EU

Justitie in Luxemburg start strafrechtelijk onderzoek naar Juncker.Timmermans in huilen uit gebarsten (deze keer echt).

(Door JDreport en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Nu berichten wij reeds jaren dat Juckenr zich in Luxemburg schuld heeft gemaak aan o.a. corruptie, Fraude en Witwassen en nu volgt zelfs Justitie Luxemburg ons. Justitie in Luxemburg start strafrechtelijk onderzoek naar de altijd liegende,lebberende,liederlijke,dronken brallende Loopjongen Juncker van ‘Führerin Merkel’.Timmermans de rechterhand  loopjongen van Juncker is in huilen uitgebarsten (deze keer echt).

Afgelopen zondag was de ‘PvdA Huil-Komediant Timmermans’ weer eens de ‘dr. Goebbels- Propaganda-EU-eren-Gast’ die mocht leeglopen bij het schaamteloze reactionaire voor 100% door Taxfree-Shell-Rutte&ChristelijkCo'(video) gesubsidieerde VPRO ‘Grachtengordel-Maffia-Fossielen-Buitenhof’ met als liegende en slijmende Stalmeester de oude corrupte ‘Mooi Weer-braller-Paul Witteman’.

1 antwoord »

  1. Heeft ’t Groothertogdom gedurende zijn termijn als M-P v/e boerenstaatje omgetoverd tot ’n 1ste klas belasting schuilhol. Is ook de reden dat Lux. (+NL,Ierland+Malta) niet is genoemd in de EU Zwarte Lijst van 5 december j.l. EU zou dan moeten bestrijden wat haar Vz zelf 18 jaar heeft uitgevroten. Viel niet te pruimen. Als je maar hard genoeg op anderen scheldt,blijf je zelf buiten schot. De man is ’n farce, ’n karikatuur en lijdt a/e 24/7/365 delirium tremens. Wordt in Brussel de sommelier genoemd,omdat ie extreem goed de kurken kan laten knallen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.