Elitaire Misdaad

Wat weet ‘Schandknaap-Pechtold’ voor Vuiligheid van de PvdA Tweede Kamer Voorzitter Arib.

(door LidwienTeam en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Pechthold betrapt als ‘Privé-Schandknaap’ van ‘Pedo-Ambassadeur Marcoux’& Internationale Royals& Elite(Video). President Porosjenko en Arib: “Geen probleem”!
De meerderheid CDA,CU,VVD, PvdA en D66 in de Tweede Kamer  zijn de schaamte voorbij. Arib:” Corrupt of Pedofiel zijn is een privé aangelegenheid voor de leden van de Tweede Kamer”. ‘Kasteelheer Pechtold'(Video) denkt door te zeggen dat schenking privé is dat daarmee de kous af is, maar het OM vervolgde Jos van Rey omdat hij met een vriend, waar hij ook zaken mee deed, privé naar het voetbal/vakantie ging, toch ook!! Benieuwd of #Pechtold ook wordt vervolgd!! #EenVandaag . Voorzitter #Arib kiest laf en corrupt de kant van pandjesbaas #Pechtold: ‘Alleen “relevante” giften moeten gemeld!”@BLIKOPENER333 De’Nep en Fop-Voorzitter’ van de Tweede Kamer ‘Mocro Spion Khadija Arib’ (PvdA-hoertje) staat vierkant achter ‘Elite-Pedo-Schandknaap-Pechtold’ in de kwestie rondom zijn ‘geschonken’ appartement’ Elite-Pedo-Peeshok’ in Scheveningen. Waarom? En voor Wie?  De kennelijk gechanteerde en corrupte Arib bralt dat Pechtold helemaal zelf moet weten of hij het appartement ‘Pees-Hok’ opgeeft in het ‘Nep en Fop-geschenkenregister’ van de Tweede Kamer.Waarmee Arib dus eigenlijk zegt dat hele zogenaamde geschenkenregister eigenlijk een dode letter is. Als Kamerleden een gift als ‘privé’ bestempelen, dan hoeft-ie niet in het logboek. Wel zo handig voor ‘Elite-Schandkapen-mannetjes’ als ‘Rent A D66- Pechtold’, want iedere corrupte politicus die ooit in opspraak is gekomen met betrekking tot ‘Omkoop en Pedo-schandalen’ heeft altijd verklaard dat giften privé moeten zijn. Het zou toch niet zo zijn dat Arib ook als ‘student‘ uit elkaar is getrokken in(Video) het beruchte ‘Pees-Hok’ van ‘Pedo-Amassadeur Marcoux’? Het zou ons werklijk waar niet eens meer verbazen.

 

 

9 antwoorden »

 1. Belastingparadijs, pedo-paradijs, coke-paradijs, relnicht-paradijs, witwas-paradijs, bejaarden-dump-paradijs, wapendoorvoer-paradijs, gay-carnavalparadeparadijs, CIA-paradijs, olie-dump-en-gifafval-paradijs, krottenwoning-en-huisjesmelk-paradijs, incest-christen-priesters-paradijs, corruptie-paradijs, subsidieparadijs, voedselbank-paradijs, woningnood-paradijs, expat-paradijs, voetbalmaffia-paradijs, en ….multi-culturele bananenrepubliek.

  We zijn er uit: Nederland maakt deel uit van Zuid-Amerika en is een provincie van Brazilië.

  Like

 2. LS…

  Het zou ons allemaal een rotzorg moeten zijn wat deze geparfumeerde drol allemaal doet met zijn geschonken schijthuis ware het niet dat er heel wat fatsoenlijke mensen rondlopen zonder dak boven het hoofd. Laat staan een fatsoenlijk schijthuis. Deze man lacht zich de lul uit de broek en gaat gewoon door tot de orde van de dag: Het schijten op het volluk ! De Schijtheilige klootzak !

  Like

 3. Als de voorbeeld functie van hooggeplaatsten in opspraak geraakt, is de eeuwige kulsmoes dat ’t ’n privé kwestie betreft. Horen we in geval v/h KH ook zo vaak. Als Bea poen wegsluist naar Guernsey, heet dat privé. Laten zich zo graag op hun adeldom voorstaan. Maar Noblesse oblige (=Adel verplicht) kennen ze ff niet wanneer ze voor de zoveelste x betrapt worden. Huisjesmelker Prins Bernhard idem ditto. D’66 is zo voor openbaarheid van bestuur,maar dat beginsel komt Pechtold nu niet uit. Gewoon met de billen bloot! Kost hem geen moeite:jong geleerd,oud gedaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.