Media-Maffia

‘Rat in pak-Tweede Kamer’ ‘Subsidie-Loon’ No Surrender Paria Henk Kuipers onacceptabel’.

(van onze ‘VVD&CDA-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Arrestatie Henk Kuipers Kerstgeschenk van Justitie voor ‘Aasgieren John van den Heuvel en Peter R. de Vries’(Video).
De relatie tussen publieke omroep sensatie PowNed en No Surrender-baas Henk Kuipers leidt tot hypocriete verontwaardiging in de voor het merendeels corrupte ‘Rat in pak Tweede Kamer. ’Onacceptabel’, bralt het ‘Nep en Fop Christelijke’ en extreem corrupte CDA(Video). De corrupte ‘Staats-NPO'(Video) (NPO vangt 960 miljoen euro subsidie per jaar van Rutte&CO)bralt met PowNed in gesprek te gaan. Maar toen PowNed de tweevoudig veroordeelde ‘TBS -Moordenaar Martin Kok’ de loopjongen van ‘Super-Politie-informant- (en Hoerenloper)-Peter R. de Vries(Video)als debiele Hoerenlopende Presentator hadden hoorde wij geen piep van de Tweede Kamer in het algemeen en in bijzonder van het corrupte CDA van ‘Censuur -Lord Buma’(Video). Ook horen wij tot vandaag de dag niet één piep van de Tweede Kamer en MSM dat de aanranders Franciscus van Jole(Video) en Matthijs van Nieuwkerk(Video) nog steeds hun zakken lopen te vullen bij de Fake Linkse ‘Mega-Subsidievreter’ de VARA.

De relatie tussen publieke omroep PowNed en No Surrender-baas Henk Kuipers leidt tot verontwaardiging in de Tweede Kamer. ’Onacceptabel’, bralt het corrupte censuur CDA. De corrupte Staats-NPO van ‘Banencarrousel-Boef -PvdA Martijn van Dam’ bralt met PowNed in gesprek te gaan.

Weesie van PowNed met ‘TBS-Moordenaar Kok’ geeft nabestaande klap in het gezicht(Video). Tweede Kamer en NPO geeft geen piep!

Internationale-Mega-Gifmenger Rutte’(Video) van de ‘VVD-Misdaadgroep’ is van buiten Bont en van binnen Stront(Video). Tweede Kamer en NPO geeft geen piep!
Kuipers zou voor elke aflevering van de serie Captain Henk duizend euro wat net genoeg is voor benzine en een hapje eten tijdens het ‘werk’ hebben ontvangen, meldden corrupte Justitie bronnen aan het oude mannen Vod ‘De- NSB-De Telegraaf. Het corrupte CDA wil uitleg van zijn criminele Moorddadige ‘Taxfree-Shell Kabinet 3(Video). „Wij vinden het onacceptabel dat de georganiseerde misdaad( niet de Taxfree Royals& Elite-Gangster) zo’n podium wordt gegund en vraagt u ons nou niet naar het feit dat wij nooit ons uit laten over de Ratten in pak(Video), want daar zitten ook heel veel van onze Top CDA Bestuurders Gangsters bij. Als nu blijkt dat dat podium daadwerkelijk is gekocht met belastinggeld, dan is dat dermate ernstig dat wij het kabinet om opheldering zullen vragen”, bralt het gewetenloze en corrupte CDA-Kamerlid Van Toorenburg. ‘PvdA-hoertje’ van de VVD-misdaadgroep Kamerlid Kuiken klinkt geschokt en begint bijna net als ‘PvdA-EU-Graaier Timmermans’ te huilen als ze hoort dat publieke omroepbaas Weesie toch geld heeft geboden, wat hij eerder glashard ontkende. Domme Miss Kuiken piept;„Hij helpt mee aan het romantiseren van deze niet gesubsidieerde club en er dan ook nog over liegen, hij lijkt ons wel!”

‘PowNed erkent betaling. Mag Kuipers niet net als de rechtens vastgestelde ‘Maffia-journalist Peter R.de Vries’ bij de ARVO/TROS(Video) van de Top VVD-er ‘Pedo- Rose Ed Nijpels’ eerlijk zijn brood verdienen’.

Powned-directeur Dominique Weesie heeft donderdagavond toch nog gereageerd op de betalingen. Hij erkent dat er wat kleingeld is gegaan vanuit PowNed naar No Surrender-baas Henk Kuipers. ,,We hebben hem niet voor zijn medewerking betaald. Wel hebben we hem een kleine onkostenvergoeding gegeven, zoals we altijd doen en ook bij onze Martin Kok hebben gedaan, maar toen vond iedereen in de Tweede Kamer en MSM en de Telegraaf met John van den Heuvel en ‘RTL-Riool- Boulevard’ met Peter R. de Vries het prima. Dit terwijl De Vries o.a. door het Gerechtshof is veroordeeld als lid van de Maffia Klaas Bruinsma bende. Alleen Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en de Stem van de Straat-SaltoTV stelde toen aan de kaak dat wij een tweevoudige veroordeelde ‘TBS-Moordenaar Kok’ ,die iedereen ook nog eens liep te beledigen en geweld uitlokte als Presentator hadden. En laten die corrupte Tweede Kamerleden en ‘NPO-bazen’ eens naar hun zelf kijken, want die zijn crimineler dat alle Henk Kuipers bij elkaar”.

Opmerking: Deze week geeft de Stem van de Straat/Salto TV in zijn laatste aflevering van het seizoen o.a. aandacht aan de duistere, misdadige Rol van John van den Heuvel als Politiescribent van de ‘VVD-Misdaadgroep’. Ook Henk Kuipers komt aan het woord. Zie hier de uitzending. 

5 antwoorden »

 1. Terwijl de Deep State ’t klootjesvolk via zijn mediaoutlets voert met brood en spelen door o.a de arrestatie van goed gebekt Politiek talent Henk Kuipers op nonsense gronden laat dat zelfde klootjesvolk zich naaien als nooit tevoren.

  White Hats Report #60

  White Hats leverde munitie aan Lord James Blackheath “money laundering within our banks”

  A Storm IS Coming
  It’s been 11 months since we released our last report. This fact should not be considered to reflect our disengagement from the overall battle. On the contrary, we have been very busy behind the scenes in the ongoing fight to expose the cabal and restore our Republic.

  Those faint sounds you’ve been hearing………… the change of the long time cabal influenced and controlled regime in Saudi Arabia TO the UK’s dogged determination to exit the EU via Brexit TO the exposure of the corrupt, CIA controlled media (Operation Mockingbird) TO the outing of the cabal infestation of the FBI and DOJ TO the unsealed Federal Court indictments TO the current and ongoing exposure of the sexual predators in DC, the media and Hollywood (the pedophile networks are next to be exposed)……………….. are the foundations of the cabal supported European Satanic bloodlines starting to crack.
  Lees meer; http://whitehatsreport.com/2017/12/14/white-hats-report-60/

  Like

 2. Het kijkcijferlok programma is daarmee het best bekeken programma van donderdagavond. Nicht Gordon gaat trouwen…maar met wie? heeft ruim 200.000 kijkers meer dan het NOS Journaal van 20.00 uur, waardoor die uitzending op positie twee van de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek is beland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.