Koningin Maxima

‘Taxfree-Queen-Exotica Máxima’ feest met ‘BN-Hoeren’ en misbruikt kinderen.

(van onze’Taxfree- Koninklijke-Elite-Gangster ‘redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het is vandaan weer eens een dr. Goebbels propaganda muzikale dag voor ‘Shell-Taxfree -Koningin Máxima .’ De kosten voor de Belastingbetaler van dit ‘Oranje-Boven-‘Riool- Showbizz’ zijn rond de 560 duizend euro. Het extra kwalijke in dit geval is dat onwetende kinderen misbruikt worden in de trant van de Hitlerjugend zingen voor de Führer  Queen. Ze bezoekt vanmiddag het Kerst Muziekgala uitgedost in één van haar peperdure creaties, waar uiteenlopende ‘BN-Hoeren- artiesten’ voor haar gaan optreden en desgewenst ook nog haar kont likken. Het bejaarde mannen Vod de ‘NSB–Telegraaf’ maakt al vast weer Oranje Boven propaganda voor haar. De Partijleider van de Stem van de Straat ing S.K. A Brown legt uit in de videoreportage hierna dat de ‘Taxfree-Shell-Koninklijke Familie’ al eeuwen feitelijk de meest succesvolste en Moorddadigste Misdaadgroep(Video) van Nederland is:

 

 

6 antwoorden »

 1. Waar is hun onderzeeër gebleven in argentinie de zwarte goo heeft hun opgegeten !
  maar uw belasting geld wordt gebruik om u spioneren ! Dus de bilderbergers zoals bea

  Like

 2. LS…

  Moet altijd lachen en huilen tegelijk als ik die gemankeerd lopende zak met water zie rondklotsen in het een of ander slecht zittend pak. Maar ja Bea heeft zichtbaar en constant water in de zompige enkels dus hij heeft het niet van een vreemde ! En max doet waar ze zin in heeft ! Dan valt het shape-shifting niet zo op !

  Like

 3. Behoort tot de 3 best=duurst geklede vrouwen ter wereld. Stapt vaak in de regeringsjet om peperdure couturiers te bezoeken in Milaan, Parijs en NYC. Verkoopt dan en passant micro kredieten aan arme 3de Wereld sloebers. Die jets slurpen benzine,maar King Willem is voor ’t milieu en springt zowaar 1x per jaar op de fiets. Oranje Tokkies juichen en zwaaien als debielen.

  Like

  • LS…

   Micro credieten met Maxima rente ! Dan gaan de zelfmoorden wat sneller als die arme mensen de Rothschild rente niet terug kunnen betalen !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.