President Donald Trump

‘Pedo-Moore’& ‘Sexual- Predator Trump’ krijgen schop onder hun perverse hol van Alabama.Segers en Van der Staaij verdrietig.

(van onze Internationale US Elite-Pedo-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIRThe Corporate Crime&State MSM& Trump Suffered its Most Humiliating Debacle(Video) in Ages.Trump:”Go out and Vote for ‘Pedo-Rapist-Roy Moore’, Hallelujah!”(Video).
#metoo-‘Mad Dog Trump’( All 16 women who accused Trump of sexual harassment are lying, says the ‘Crazy-White House'(Video))’ had zijn benen uit zijn bejaarde perverse en corrupte naad gelopen de laatste weken om de algemeen bekende ‘Pedo-Rapist-Moore’ aan de macht te krijgen als senator in Alabama. De Kiezers hebben de twee bejaarden #metoo Sexual-Predators Tump&Moore afgestraft. Voor het eerst in 30 jaar kiest Alabama niet voor een racistische en corrupte ‘Fake- Christen Republikein’.

‘Mad Dog Trump’ Breaks Silence On ‘Pedophile Moore’ And Offers De-Facto Endorsement(Video).

 

Putting Jones’ victory in context, T=the last time a new Democrat was elected to the Senate from Alabama is 1978. That senator, Howell Heflin, left in 1997.After a last weekend of campaigning with celebrities, Doug Jones (D) with Alabama native Charles Barkley and ‘Pedophile-Rapist- Roy Moore’ (R) with ‘Neo-Nazi Breitbart News’ chairman ‘KKK- Steve Bannon’ and controversial former Milwaukee County racist and Lynch Sheriff David Clarke, election day for one of the most controversial special elections in modern U.S. history has finally arrived. As The Hill points out, Jones  chances to become the first Democrat to win an Alabama Senate seat since 1992 rely on his ability to turnout African-American voters in cities like Birmingham and Montgomery.  Moore’s fate, on the other hand, depends on Christian Insane voters in the more affluent city of Mobile and rural ‘KKK-white – Tras-Voters’ from around the state.Jones spent the weekend on stops with prominent black Democratic lawmakers such as Alabama Rep. Terri Sewell and New Jersey Sen. Cory Booker, while Congressional Black Caucus members Rep. Sanford Bishop (D-Ga.) and Rep. Cedric Richmond (D-La.) held get-out-the-vote events down state.While African-Americans make up roughly a quarter of Alabama’s population, years of dismal Democratic returns have left his party without much of a ground game.“I wish that the [Democratic National Committee] had focused more on states and making certain they had infrastructure here,” he said.While ‘Pedophile Moore’s’ time on the trail has been limited recently — there were rumors he attended the Army-Navy football game in Philadelphia on Saturday — he did sit down for an interview on “The Insane Christian-KKK-Voice of Alabama Politics” at the state Republican Party headquarters, which aired Sunday. Maar ook in Nederland heerst er verdriet bij de Godsdienstwaanzinnige SGP van Kees van der Staaij en de CU ‘Incest-Bijbelbel(Video) van Segers dat hun Christelijke Kandidaat Moore en Trump verloren hebben. Van der Staaij: “Ik begrijp er niets van ik heb de hele week samen met  broeder Segers iedere dag gebeden dat onze Christelijke broeders ‘ Pro Live -Moore‘ en  ‘Jerusalem-Trump'(Video) zou gaan winnen”.

 

2 antwoorden »

  1. De zanger was te gast in de radioshow van 538(homo zender)-deejay Edwin Evers om zijn nieuwe Engelstalige single te kontmoten, maar natuurlijk ging het maar over één ding: het nephuwelijk van Gordon. Als in de studio wordt gesuggereerd dat Goor helemaal niet is getrouwd, zegt Gerard: „Dat lijkt me stug, omdat we daar een fantastisch groot gratis feest hebben gehad. Ja, hij is wel getrouwd. (…) Het is toch een kijklokker programma? Het is pulp entertainment, het is slecht en het is goedkoop.”

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.