Peter R de Vries

‘Junkie-BN-Hoeren’ van John de Mol gedwongen door Peter R. de Vries om ‘Huil-Yemen’ filmpjes te maken.

( van onze Wie neukt wie Privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- 50.000 Children will die by the End of the Year in Yemen. Congress’ en de Dutch Tweede Kamer Can’t Be Bothered(Video).
Peter R de Vries:”niet verder vertellen a.u.b..”
LOL: ‘Politie-informant-Peter R. de Vries’ opent corrupt advocatenkantoor, Misdaadmuseum en Raadskamer(Video) en dwingt BN-hoertjes dat zij de aandacht moeten af leiden met Yemen van de Elite, John de Mol en zijn eigen misdaden en Oplichtingspraktijken jegens het ‘NL-Volk’ en Yemen. De BN-Hoeren moeten weer eens van ‘Maffiaboss John de Mol ‘(Video) een Goed Doel onder de aandacht brengen om de boel af te leiden dat zij o.a. het hele jaar door  hun reet en hun moeder verkopen voor Poen, Cocaine en Kijkcijfers en de Elite. En dat De Vries o.a. de grootste Narcist is in ‘Mede-Maffia-Land. Ditmaal is de actie Yemen:” Bruised, But Never Broken aan de beurt”, waarvan Museum Directeur, ‘Voetbal-Maffia Makelaar’, ‘Misdaadjournalist’,eigenaar ‘Raadskamer’ , Full Time ‘Talkshow deskundige Hoer’, ‘advocaat’  ‘Politie-informant-Peter R. de Vries’ zo ongeveer het valse gezicht van is.

‘King Salem & Mass-killers’ Buying $7 Billion More Arms from ‘Mad Dog Trump’ to Continue Slaughter of Yemen(Video). Peter R. de Vries:” niet verder vertellen a.u.b..”

 

De afgelopen weken duiken allemaal walgelijk goedkope riool videootjes op waarin BN’-Hoeren van ‘Maffiaboss John de Mol’ met een bloedserieus ‘Nep en Fop-gezicht’ in het Engels een boodschap oplezen voor de mensen in Yemen, die bijna geen Engels spreken en geen TV hebben. Dus voor wie doen zij het eigenlijk? Voor de TV-Zombies die zitten te staren naar ‘RTL-Riool Boulevard’? Maar er wordt nooit een woord gerept in die ranzige videootjes dat de ‘US-Elite’&NATO deels mede verantwoordelijk zijn dat hun bevriende Massamoordenaars de Royals van Saudie Arabië van Rutte&co Yemen uithongert. ‘Hitman-Peter R. de Vries’ van ‘Maffiaboss John de Mol’ dwingt al zijn ‘Riool-Junkie-collega’s’ o.a. bij Boulevard en ze moeten er allemaal aan geloven op straffe van verlies van de BN status en cocaïne. In de meest recente ‘Kul-video’ zitten zelfs twee ‘BLVD-Riool-Junkie-sterren’ en de ‘Harvey Weinstein- aanrander Johhny Mol Jr.’

UN Report: Saudi Friends of Trump & King Willem killed 502 children in Yemen in past year(Video). Peter R. de Vries:” niet verder vertellen a.u.b..”

‘BN-Hoer Bridget Maasland’ (ook gepakt door ‘Dwerg Johny de Mol Jr’) en ‘BN-Hoer Frank Dane’ brallen de mensen in Yemen toe vanuit de potsiger over de Top Kerstige Riool-Boulevard-studio met een ruime voorraad gratis cocaïne van John de Mol om de ‘Witte’ Kerst sfeer er goed in te houden. “Het is niet overal Kerst in de wereld“, merkt de schaamteloze De Vries huilend en sniffend op. Hij vergeet ook maar ff voor het gemak dat die slogan ook geldt voor tegen de 3 miljoen Nederland die met Kerst in de rij stonden bij Giftige Voedselbanken(Video) van de ‘PvdA-Kapo-Klijnsma’& ‘Gifmenger- Rutte’ of in de rij bij de Kerstdiners voor de minima(Video). ‘BN-Hoer Ruben Nicolai’ moest ook een filmpje opnemen van De Vries en kreeg daarvoor een gratis  voorraardje cocaine tot Oud en Nieuw. “Ook presentator en cabaretier stumpert Ruben Nicolai support de zo zwaar getroffen bevolking van Yemen (met de ‘Kul- boodschap’ waar ze niets mee opschieten)“, bralde de ‘Junkie- Insluip -Geilneef Peter R. de Vries’(Video) . Waarom eisen zij niet in die ‘Bral-videootjes’ dat de blokkade van de ‘US-Elite’& de ‘Royal-Killers’ van Saoedi Arabië wordt opgeven? Ze kijken wel uit, want dan is het gelijk afgelopen met John de Mol, Peter R. de Vries en de BN-hoeren. Dan staan zij volgend jaar echt te janken in de rij bij de Voedselbanken!

Verder zijn er ook walgelijke filmpjes waarin de Super-BN-Hoer-Beau van Erven Dorens ‘(Beau loopt normaal rond Kerst met Dak en Thuislozen voor de Kijkcijfers te sjouwen(Video door Amsterdam))en de laffe Luuk Ikink de bevolking toespreken met een ernstig ‘Nep en fop gezicht’. Ook Humberto Tan de privé “Zwarte Piet” van John de Mol  en uiteraard De Vries zelf gingen hen voor. Pikant: de meeste zo niet alle ‘Junkie-BN-Hoeren’ hebben geen flauw benul waarom de mensen sterven van de honger in Yemen. Sommige weten niet eens waar Yemen ligt en denken dat ze in Yemen  uitgehongerd worden door Poetin. Dat laatste heeft De Vries samen met Jonkvrouw ‘Nep en Fop -D66 Minister Ollongren’(Video) de BN-Hoertjes en hun bejaarde  ‘Zombie-TV kijkers'(Video) wijsgemaakt.

 

Als die Riool- Media-Huil-Komediant De Vries’ ook nog maar een greintje fatsoen en oprechtheid had gehad, dan had hij (en zijn laffe BN-Hoeren) zijn videoboodschap gericht aan ‘Mad Dog-Trump, Koning Willem Alexander en zijn ‘Hofnar Rutte’,King Salem van Saudi Arabië en de Tweede kamer met de eis dat de bombardementen op Yemen van Saudi  Arabië en de blokkades door Saudie Arabië  van Yemen wordt opgeheven, dé oorzaak dat er nu een genocide plaats vindt in Yemen.

Een overzichtje van de walgelijke John de Mol en Peter R. de Vries  ‘BN-hoeren-filmpjes’ ziet u hier.

 

 

 

3 antwoorden »

  1. NPO afdeling Brood en Spelen
    Voor miljoenen aan gratis sluikreclame om invloed en tanende carrieres op te krikken

    Boegbeeld Paay slachtoffer sexting, in de zeik genomen door Jinek, Linda en RTL Late Night in samenwerking “BN Allemans Hoertje Pr de Vries”: http://www.quotenet.nl/Nieuws/Patricia-Paay-is-veroorzaker-van-haar-eigen-seksrel.-Ze-stuurde-tientallen-seksvideo-s-rond.-208644

    https://www.geenstijl.nl/5140012/patricia-paay-is-veroorzaker-van-haar-eigen-seksrel-ze-stuurde-tientallen-seksvideo-s-rond/

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.