Elitaire Misdaad

‘Captain Gay Eurlings’ komt gedwongen door NOCNSF met valse verklaring over zware mishandeling en beroving van zijn ex-vriendin.

(van onze ‘Royal- VVD&CDA Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De ‘KLM-Puinhoop’ die ’Captain Gay Camiel Eurlings’ achterliet en nog steeds veoorzaak bij het NOCNSF en het IOC.
De persoonlijke Privé vriend van Taxfree ‘Graai-King Willem'(Video) de ex ‘CDA-Rat Minister’ en ex KLM Boss NOCNSF Bestuurslid Eurlings werkt aan een  valse verklaring(Video) over de zware mishandeling en beroving van zijn ex-vriendin in 2015. Hij geeft daarmee gehoor aan het dringende verzoek dat andere Bestuursleden van de sportkoepel hem vorige week tijdens een vergadering hebben gedaan. Zij willen dat de Vrouwenmepper ‘Captain Gay Eurlings’ met een publieke biecht de rust rond het NOCNSF (niet) herstelt.

NOCNSF wil af van ‘Vrouwenmepper Eurlings’ na zware mishandeling en beroving ex-Callgirl (Video). 

Koning Heineken Willem I” plaats zijn Hofnar ‘KLM Captain Gay Eurlings’ bij het IOC.
De bestuursleden nemen het hem kwalijk dat hij nooit inhoudelijk op de kwestie heeft willen ingaan en dat hij altijd verwijst naar John van den Heuvel zijn ‘Kul-uitleg’ namens hem en de toen der tijd ‘VVD-Justitie’ , juist nu de sportkoepel van sporters, trainers en verenigingen openheid vraagt over gevoelige onderwerpen zoals seksueel misbruik en matchfixing. ‘Hij berokkent de sport en Nederland nog steeds schade die Christelijke CDA   Vrouwenmepper en hij heeft deze baan alleen maar gekregen omdat hij een persoonlijke vriend is van Koning Willem Alexander en Mark Rutte‘, vertelt een bestuurslid, op voorwaarde van anonimiteit. ‘Dit gaat niet vanzelf weg en ik begrijp niet dat het CDA hem nog niet heeft geroyeerd ‘, zegt een ander. ‘Er is rust nodig. En wij zijn toch het gezicht van de Nederlandse sport in het algemeen en in het bijzonder voor de Jeugd. Het is daarom aan hem om iets te doen, want wij maken Rusland tot een Rechtstaat met die Eurlings als NOCNSF als boegbeeld en zijn het lachertje in de Internationale Sport Wereld .’

‘Mocro Johnie’ van de Telegraaf  wast Eurlings wit met taakstrafje(Video) voor zware mishandeling en beroving(Video).

‘IOC-&CDA-Wife Beater Captain Gay Eurlings’ at your service in ‘Royal Schurken Staat NL’(Video) .
Zijn woordvoerder beroepsleugenaar en de voormalig woordvoeder van ‘ Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep(Video) ‘Gay Guy Jan Driessen’ erkent dat Eurlings zich beraadt op het geven van een valse toelichting, al kan hij nog niet zeggen hoe die eruit komt te zien. ‘Het kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld dat zijn advocaat Geert-Jan Knoops (niet) uitlegt wat er precies aan de hand is geweest of dat Rutte hem vrij pleit. Het is aan Camiel om dit te bedenken en een passend moment te kiezen hoe hij zich hier uit gaat liegen,hhihihihihihihhi .’

Betrouwbaarheid en integriteit met Vrouwenmepper ‘Captain Gay Eurlings’.
In oktober kreeg een bestuurslid o.a. een mail van een vader wiens dochter slachtoffer is geweest van seksueel misbruik in de sport. ‘Hoe kunt u voor uzelf moreel verantwoorden om samen in een bestuur te zitten met iemand die gewelddadig is t.o.v. zijn (ex-)vrouw?’, schrijft de man in zijn mail, die hij heeft voorgelegd aan de Volkskrant.
In het antwoord erkent een bestuurslid van NOCNSF volmondig dat het Bestuur van de sportkoepel worstelt met de situatie: ‘Ik verzeker u dat wij hier persoonlijk ontzettend mee in onze maag zitten en dat dit onderwerp voortdurend aan de orde komt, ook buiten onze bestuursvergaderingen, want wij moeten altijd rekening houden met de lange hand van Koning Willem Alexander en zijn ‘Hofnar Rutte’ die Eurlings beschermen.’ Volgens het bestuurslid staan de integriteit, de betrouwbaarheid en het imago van de sportkoepel al tijden met die Vrouwenmepper ‘op het spel’ vanwege de onrust rond Eurlings.

