Elite -Pedofielen

Pechthold betrapt als ‘Privé Schandknaap’ van ‘Pedo-Ambassadeur Marcoux’& Internationale Royals& Elite.

(van onze ‘Rent a D66- Hoer’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Er is wat ophef ontstaan rond D66 leider ‘Kasteelheer Pechtold’. Hij ‘kreeg’ een ‘Pees-appartement’ van de corrupte oud-ambassadeur van Canada en’Pedofiel Serge Marcoux’cadeau  en liet dat niet vastleggen in het geschenkenregister van de Tweede Kamer. En wie doet hem wat? De ‘VVD-CDA Justitie'(Video)?  Wat denk u zelf? Iedere ambassadeur woont gewoon in zijn ambtswoning op de ambassade met beveiliging van zijn eigen land. Immers ambassades zijn formeel grondgebied van het land dat zij vertegenwoordigen. Dus u begrijpt wel waarom deze ambassadeur naast zijn ambtswoning een appartementje en een privé chauffeurtje ( niet zijn vaste chauffeur van de ambassade) Pechthold er op na hield. De voor het merendeel corrupte Tweede Kamer zit bomvol met ‘VVD-Leugenaars’ die o.a. Huisjesmelkers zijn a La Van Haga (Video) en/of voor grote Internationale misdaadgroepen als Uber en/of Shell(Video) ‘werken’ en daar voelt Pechthold zich als een vis in het troebele water.Tegenwoordig is Pechthold de Leider Kasteelheer van de  ‘Rent a D66-Yuppie-Fascisten’, maar in zijn studententijd tijd was hij ook al ‘politiek’ bezig, maar dan als  ‘Rent a Schandknaap’ van de Royals& Elite. Veel is er dus feitelijk niet veranderd sinds die tijd ,wat hij is nog steeds een ‘Rent a Schandknaap’ van de Royals& Elite. Alleen neemt hij de ‘Bom’ nu waarschijnlijk niet meer letterlijk van achteren in zijn corrupte Rent a ‘D66-reet’.Niet dat hij er niet voor in is, maar hij is gewoon te oud voor dat soort Pedofielen als de Royals, Lords, Dukes, en Elite (Video). Zo vloog Pechtold tijdens voor en tegen campagne inzake het’Oekraïne- Maffia Referendum’ gratis(Video) in een privé Jet van een Nederlandse mafioso naar de ‘Maffiaboss Porosjenko’ .En dat leidde toen ook tot wat gespeelde opschudding in de Tweede Kamer. Zou die bolle ‘Maffioso Porosjenko’ ook zijn ‘Bom’ in ‘D66-reet’ van ‘Schandknaap Pechthold’ hebben gestampt? Ach, niks zou ons nog verbazen als  het gaat om perverse ‘Weinstein&Johhny de Mol types(Video) als Pechthold, Ex OM-Boss& Top VVD-er Demmink, VVD Burgmeester Onno-Schandknapen-Hoes(Video), ‘Huisjesmelker Prins Bernhard Jr(Video)’, ‘Uber-Kroes(Video)’ ‘CDA-Captain Gay- Eurlings’, AVRO/TROS Boss Top VVD-er’ Rose-Pedo-Nijpels’, ‘VVD-Banenkoning Hermans’, VVD-Bral-Van der Steur( ook al een ‘Jongens –Kasteelheer’(video) ) enz. enz..

Het Appartement staat berucht als een ‘Pedo-Heren op stand Peeshok’. ‘Kasteelheer Pechtold’ pist van opwinding naast de ‘Haagse sex-pot’.
Het appartement  ‘Pedo-Neuk- Hok’ kostte 135.000 euro. Het staat tot vandaag de dag nog berucht als de Bonte hond in de buurt, want het was een komen en gaan van oudere ‘Heren’ met dure auto’s met te jonge chauffeurs en/of kleine jongetjes in de kofferbak of op achterbank in Matrozen pakkies. Kwade tongen beweren dat zelfs de ‘OM-Staats-auto’ met chauffeur van de Top VVD-er en ‘Pedo-Rapist-Demmink’ in een bepaalde periode regelmatig midden in de nacht toeterend en af aan reed met kleine jongens op de achterbank.Ook werden er de hele nacht ‘Pizza’s’ gebracht als de ‘Heren'(Video) binnen waren.

Ukraine–Masks of revolution, de andere kant van de revolutie die u niet mag zien van Rutte en zijn ‘Side Kick Samsom’(Video).

De AIVD van Jonkvrouw ‘Rent a D66 Minister Ollgren’ wist en weet weer eens van niets.
Politiek verslaggever Jaap Jansen legt uit dat het Schandknapen verhaal meer dan dertig jaar terug gaat: ‘Pechtold was als student chauffeur Schandknaap van deze ‘Pedo-ambassadeur Serge Marcoux’. Pechtold maakte al heel lang gebruik van dat appartement Pees-hok in Scheveningen’, vertelt Jansen. ‘Begin dit jaar heeft deze oud-Pedo-ambassadeur een  duistere schenking gedaan als betaling aan Pechthold als zijn Schandknaap. Pechtold mag het appartement Peeshok heel lang gebruiken en dat doet hij nog steeds vandaar dat zijn vrouw ook uiteindelijk van hem is afgegaan .’

