Stem van de Straat Partij

De ‘Ping Pong-Democratie’van de Gevestigde Orde Partijtjes met Rutte&Co houdt de corrupte Status quo in stand.

(van de Stem v.d. Straat partij redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- Er verandert nooit iets in “Banana-Fraude-Nederland”(Video) omdat  NL al jaren in greep is van de ‘Pinp Pong Democratie’ van de altijd liegende en corrupte Gevestigde Orde Partijtjes CDA,D66,VVD,.PvdA, CU en SGP met ‘Taxfree- Shell-Rutte’ als Godfather.  Ze zijn niet echt Links of Rechts, maar corrupte Ping Pongers met o.a. hun beruchte ons kent ons Banencarrousel, die systematisch de mensenrechten schenden. In de Oppositie staan ze algemeen voor de gewone man( alleen niet de VVD-misdaadgroep) ,eerlijk delen, gelijkheid, betaalbare Volksgezondheid,woningen(Video) en onderwijs en tegen ‘Rat in pak- Corruptie'(Video). Zodra ze in de ‘Pluk de armen kaal- regering’ zitten zijn ze al hun  Verkiezing’s beloftes vergeten en staan ze corrupt tot op het bot alleen nog maar in dienst van het Groot Kapitaal. Dan verliezen de regering ‘s partijtjes veel zetels en wint de Oppositie. Dan wordt er gepingpongd en gaan de winnende Gevestigde Orde partijtjes een coalitie aan met Rutte als Premier Godfather  en gaan de verliezers ,zoals recentelijk de PvdA, maar daarvoor GroenLinks, D66 en het CDA de Oppositie in en hun leugens weer verkopen dat zij voor het door hun kaal gelukte gewone Volk staan.

Zodra de Gevestigde Orde Partijtjes die nu aan de macht zijn en bij de volgende ‘Nep en Fop-Verkiezingen’ weer verliezen  dan gaan die Ping Pong weer de Oppositie in en Ping Pong de Oppositie weer de ‘Pluk de armen regering’ in met Rutte. Partijen die niet mee Ping Pongen en aan hun principes vasthouden, zoals de PVV,Partij voor de Dieren, Denk.nl, Forum voor de Democratie en de SP en de Stem voor de Straat mogen nooit mee Ping pongen. En die partijen worden afgedaan als ondemocratisch, niet realistisch en onverantwoordelijk en een racistisch gevaar. Dat PVV, SP, Partij voor de Dieren en De Stem van de Straat partij gevaarlijk  zijn dat klopt wel, maar dan voor de ‘Gevestigde Orde(pedo)-Elite-Kliek'(video) die corrupt is tot op het bot  en al sinds de Tweede Wereld Oorlog de Massa uitbuiten en tegen elkaar opzetten. In die zin zijn er volgens het Natuurecht en de Mensrechten zijn die Gevestigde Orde Partijtjes feitelijk misdaadgroepen die stelen met de Wet in de hand van de massa.

8 antwoorden »

  1. Boer Koekoek, Neerlands hoop in bange dagen. Nr. 1 hit in 1974.

    Hij was met zijn fanatieke tractor-, gierton- en mestkarbrigade een serieuze bedreiging voor de gevestigde orde van Ratten in pak.

    Zien wij ooit die kleurloze Alexander Pechtold een nr. 1 hit scoren ? Of een Buma ?

    Nooit….. never niet.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.