VVD

Uber van Top VVD-er Neelie Kroes betrapt op ‘CIA-Hack-spionagepraktijken’.

( van onze ‘Internationale -Elite-Gangster’ redactie i.s.m onze corrupte ‘VVD&CDA Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- VOOR Taxi’s en TEGEN Forum van Democratie:Stem van de Straat zorgt dat Uber A’dam uitgaat!(Video).
Wanneer wordt de VVD-(misdaadgroep) eindelijk eens verboden als bikkelharde, gewetenloze altijd liegende Criminele Organisatie(Video) ? Hoe lang kan de corrupte ‘VVD&CDA-Justitie’ dat nog tegen houden zonder zijn totale geloofwaardigheid te verliezen?

‘EU-Ombudsvrouw’ ingeschakeld door Tang tegen Top VVD-er ‘Uber-Kroes’, Rutte boos(Video).

Geen gevolgen ‘Bahama Leaks’ voor ‘Uber-VVD-er- Kroes’ en Mega Fraude Lagarde(Video). Uber met bejaarde VVD-er Neelie Kroes maakte 1,2 miljard dollar verlies.
Werd gisteren pas nog het corrupte VVD Kamerlid Van Hage betrap als misdadige ‘Mega-Huisjesmelker’ en Witwasser(Video) en is slechts één dag later  alweer het volgende Top VVD-Bendelid betrapt op het leiding geven aan ‘Mega-misdaden’ de hoogbejaarde ‘Graaier- Uber- Neelie Kroes’.Heeft Uber en/of Kroes ook Baudet en Hiddema omgekocht (video). Partijleider van de Stem van de Straat ing Steve Brown daagt ‘Boy Baudet’ uit voor een discussie en wil weten waarom het Hoofdspeerpunt van het Forum van (geen)Democratie in Amsterdam is dat Uber volledige vrijheid moet krijgen ( Video).

Uber Kroes’ vangt 3,5 miljard van Saoedi Arabië en Taxfree-King Willem& Aboutaleb kussen hun gat(Video). 

Niet Poetin maar Trump en Kroes bespioneren en Hacken Westerse bedrijven. Nu horen wij de D66 Jonkvrouw Ollongren van de VVD ‘Godfather Rutte’ niet, die zich dagelijks blauw loopt te waarschuwen met de Sleepwet onder haar verrotte en corrupte armen voor het grote Hack en spioneren gevaar Poetin .‘Maffia-Uitpers-Uber’ heeft Wereldwijd rivalen bespioneerd onder begeleiding en met medewerking van de CIA van ‘Mad Dog Trump’. Dat gebeurde onder meer via een misdadig netwerk van corrupte spionnen die getraind zijn door de eveneens corrupte Amerikaanse ‘Deep State-inlichtingendienst-CIA’ (video). Dat stelt een voormalige medewerker van het bedrijf achter de Taxiapp in een brief. De brief is ingebracht als bewijsstuk in een rechtszaak.

‘Sleepwet-Referendum’ tegen corrupte Politiestaat van de Heersende Klasse.
De AIVD van de altijd liegende D66 Minister Jonkvrouw Ollongren weet uiteraard nu ff weer van niets net als haar  VPRO ‘Dode Ziel-Arjan Lubach’, want criminele Top VVD-ers als Van Hage, Keizer,Teeven,Van der Steur,Hermans en Kroes, etc. mogen immers doen en laten wat zij willen. Kijkt u maar eens op uw gemak op het “Elite-Gangster Billboard”(Video) daar hangen 300+  politici en ‘Rat in pak- Bestuurders’ die miljarden en miljarden straffeloos hebben gestolen van het gewone Volk. Uber is in een rechtszaak verwikkeld met Alphabet-dochter Waymo, die zich bezighoudt met zelfrijdende auto’s. Waymo beschuldigt Uber ervan gevoelige bedrijfsinformatie te hebben gestolen. De ‘Uber-Misdaadgroep’ van Kroes (en Baudet ?) zou onder meer gebruik hebben gemaakt van hacken, omkoping, bedreigingen en mensen die zich voordeden als taxichauffeurs of als leden van een Motorbendes(Video) om zo gevoelige informatie los te peuteren over rivalen. Hoe het ook zij, wij hebben die oude extreem corrupte en gewetenloze VVD-Graaier Kroes per direct op het “Elite Gangster Billboard” gesmeten!‘

 

 

11 antwoorden »

 1. Verleden met paalberg laat haar ook niet in de steek?
  Wordt hoog tijd dat z ze in een zorginstelling wordt opgenomen, gaarne per direct met pensioen?

  Like

 2. Terwijl de VVD misdaadgroep druk doende zijn imago op te veizelen mbv de BS Parijs milieu akkoorden loopt dat wandelende deep state kadaver Neelie Kroes nog steeds vrij rond.

  Doc Nederland Beerput
  Grootste Biderberg hoer allertijden Neelie heeft een lanzame geruisloze maar uiterst pijnlijke genocide in gang gezet die qua raffinament zijn weerga in de geschiedenis niet kent. Het klootjesvolk mag met zijn oude dieseltje de stad niet meer in maar de olie tankers en mamoettankers verstoken op grote schaal de aan de stookolie toegevoegde massa’s dodelijke chemicaliën, afvalstoffen afkomstig van de petro/chemische industrie. Dit is wat de NWO en zijn rechtgeleerde maffia onder circulaire economie verstaan, afvalstoffen tot grondstof verheven
  “Tel Uit Je Winst”: https://www.npo.nl/2doc-beerput-nederland/04-12-2017/KN_1694685

  Het Geëmancipeerde Gifvrouwtje Neelie Kroes
  Zie ook: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2017/12/07/internationale-mega-gifmenger-rutte-van-de-vvd-misdaadgroep-is-van-buiten-bont-van-binnen-stront/

  Like

 3. Dat wijf is 76,5 en hoort thuis in ’t bejaardenhuis. Jan-met-de-pet komt na 45 niet meer a/d bak, maar zij maakt er zonder gene ’t dubbele van. Zeker tegen ’t minimum jeugdloon? Regels voor anderen en uitzonderingen voor jezelf. Willen we allemaal.

  Like

 4. uber is niets anders dan een app die 25% commissie pakt zonder enkele investering. Alle investeringen en risicos zitten bij de uber chauffeurs die er nooit iets aan overhouden dus echt een VVD dingetje en dan ook nog 1,2 miljard verlies maken? dat moeten VVD bestuurders zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.