Uncategorized

‘Parasiet Prins Harry’mag ‘Schwartze Obama’ niet uitnodigen van ‘KKK-Mad Dog Trump’ voor miljoenen kostende huwelijk.

(van onze Royal Taxfree ‘VIP- Reis en Shop’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Parlementslid noemt Prins William en Prinses Kate belachelijke uitvreters &’ Royal-Parasieten’(Video). Queen Elizabeth: Sir Jimmy Saville and Sir Edward Heath Pedophile’s Royal OK(Video)!
Een eventuele uitnodiging voor de ‘Schwartze Obama’s’ om naar de miljoenen kostende ‘Tokkie- Operette Bruiloft’ van de ‘Royal-Parasiet Prins Harry’ te komen staat misschien op de tocht. Corrupte Topambtenaren in Groot-Brittannië zijn bang dat de uitnodiging de huidige relatie tussen het land en de ‘US-Elite’ in gevaar brengt met hun Puppet  ‘KKK-Mad Dog Trump’(Video). Dat melden Britse en Amerikaanse corrupte MSM-media. De hoge ambtenaren hebben geen bewaar tegen de ‘Royal-Elite-Pedofielen’ en psychisch gestoorde Generaals en ‘Royal -huisjesmerkers’ als Prins Bernhard Jr.(Video) die in grote getallen aanwezig zullen zijn.De Royal uitvreter Prins Harry is goed bevriend met de voormalige Amerikaanse “Uncle Tom”-‘President TTIP- Obama'(Video) en zijn ‘Riool-Showbizz vrouw Michelle Obama’. Maar voor de neven en nichten van de Engelse Royals Taxfree- ‘Graai-King Willem’ en ‘Queen Exotica Maxima‘ is een ere ‘VIP-plek’ gereserveerd.

Soapactrice Michelle Obama’ from the ‘White-War-House’ to Will & Grace soap(Video).

Beide mannen ‘Elite-Parasieten’ zetten zich bijvoorbeeld met volle overtuiging voor de Show in voor de Invictus Games, een populair internationaal sportevenement dat Harry in het leven riep voor militairen  Kanonnenvoer die tijdens hun dienst gewond raakten en daarna als oud vuil op straat gesmeten. Woensdag is Harry voor één keer hoofdredacteur van het populaire ‘dr. Goebbels Staats-BBC-radioprogramma Today’. Speciaal voor het Staatspropaganda programma van de BBC heeft de Prins Barack Obama geïnterviewd in het zonnetje gezet. Dit terwijl War Mongul-Obama(& Hillary Clinton) ,wij weten niet  hoeveel dode  en gewonde soldaten op zijn geweten heeft en waarvan er duizenden zelfmoord (20 per dag) hebben gepleegd en/of op straat moeten leven.

 

 

10 antwoorden »

 1. Misschien kan Prins Harry eerst beginnen met het opruimen van de rotzooi en het zuiveren van z’n eigen land. Herinnert U deze nog ? Mrs. Judge Pauffley and the Hampstead abuse case waar Ella Draper de voogdij verloor over haar twee bloedeigen kinderen, een jongen en een meisje, nadat die samen met de vriend van Ella een youtube online zetten over satanisch ritueel kindermisbruik die wereldwijd viraal ging als nooit tevoren. De kinderen getuigden o.a. over schoenen die waren gemaakt van … mensenhuid … En verhip wat hebben we hier : http://www.blacklistednews.com/‘Exqisite_human_leather’_products%2C_wallets%2C_belts%2C_shoes%2C_being_sold_online/62372/0/38/38/Y/M.html

  Like

  • LS…

   Een bleke klotsende zak bedorven water in een slecht zittend pak. En die Pampasnol maar lachen en wuiven in haar miljoenen kostende kostuumpjes !

   Like

 2. Harry’s verloofde, ’n gescheiden actrice=escort dame uit H’wood, heeft naar verluidt ook La Paay uitgenodigd. Haar act is universeel en om van te watertanden. De kleur v/d bruiloft wordt geel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.