.

 

De ‘CU&SGP-Kruisridders Segers en Van der Staaij’ roepen al hun ‘Christen’ en ‘Boy Baudet’ op om naar Jeruzalem af te reizen om hun Heilige plicht te doen. De VN heeft inmiddels gewaarschuwd dat als de Mars voor leven van de SGP en CU in Jeruzalem arriveert om de kinderen(Video) binnen te houden.

Opmerking: Mijn Amsterdamse Joodse Brothers: Jodenbreestaat voor ever!

6 antwoorden »

  1. Dump je Iphone want alles wat je zegt kan tegen je gebruik worden ? u heb een oppasser zonder dat u het weet ze dansen met de duivel m aan de macht te blijven en jullie belasting geld gebruiken ze om uw zonen de domme domme militaire hun te laten beschermen tegen U !

    Luister en huiver !

    Like

  2. 2de Kruistocht. Godsdienst fanatici reizen af naar de Heilige Stad. Vrouwen krijgen weer kuisheidsgordels om (1K jaar geleden uitgevonden!); toen heeft de Paus ook ’t celibaat ingesteld, omdat priesters zich 3 slagen in de rondte neukten. Bastaarden bij de vleet.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.