mark rutte

Na Rotterdamse uitgelokte Rel die ‘Opportunist Rutte’ aan de macht hield wil hij nu weer contact met Erdogan.

(van onze VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Laffe en corrupte Rutte doet als Verkiezingsstunt Stoer(Video) tegen Erdogan.-Premier Godfather Rutte’ van de ‘VVD-Misdaadgroep'(Video) wil nu weer een betere relatie met ‘Sultan Erdogas’ .
Sinds de door Rutte en zijn PvdA” Uncle Tom” Aboutaleb uitgelokte Rel met Edrogan aan de vooravond van de verkiezingen van 15 maart heeft hij geen contact meer gehad met de Turkse president Erdogan. Die rel voorkwam dat de PVV de grootste partij van Nederland werd in Nederland en Rutte aan de macht bleef met alle doffe ellende voor het gewone Volk van dien.

Turks-Erdogan’ protest gaat niet door omdat Rutte de grootse is geworden(Video).Waar was Poetin.

 

Tom Meeus van NRC bevestigd publicatie’s Volksnieuws m.b.t Rutte& Erdogan ‘Verkiezing’s-Complot’(Video).  Steve Brown analyseert ‘Nep en Fop Verkiezingen'(Video) 2017. Stem Tegen en Stem op de Stem van de Straat partij!

 

De altijd Liegende Rutte „Ik denk dat het goed zou zijn als de relatie verbetert en weer de kont ga kussen van Erdogan. Het is een (corrupte) NAVO-partner. Er is ook geen uitwisseling van ambassadeurs op dit moment. Het is dus niet voor de bühne geweest”, bralt Rutte over de uitgelokte ruzie met Turkije in het walgelijk ‘dr. Goebbels propaganda-Kerstinterview’ in het bejaarde mannen VOD ‘De- NSB -Telegraaf’ dat zaterdag verschijnt. Geen woord in dat interview  VVD-sluikreclame artikel dat 500 duizend kinderen wederom voor hun ‘Kerstdiner’ naar de mensonterende giftige ‘PvdA-Kapo Klijnsma-Voedselbanken’(Video) moeten en dat tegen de 3 miljoen arme sloebers op een houtje bijten door “Taxfree-Shell-Rutte& ‘Christelijke ‘Co” met de Kerst.Nadat Rutte en zijn ‘PvdA loopjongen Asscher ‘vier jaar land Erdogan zijn Turkse kont hadden gekust werd Rutte opeens stoer en weigerde hij op zaterdag voor de verkiezingen de Turkse Ministers de toegang tot Nederland aslof zij een Grijze Wolf was die heroine smokkelde naar NL, omdat ze hier  een toespraakje wilden voeren. Ankara trapt in de val van Rutte en reageerde woedend en Rutte was de Held en een deel van de domoren onder ons stemde toen zogenaamd strategisch op Rutte.

 

 

2 antwoorden »

  1. Eerst strategisch op Rukke stemmen. Nu strategisch in de kont kruipen.
    Interesseert Erdogeit geen ruk. Hij gaat er echt niet minder geiten om neuken.
    De relatie met Ankara moet verbeterd worden. Tuurlijk, Frans Timmermans zal ons wel vertellen hoe dat moet gebeuren. Wat miljarden schuiven en wat bommen gooien op Koerdistan doen het altijd goed. De export van varkensvlees komt dan niet in gevaar.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.