Zware Klasse Justitie onder druk van Koning Willen Alexander en Rutte.
In de zomer van 2015 deed zijn ex-vriendin aangifte tegen hem wegens zware mishandeling na een uit de hand gelopen ruzie beroving van haar oorbellen. Zij had hem uitgemaakt voor Nep Christen en CDA Homo, die alleen maar zijn zakken loopt te vullen en billenmaatje is van Koning Willem Alexander. Zij liep daarbij een gebroken elleboog, een hersenschudding en kneuzingen op wat de facto zware mishandling is en een ieder ander gelijk voor maanden in voorarrest gaat. Maar niet Eurlings De corrupte ‘VVD-Justitie’ heeft Eurlings niet een dag in de cel gegooid en behandelde de zaak achter gesloten deuren en bood Eurlings een ‘Royal-VVD-transactie’ aan: hij kreeg een werkstraf van 40 uur en hoefde niet meer naar de rechter. Een transactie wordt alleen aangeboden als justitie voldoende bewijs aanwezig acht voor gepleegde strafbare feitjes en nooit voor zware mishandeling en beroving. De VVD-Justitie gaf met dat taakstrafje ook nog een verkeerd signaal af aan die 160.000 vrouwen te maken hebben met huiselijk geweld, waarvan 40.000 in een zeer ernstige en levensbedreigende vorm. Bovendien moeten vrouwen mishandelaars ook altijd verplicht naar een psycholoog op eigen kosten, maar niet Eurlings.

Bange ‘Cencuur-Lord-Buma’: Het is tijd voor Duivelse surveillance op internet anders wordt het Volk wakker(Video).

De afgelopen maanden is hij binnen NOCNSF op de man af gevraagd te vertrekken. Dat gebeurde in een overleg met onder meer voorzitter Bolhuis en directeur Dielessen. Voor Eurlings is opstappen nooit een optie geweest: hij acht zichzelf onschuldig(kuch) en boven de wet verheven, ook al voerde hij zijn werkstrafje uit in de tuin van Koning Willem Alexander. ‘Captain Gay Eurlings ‘ is als lid van het Internationaal Olympisch Comité ( Hij moet tegenwoordig naast de vertegenwoordigers van de Dictators staatjes zitten, die hem vaak in de billen knijpen(Video)) automatisch verzekerd van een plek in het NOCNSF-bestuur. Anders dan bij zijn collega-bestuursleden zijn het niet de leden van de sportkoepel die over zijn positie beslissen, maar in hoofdzaak Koning Willem Alexander en daarna Eurlings zelf. Daartoe aangejaagd door bestuursleden van NOCNSF ging Eurlings de afgelopen weken in gesprek met zijn collega’s en daar mochten geen vrouwen bij zijn. Tja, je weet maar nooit moeten ze gedacht hebben bij het NOCNSF. Bij de bestuursvergadering op Papendal vorige week leek hij volgens sommige aanwezigen eindelijk doordrongen van de ernst van de situatie. ‘Het is die Psychopaat nu pas echt duidelijk geworden wat dit voor NOCNSF en de Nederlandse sport betekent, de Russen die hysterisch door het Westen van doping worden beschuldigd vragen ons altijd wat voor Drugs/doping en kinderen (Video) die ‘Wife beater and Gay Guy Eurlings gebruikt ‘, zegt een bestuurslid. Eurlings: “Ik begrijp de ophef niet, de VARA Bons en het gezicht van Joop.nl  criminele, perverse Franciscus van Jole(Video) die o.a. onverwachts naakt voor jonge meisjes springt mag toch ook gewoon blijven zitten“.

 

 

 

11 antwoorden »

 1. Abramohoff/ the pledge (geheime anti-democratische afspraken voor geld, lang geleden)
  Judge Scalia, hoogste rechtbank usa got whacked. voor een belangrijke beslissing.

  Jesuiten/ Eurlings/ CDA worden ook wel de grootste spionagedienst ter wereld genoemd. Ze zitten overal in de top van sectoren.

  Trump pakt al die pedofielen. Al die vvd-ers.
  Dus naast vrouwenrammer mag je Camiel zijn dubieuze internationale contacten ook weleens onderzoeken.

  Like

  • NATÚÚRLIJK moet Krump hen en ander gespuis wel aanpakken, anders kan ie nooit ZELF de opperkoning worden!

