The History of the mafia in Amsterdam

‘Christmas-Crime-Time’ by SaltoTV:The History of the Mafia in Amsterdam by ex Drugslord Steve Brown.

( door Amsterdam-Noir Productions) 

AMSTERDAM-NOIR-Primeur ‘Christmas-Crime-Time’ by SaltoTV: To night Part one of the mini series:” The History of the Mafia in Amsterdam by ex Drugslord Steve Brown” met nog nooit vertoonde schokkende beelden en feiten: Part One:  Hippies Started Dugstrade in Amsterdam& Chinese Maffia at one time the most powerfull Crime group in Amsterdam.

Zie ook: “Greetings from the Dutch underworld, an interview with ex-gangster Steve Brown.”

Vanaf 23.15 uur live te zien bij Salto op onderstaand link: “The History of The Mafia in Amsterdam, part one”

11 antwoorden »

  • In de Kersttoespraak van de Koning verkondigt Willem Alexander hetvolgende : “Het lijkt steeds moeilijker te worden om elkaar in het dagelijks leven te ontmoeten. De plaatsen waar heel uiteenlopende mensen elkaar van oudsher tegenkomen – kerk, kantoor, café, sportclub, school – verliezen die verbindende functie steeds meer. Misschien is alleen het ziekenhuis nog een plek waar je in contact komt met mensen met een andere achtergrond en levensstijl.”
   Ja dank je de Koekoek! – Dit jaar zonder zopie . Niemand heeft voldoende geld tot zijn of haar beschikking om het peperduur vervoer en, nog erger, de consumpties in een café of clubhuis te betalen. “Ja dan ga je maar aan het werk.” De Burger zal echter toch moeten oppassen dat hij geen Arbeidscontract ondertekent met een Crimineel en later zal worden verhandeld als slaaf. Op de kust van Libie waar de NATO toch zo heldhaftig optrad worden tegenwoordig gewoon slaven verhandeld.

   Like

   • Ben maar blij dat deze instellingen nog staan, in h je t midden oosten worden ze met de grond gelijk gemaakt?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.