VVD

Top VVD-er Hennie van Rey stopte zelf miljoenen drugsgeld in Roermondse kiprollades.

(van onze VVD-Misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Godfather Rutte’ geeft het voorbeeld voor de VVD-ers:Van binnen stront van buiten Bont(Video).
De Top VVD-er van  Hennie van Rey, broer van corrupte ex Top VVD politicus Jos, verstopte eigenhandig de miljoenen cocaine euro’s in zijn afgekeurde kiprollades. Dat deed de 76-jarige man op zijn vrije zondagen, bralde hij vanochtend in de rechtbank in Zwolle. Op 15 juni 2015 slaan geldhonden Shumi en Bonki op Aruba aan bij een container met verrotte gekoelde kip. De stank was niet te harden. De ‘BIO-Kip’ is afkomstig van het’ Nep en Fop’ bedrijf Castimex uit Roermond. De stad waar zijn broer Jos jarenlang de ‘VVD-Onderkoning’ van was. Opvallend is dat het misdadige ‘BIO-Industrie- vleesverwerkingsbedrijf’ van ‘Witwas-eigenaar Hennie van Rey’, normaal gesproken niets met kip doet. De honden blaffen niet om het vlees: er wordt ruim 2,8 miljoen euro aan bankbiljetten gevonden.Een week later wordt Van Rey aangehouden op Aruba. In één van de politieverhoren bekent hij dat hij eerder een bedrag van 4,5 miljoen verscheepte naar het Caribische eiland.In de rechtszaal werd duidelijk hoe het geld in Nederland in de kiprollades terecht kwam. Van Rey vermengde in Roermond kippengruis – een afvalproduct van kip –met derderangs afgekeurde slagroom. De brei bracht hij vervolgens aan de kook. Hennie van Rey rolde daarna stapels vacuüm verpakte bankbiljetten in de kipsubstantie. Hij was daar ‘behoorlijk lang’ mee bezig. “Ik deed het in mijn vrije tijd als oude hebberd, die ik als ras VVD-er nou eenmaal bent en daar kan ik niets aan doen”, bralde hij. Castimex fabriceerde straffeloos de verrotte kiprollades vanaf augustus 2013, die altijd eindige bij de Voedselbanken van de ‘PvdA- Kapo- Klijnsma'(Video). Daarna gingen er tien transporten van het bedrijf naar Aruba. Zeven van de transporten bevatten verrotte kip. Van Rey moet zich in de rechtbank verantwoorden voor zijn bijdragen aan de twee ‘Witwas-transporten’ waarover hij een bekentenis aflegde. De oude ‘VVD Boef- Van Rey’ verklaarde dat hij gevraagd werd om het geld te verpakken door een contact uit Roermond op Aruba. In de rechtszaal beweerde hij vanochtend dat hij er nooit bij had stilgestaan dat het geld mogelijk verdiend was met criminele activiteiten, omdat zijn contact een gerenommeerde Top VVD-er uit Roermond was. Die naam weigerde hij bekend te maken en dat hij het heel normaal vond om zijn verrotte kippen vol met geld te pompen, dat doet toch iedere VVD-er, aldus een inmiddels snikkende Van Rey.

 

 

 

 

4 antwoorden »

 1. Niet voor niets wordt het huidige Roermond genoemd als “Palermo aan de Maas”.

  Maar het kan nog erger: Roermenië.

  https://www.1limburg.nl/hennie-van-rey

  Bij dat verhaal over die 3e-rangs afgekeurde verrotte kiprollades bij de voedselbanken van Jetta Klijnsma, heb ik 10 minuten moeten kotsen op het damestoilet van station Amersfoort, omdat het herentoilet al bezet was door andere kotsende lezers.

  Like

 2. Parochiaan BAR Association, voor ’t leven verbannen van ’t genootschap van Rechtsgeleerden

  De Universele Wet, InStructie, is onder valselijk gezag van de gevallen Priesters verworden tot containerbegrip van totale willekeur.

  Meester Stelling Welcome to the Real World.

  Meindert Stelling is van oorsprong Officier bij de Koninklijke Luchtmacht en vervolgens Advocaat. HET MEEST GEVAARLIJKE BIJGELOOF: http://achterdesamenleving.nl/wp-content/uploads/2014/09/Het-meest-gevaarlijke-bijgeloof-11.pdf

  Like

  • Interessant en mooi document.

   Veel uitleg over de werking van gezag en autoriteit.

   Geeft ook aanleiding om te kijken naar de hantering en werking van begrippen als “principes”, “noodzakelijkheid”, “structuur” en “bestuur”.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.