pvda

‘PvdA-Jongeren’ willen af van ‘Kamerlid-Koppelbaas-Monster-Moorlag’. Asscher: Moorlag is goede PvdA-er en mag blijven.

(van onze PvdA- Utergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-400 arbeidsgehandicapte medewerkers Slaven van ‘Misdaadgroep Alescon’ kregen te weinig geld en zekerheid.
Psychopaat ‘PvdA-Kamerlid& Koppelbaas Moorlag’ liet arbeidsgehandicapten via schijnconstructie werken als Slaven en hoort de facto thuis in een Tbs-inrichting of gevangenis, maar zit in de Tweede Kamer. Wij achten een dergelijk misdaad 10x erger dan wat het zogenaamde ‘Monster Holleeder’(Video) en/of ‘No Surenderr Henk Kuipers’(Video) zouden hebben gedaan volgens de corrupte ‘VVD&CDA-Justitie’.De door zes gemeentes gesubsidieerde ‘Misdaadgroep Alescon’ wordt /werd geleid door de volgende Ratten in pak(Video): ‘Algemeen-Slaven-PvdA-directeur’ William Moorlag. Directiesecretaris Wim Blaauw Manager( assistent slavendrijver) Finance-Fraude Anneke Waanders.
Het gaat goed met het aanzien van de Tweede Kamer, wat er nog van over was. In een week bleek het VVD Kamerlid Wybren van Haga een eerste klas misdadige Huisjesmelker(Video) te zijn. Werd de D66 Partijleider Pechthold betrapt als een ‘Royal-Elite-Schandknaap’ die voor zijn ‘diensten’ een heus Appartement cadeau kreeg en bleef de PvdA Tweede Kamer Voorzitter Arib(Video) pal achter hem staan. Dat was ook erg goed voor het aanzien van de Tweede Kamer (Kuch).

Dan verkrachtte Jonkvrouw ‘Nep en Fop -D66 Minister Ollongren’ met’ CDA Rat Donner’ de ‘Wil van het Volk’(Video) na een duister overlegje met ‘Bilderberg- Beatrix’ in de coulisse van de Tweede Kamer(Video) en hoe zij weer de komende jaren met haar ‘Royal-Tax-Free-Shell&Huisjesmelker- Familie'(Video) o.a. de belasting kan ontduiken en de Strafwet ontlopen. Blijkt ‘Taxfree Shell-Rutte’ met zijn obscure splinterpartijtjes CU,D66, en CDA in de Tweede Kamer de aller armste mensen hun huis uit te gaan gooien(Video),terwijl zij een ‘Orgie-feestjes’ hielden van 300.000,- euro (Video)op kosten van de Belastingbetaler( heten volgens de VVD Labbenkakken). En nu is er al weer een PvdA-Kamerlid Moorlag betrapt op het oplichten en fraude plegen met gemeenschapsgeld over de rug van de allerzwakste onder ons. Partijleider van De Stem van de Straat stelde al tijden geleden in een reportage voor de Stem van de Straat Salto TV: Het Binnenhof is het Misdaadcentrum van Nederland waar bepaalde ‘Politici-Gangsters’ straffeloos liegen, bedriegen en stelen met de Wet en de pen in de hand van  het gewone weerloze Volk.

De‘Ping Pong-Democratie’van de Gevestigde Orde Partijtjes met Rutte&Co houdt de corrupte Status quo in stand(Video).
De jongerenbeweging binnen de PvdA vindt dat Tweede Kamerlid William Moorlag moet opstappen. Moorlag heeft in zijn vorige functie als ‘Graai en Naai -Directeur’ van een (a)sociale werkplaats met een schijnconstructie geestelijk gehandicapten ingehuurd tegen een hongerloontje. En hij zou feitelijk vervolgd moeten worden door Justitie maar Justitie is nu eenmaal in handen van de ‘VVD-Misdaadgroep’ en het ‘Nep en Fop Christelijk CDA’ , dus dat zal niet gauw gebeuren. De Vakbond begon  eerder dit jaar een bodemprocedure tegen ‘Misdaadgroep Alescon’. Volgens de FNV waren werknemers via een schijnconstructie in dienst’ bij’ Witwas-Slaven-uitzendbureau Awerc-Flex’ van ‘Misdaadgroep-Alescon’. Zo hoefde Alescon hen niet in vaste dienst te nemen met alle bijbehorende rechten.Volgens de Vakbond hebben de medewerkers nog 2,1 miljoen euro aan loon tegoed en zijn ze behandelt als Slaven. Ook als Psychopaat en ‘Monster William Moorlag’ met de beste bedoelingen foute beslissingen heeft genomen, zou het hem sieren als hij zijn Kamerzetel opgeeft”, aldus de Jonge Socialisten. Ze probeert steun te krijgen voor een ledenraad van de partij waar de kwestie aan de orde moet komen. PvdA-NSB leider Asscher en de laffe en corruptie fractie in de Tweede Kamer besloten deze week dat Moorlag kan aanblijven omdat hij geen foute bedoelingen had met zijn oplichting‘s Slaven praktijken.Ook dat doet het aanzien van de PvdA-hoertjes in het bijzonder geen goed en dat van de Tweede Kamer in het algemeen. Het merendeel van de Tweede kamer is de facto het ergste Tuig van de Richel! Moorlag deed volgens de schaamteloze en gewetenloze Asscher niet aan zelfverrijking, maar probeerde zoveel mogelijk mensen aan het werk te houden. De werkelijke reden dat Asscher hem handhaaft als PvdA-hoertje is dat de ‘Psychopaat Moorlag ‘Asscher heeft laten weten dat als hij van hem zou eisen dat hij moet opstappen hij gewoon in de Tweede Kamer zou blijven zitten.En dan blijft er in de Tweede Kamer helemaal niks meer over van de ‘PvdA-Hoertjes-Fractie’.

De Onmenselijke ‘Misdaadgroep Alescon’ gaat in Hoger beroep en dus moeten de bestolen zwakbegaafden nog langer wachten op hun achterstallig loon’.
Alescon gaat in hoger beroep op kosten van gemeenschapsgeld tegen de uitspraak. Waarom grijpen de zes Gemeentes (die zijn dus feitelijk de eigenaar van Alecson )die Alescon subsidiëren niet in en verbieden zij een Hoger Beroep en ontslaan ze dat corrupte zooitje Ratten niet en betalen ze voor de kerst gewoon die ‘schlemielen’ waar ze recht op hebben? “Ook na de uitspraak van de rechter is Alescon van mening conform de letter en intentie van de wet en het recht te hebben gehandeld.” Ook daar staat Asscher en zijn fractie vierkant achter door het aanhouden in de Tweede Kamer van ‘Psychopaat Moorlag’.Wij hebben misdadiger ‘Monster-Moorlag’ per direct op het “Elite-Gangster Billboard”( Video) geplaatst.

Opmerking: Maak een einde aan de alles overheersende Corruptie van de Gevestigde Orde Politiek en Stem tegen, Stem op de Stem van de Straat Partij(Video)

9 antwoorden »

  1. Moorlag heeft een zeer smerige CV vol met house of cards achtige intriges en corrupte praktijken waarbij hij zichzelf macht en rijkdom verwierf in de provincie groningen.

    Weinig komt boven water echter doordat hij zijn tegenstanders ook via de media monddood maakt. Maar dit keer ben ik blij dat er iets boven water komt

    Like

  2. Als ze van dit soort afwillen dan blijven er helaas weinig meer over?
    Assher wil zich zelf verschonen daar hij nu in de oppositie zit, juist ja hoe de windrichting staat?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.