   Heel de VS houdt hij een worst voor. Één worst? Hoeveel corrupte creatievelingen pakt hij wel niet aan? Daar zijn de burgers bijzonder blij mee en verheugd over! Wanneer dat zaakje geklaard is, echter, dán pas ontpopt de wáre bedoeling van Plump zich.

   Maar wij mensen zijn tenslotte véél sterker (in Liefde & Wil) dan Tromp en de zijnen!!!

   Like

 2. LS…

  Hahaha die Camieleke ! Huisvriend van Dikke Willy & Pampa Max. Huisvriend van Mark de Leugenaar Rutte die steeds meer op Tante Sidonia gaat lijken etc. etc.

  Like

 3. Welke gek laat verklaren dat ’t maar ’n 1voudige mishandeling was en geen zware? Geweld achter de voordeur is speerpuntenbeleid v/h OM, zwaar of niet zwaar. Taakstrafje van 40 uur. Hier is duidelijk met 2 maten gemeten. IOC wil Camiel weg hebben. Wat wil je? Wat ’n rolmodel voor de sport. Totale afgang en farce voor NL. Laat ie maar in de grotten van Valkenburg gaan zitten.

  Like

 4. ‘Dit gaat niet vanzelf weg en ik begrijp niet dat het CDA hem nog niet heeft geroyeerd ‘
  Begrijp niet? Logischer kan gewoon niet. Soort zoekt immers soort.

  Noem me eens politici die minder corrupt zijn dan CDA-ers.
  Welke politicus is nog betrouwbaar?
  Misschien Pieter Omtzigt als een der zeer weinigen?? (Waarom mag hij blijven zitten van het CDA?)
  Anarchisme is blijkbaar zo’n slecht idee nog niet.

  Parleurs (2e kamer leden) dienen de stem van de burgers te doubleren. Maar zij draaien die stem van de burgers bijna altijd compleet om in het tegendeel. Dus?

  Wij dienen ons zelfbeschikkingsrecht (eigen autoriteit) zo snel mogelijk weer terug te nemen. Wij hoeven daar niet om te smeken noch bij de parleurs, noch bij regeringsleden. Zij allen, immers, hebben trouw gezworen aan “de kroon”; artikel 120.
  En wij, burgers, zijn zélf koninklijke lieden!!!
  Terwijl koning[inn]en eigenlijk de onderdanen zijn.
  Multimiljardair, maar eigen burgers letterlijk in de kou laten staan: uit huis gezet. Toch wenst de koning ons ieder jaar weer een prettige kerst, hoe onze omstandigheden ook zijn. Naast-en-liefde heet dat, toch? (Of wonen wij niet naast de koning?)

  Net zo lang tot dit karwei geklaard is: https://www.youtube.com/watch?v=oH_8sEcADLk&list=PLdhibTPPq2NnxtE_tYd-qtVlAHoFVASHv&index=44

  Laat je inspireren: https://www.youtube.com/watch?v=lu2jC4Gyo9Q (3 min.)

  Like

 5. Historisch Document
  Rabobank heeft in “Bollen Affaire” jatten en roven tot juridische kunst verheven, met een Hoofdofficier v Justitie die over de rug van Bollenboer Visser een fraude van honderden miljoenen euro’s in de doofpot heeft doen belanden.

  Zo’n Officier v Justitie is dan ook uitermate geschikt het MH17 onderzoek te leiden

  PakJe voor onder de Kerstboom Q…… 21 Dec 2017

  Haha! You’re right in many ways!! Guess what? The Swamp’s financials FROZE OVER while they all slept last night, y’all. It’s gonna be a LOOOOOONG Christmas break for them… they were all broke before sunrise.

  Right. This covers kids/humans, drugs, arms/guns, WMD’s/chemicals/Uranium, organs, etc.

  Now if you want to know who in our swamp woke up with frozen accounts, foundations, “charities”, side businesses and shell orgs/LLC’s, etc. dig into the annex list… https://archive.4plebs.org/pol/search/uid/5DaxjVXn/order/asc/

  Their swamps were frozen before sunrise, y’all. Now we’ll get to watch them squirm through the holidays. By January 2nd, these people won’t even recognize DC. https://archive.4plebs.org/pol/search/uid/g%2B%2BJg5i2/order/asc/

  Executive Order (the “order”) declaring a national emergency with respect to the unusual and extraordinary threat to the national security, foreign policy, and economy of the United States posed by serious human rights abuse and corruption around the world: https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/text-letter-president-congress-united-states-6/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.