D66: “Het is een privé Schandknapen zaak zoals er zoveel zijn binnen de Gevestigde Orde partijtjes”.
Volgens een woordvoerder Beroepsleugenaar van D66 gaat het hier om een ‘Privé-Pedo-zaak’ en is het daarom niet opgenomen in het geschenkenregister. ‘Want het is iets wat heel lang terug gaat, Pechtold zat toen nog niet in de politiek maar in de ‘Jongens- Elite-seks-mensenhandel’. Maar Pechthold zit nu wel al weer jaren  in de ‘Graai en Naai politiek’. Het is een ‘Pedo-geschenk’, dus zou het in het geschenkenregister vastgelegd moeten worden’, zegt Jansen.

De Oekraïense ‘SS-Maffia-vrienden’ van Rutte, Asscher, Klaver en Pechtold in ‘Bloed-beeld’ (Video) .

‘Populist Klaver’ van GroenLinks steunt Maffia-Oekraïne-Landverrader Rutte(Video).

Vooral op Twitter wordt de link gelegd met de stem voor CETA van Rutte&Co, het misdadige handelsverdrag met Canada en dat Pechtold dus de Schandknaap was van o.a. Serge Marcoux’ en God mag weten van wie nog meer . ‘ Pechtold is wettelijk verplicht dit riante ‘Heren’ cadeau te melden . ‘Het staat ook gewoon in het kadaster. Het is een beetje dom om het niet in het geschenkenregister te laten opnemen, want zelfs een klein kind begrijpt dat je niet voor niets een Appartement cadeau krijgt van een oudere ‘Heer’ op stand. Heus niet omdat je hem af en toe als Privé Chaufeur  rond reed(in je reet) .’ Jansen verwacht niet dat dit grote gevolgen krijgt, want de meerderheid van de Tweede Kamer is nu in handen van ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en Pechthold& ‘Christelijk’&Co(Video) en die nemen hem ook van achteren van de Royals en Elite : “Maar ik denk wel dat Pechtold een soort excuus zal moeten maken voor de Show, omdat het niet verstandig was om dit buiten het register te laten als ‘Elite-Schandknaap’ . Een ‘geschenk’ is een ‘geschenk’,ook al heb je daarvoor de Bom in je reet moeten nemen van oude ‘Heren’ ”,aldus Jansen. Hoe het ook zij, wij hebben het ‘Elite-Schankaap -Pechtold’ geplaatst op het “Elite-Gangster Billboard”(Video), alwaar hij met warme(kleffe) handtjes is ontvangen, want een schandknaapje is altijd meer dan welkom bij de Ratten in pak.

 

17 antwoorden »

 1. zit die domoor mooi met een pedo kippenhok in zn mik. ofdat die marcoux er ook maar 1 nacht in heeft geslapen.

  Als mislukte veilingmeester ben je natuurlijk nogal “greedy”

  Like

  • Wat voor technische belasting aftrekmogelijkheden geeft zo’n pandje niet als overblijfadres tijdens 2de kamer zittingen? En hij kan er zijn hobby’s uitvoeren?

   Like

   • W.b.t. de aftrekmogelijkheden kan Pechtold advies inwinnen bij Rukke en Gordon.

    Het Torentje is openbaar bezit dat gelegenheid geeft tot onbeperkt genot (van gebruik in natura) in box 3.

    Daarentegen is het genot en gebruik van Pechtold beperkt tot 19 cent per “gereden” kilometer in de prive-sfeer van box 1.
    Pechtold moet dan ook een administratie bijhouden van wat hij prive heeft genoten, en wat zakelijk is genoten.

    Anders accepteert de inspecteur de genoten “gereden” aftrek onder de 19 cent niet en gaat hij over op ambtshalve vaststelling van genot in natura.

    Like

 2. Dat appartementcomplex is ook waar voortvluchtige oostblokvrouwenhandelaar was ondergedoken.
  Stond op lijst van Interpol mishandelde zijn meisjes gruwelijk,pecgtkwal en hij waren buren!
  Kwam die gast wellicht uit de Oekraine? 🤔

  Like

 3. Het nep huwelijk van Alexander Pechtold en zijn vrouw Froukje zou niet echt lekker gaan. De twee wonen zelfs al apart. Zijn vrouw Froukje is met hun twee kinderen achtergebleven in de echtelijke villa en Pechtold heeft een eigen stekkie gekocht.

  Like

 4. Hij wel, douceurtjes van 1350000 euro terwijl zo’n toplocatie gerust voor een miljoen gaat? Voor tekening CETA verdrag?
  Daar zit inderdaad meer achter?
  Uitzoeken en dit kwaad met wortel en tak uitroeien?

  Like

 5. LS…

  Wereldwijd maar vooral in Amerika vinden 10.000 den arrestaties plaats onder the Khazarian Mafia ! Daarvoor is het leger ingeschakeld. Zie ik in Nederland nog niet gebeuren maar Trump schijnt toch nog iets goeds te doen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.