referendum

King Willem en Donner vermoorden de ‘Wil van het Volk’: Geen Referendum-Referendum.

(van onze ‘Royal-VVD&D66&&CDA&CU anti-democratie redactie)

AMSTERDAM-NOIREn weer krijgt het Volk een klap in het gezicht van King Willem, Donner en de ‘VVD- Griezel- Teeven’ ! Is er nog hoop voor de democratie (Video) in “Banana-Fraude-Nederland”?
De Oude CDA Rat Donner Blokkeert Referendum –Referendum(bron: Geenstijl ) namens King Willem.‘Taxfree-Graai-King Willem’(Video) staat aan het hoofd van het middeleeuwse Raad van State, maar omdat hij zo een beetje 5 maanden per jaar al dan niet met ‘Queen Exotica -Maxima’ de Wereld rond reist als ‘Staats-VIP’ (Video) neemt zijn ‘lakei Donner’ waar voor hem  Dan is het ‘Royal-Reis- echtpaar’ nog een paar maanden op vakantie per jaar en dus laat hij het Raad van State ‘werk’ helemaal maar over over aan zijn corrupte Lakei de Godswaanzinnige Donner. Zodra zijn dochter Prinses Amalia 18 wordt neemt zij de plaatst in van haar vader en wordt zij het hoofd van de Raad van State en vangt daarvoor o.a. 4000,-euro Taxfree per dag, terwijl zij ‘studeert’ in Leiden. M.a.w. de Raad van State wordt geleid door eerste klas ‘Taxfree-Royal klaplopers’ die totaal niet juridische zijn onderlegt, maar wel maar al te goed beseffen dat het Volk de mond moet worden gesnoerd om hun ‘Graai en Naai positie’ te behouden. En daar gebruiken ze de ‘Royal-klaplopers’ corrupte types voor als de oude CDA Rat en Godswaanzinnige Donner en ‘Pedo-Rapist- Demmink’ en Jonkvrouw D66 ‘Nep en Fop Ollongren'(Video) .

10 antwoorden »

 1. RvS, ’s lands belangrijkste adviesorgaan,wordt over 4 jaar voorgezeten door ’n studente (wsl uit Leiden) van 18,die 1,5 miljoen p.a. belastingvrij ontvangt.Moet Rutte c.s. adviseren over de jaarlijkse verhoging van dat bedrag,haar eigen zakcentje.Is privé,gilt Rutte.NL is ’n toonbeeld v/d trias politica,scheiding der machten,vindt ie.Vinden de Oranje’s ook en met hen hun Tokkies. Willem kraait ten minste nog:”Jongens, niet zo moeilijk doen.Neem nog ’n biertje”. Donner, Hoogleraar Staatsrecht,aanschouwt dit alles minzaam en rapporteert braaf aan Drakensteyn. Hoe kan men zo’n Laag-bij-de-gronds figuur Hoog-leraar noemen?

  Like

 2. Drs. A. (Alexander) Pechtold

  Delft, 16 december 1965

  geen godsdienst
  Was enige tijd woordvoerder Koninkrijksrelaties en zaken betreffende het koninklijk huis

  Like

 3. Beste mensen hier een tip van Loetje;
  Laat de hele wereld lekker de rambam krijgen, laat je niet gek maken en neem het leven vooral niet serieus, u overleefd het toch niet !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.