VVD

Zijlstra: Handel met Dictators is belangrijker dan een vermoorde Labbenkakken in Maleisië .

(van onze ‘Taxfree-Shell &King Willem-Multinationals Rutte 3’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-VVD-Misdaadgroep wil meer samen Moorden en Graaien met ‘Liberale-dictators’(Video).De familie van de overleden Ivana Smit wil meer dan terecht dat de VVD Minister ‘Elite-Gangster Zijlstra’ in actie komt. Zij vindt dat de hij ernstig te kort schiet in de zoektocht naar de doodsoorzaak van hun dochter. In een brief gericht aan de corrupte VVD minister eist strafrechtadvocaat Sébas Diekstra de onmiddellijke repatriëring van het lichaam van Ivana.

Hable Zijlstra: Slaven Qatar krijgen eigen ‘Stad’ en daarom ben ik gecharmeerd van Dictators (Video).
Diekstra: „Bij aantreden stelde deze VVD minister Boef  Zijlstra het een enorme eer te vinden om Nederland te vertegenwoordigen en de belangen van Nederlanders (Shell)-Multinationals in het buitenland te dienen. In deze schrijnende zaak krijgt hij de ultieme kans dit waar te maken. Maar tot op heden schiet hij en zijn corrupte en onbetrouwbare Nederlandse Overheid(Video) ernstig tekort en blijkt maar weer eens dat handel drijven met een stel ‘Moordende Rohingya-Dictators‘belangrijker is voor corrupte en gewetenloze Zijlstra dan een Nederlandse Burger die mogelijk vermoord is in het Buitenland.

Verkrachte Nederlandse in de cel van bevriend ‘Shell-Olie-staatje’ Qatar. Rutte muisstil(Video).

Asscher: Sobere opvang is prima voor alle Labbenkakken van binnen en buitenland(Video).
De lokale corrupte politie spreekt van een ongeluk, terwijl de familie vermoedt dat sprake is van een moord. Over geen van beide scenario’s is meer duidelijk geworden de afgelopen twaalf dagen. Vader Marcel en moeder Christina tasten nog steeds in het duister over de doodsoorzaak van hun dochter.

Hartinfarct: De Elite Zoete Inval Ambassades’ van Koenders en Zijlstra: Koningin Máxima’s broer ook betrapt voor nop in Luxe Ambassade residentie(Video).
Het was voor de familie een complete verrassing dat de Amerikaan Alexander Johnson gisteren op borgtocht is vrijgelaten. Zij werd niet op de hoogte gesteld. Marcel, die een dag eerder een hartinfarct had, kan dat nieuws moeilijk verkroppen. „Mijn dochter bracht de laatste uren van haar leven door met deze Amerikaan. Hij wordt nu vrijgelaten. En niemand vertelt ons iets.”De familieleden vlogen afgelopen weekend halsoverkop terug uit Maleisië omdat zij zwaar geïntimideerd werden door lokale corrupte en Moordende autoriteiten en zich als Rohingya voelde. Bovendien voelden zij zich niet bij machte om meer informatie te krijgen over de doodsoorzaak van Ivana. Het corrupte Nederlandse Ministerie deed daarna geen pogingen om te bemiddelen. Marcel: „Niet eens een telefoontje.”Ivana Smit (18) stierf anderhalve week geleden in Kuala Lumpur, waar zij vanaf de twintigste verdieping naar beneden viel. Na een avond feesten en snuiven ging ze naar huis met Pooier Johnson en zijn Kazachse vrouw Hoer Luna en Oeps viel ze het raam uit.De volgende dag werd haar naakte lichaam gevonden op een balkon van hetzelfde gebouw veertien verdiepingen lager, want het snuivende en zuipende liederlijke echtpaar lag nog zijn roes uit te slapen en had nog geen kans gezien de corrupte politie te bellen“. Ivanna was in Maleisië om haar carrière als model van de grond te krijgen. Ze bezocht veel duistere feestjes om te netwerken, volgens haar familie. Zo ontmoette ze ook Alexander J., de medeoprichter van het ‘Witwas-bedrijfje Everus’, een vrij nieuw ‘Nep en Fop-bedrijfje’ dat handelt in virtuele betaalmiddelen zoals de bitcoin.De familie van Ivana maakt zich vooral zorgen om de connecties van Alexander Johnson.Die zouden hem helpen om onder een gepaste straf uit te komen. Ter illustratie noemt Marcel de tweede oprichter van het bedrijf: de extreem corrupte en levensgevaarlijke Maleisische politicus S.K. Devamany.

Seks, Drugs en Crime partners voor al uw partijtjes op  Ambassades en Bordelen(Video).
Online circuleren veel ranzige glamourfoto’s en filmpjes van Johnson meestal in leren Speedo of in een sex pak of ranzige smoking (Rat in pak(Video)) op feestje in’Elite-Bordelen’ en in Ambassades  of ‘bedrijfsborrel’ bij de Taxfree-Multinationals . Volgens lokale media zou het echtpaar binnen hun open relatie regelmatig op zoek gaan naar andere sekspartners en gewaardeerde gasten zijn bij de diverse Ambassades.In de Britse tabloidkrant The Daily Mail spreekt de ex-vrouw van Johnson zich verbaasd uit over die geruchten. Ze vertelt dat haar ex juist een burgerlijke huisman was tijdens hun huwelijk en zij zelfs regelmatig te gast waren bij feestjes op  de Nederlandse Ambassade van Zijlstra en zich te goed deden aan de Dutch ‘Frikadellen’, maar moeilijk konden wennen aan de penetrante ‘haring’ geur die altijd op die feestjes hing.

De Kazachse Luna zou werken als model Hoer en op die manier in contact zijn gekomen met Ivana. Hoewel haar man Pooier Johnson gisteren werd vrijgelaten, zou zij nog steeds vastzitten. Niet omdat ze wordt verdacht van moord, maar vanwege drugsgebruik, maar in werkelijkheid omdat de bewakers haar nog een tijdje willen uitwonen.

9 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.