President Donald Trump

War Coming’: Top ‘US-SS-General’ form “the Shadow World” Warns Soldiers in Europe to Expect ‘Big-Ass Fight’.

( by Jason Ditz en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Voor wie en waarom waarschuwt die ‘Nep en Fop-D66 Minister Ollongren’ dagelijks zo debiel voor de Russen(Video)? Wie heeft feitelijk gevraagd om US troepen aan de grens met Rusland in de EU? De kaal geplukte EU-Burgers (50 miljoen EU-Burgers leven onder de armoedegrens)? Nee, dat is de ‘EU-Elite’ die al sinds de Tweede Wereld Oorlog de ‘NATO-slaven’ zijn van het US Imperialisme met Presidenten Puppets van de Deep State (Video) als de hoog bejaarde ‘Mad Dog Trump’& ‘East-Block Whore Melania’(Video). Wat u niet ziet bij de Staat-NOS en niet hoort in de ‘Bral-Talk Shows’ van ‘Ja-knikker-Pauw’, ‘Pedo- Weinstein/Johnny De Mol Jr-aanrander Van Nieuwkerk’ en ‘Sugar Daddy Jinek’ van de corrupte Staatsomroepen en niet leest in het bejaarde mannen ‘NSB- Vod’ De Telegraaf en/of de ‘GOOD MENS-Volkskrant’:’US-Killer-Elite’ Agrees to Arm there ‘Puppet Porosjenko’ in Ukraine and started Proxy War against Russia(Video).

US-Elite& Puppet ‘Mad Dog Trump’ Escalates Troop Buildup on Russian Border(Video).

Talking to US troops in Europe related to ongoing tensions with Russia, psychopath ‘Marine-SS- Commandant Gen. Robert Neller’ from “the Shadow World”  warned that he sees “a ‘SS-war’- coming,” and that troops deployed there are in for “a big ass fight.”The corrupt commandant’s ‘Mad Dog Trump- speech’ was meant to focus on the importance of readiness for (SS)-troops in Europe, and particularly for a new rotational force in Norway, but suggested that their very presence could trigger a war with Russia and that would be a Third World War.

We’ve got 300 Marines up here, we could go from 300 to 3,000 overnight,” Neller added. Officially, the deployment isn’t even supposed to mention Russia as part of their goals, citing regional sensitivities.Russia has criticized the ‘US-Killer-Elite’ presence so close to their border, and Norway’s opposition is similarly seeking a decent explanation for why US SS forces are in the country in the first place.War Crazy US commanders who are great admirers of Hitler and the SS often play up the threat of imminent War with Russia as a way to push for more funding, but the commandant’s language was unusually frank, and suggested he genuinely sees a massive ‘US-Elite’-Russia War breaking out in short order and that the West this time will destroy Russia and correct the lost of Hitler.

 

 

 

5 antwoorden »

 1. Bij een rondje langs de tv kanalen over het EU Internet viel mijn oog weer eens op de ZDF, De Zud Deutschen Rundfunk, om daar es het nieuws te bekijken. Tot m’n verbazing leek het wel of de ZDF website een kloon was geworden van de Nederlandse NPO. Ach wat maakte het uit, het is uiteindelijk enkel windows dressing. Het werd het 19:00 Uhr Heute Journal van Dienstag tweede kerstdag 26 dec 2017. Maar verhip het leek er toch wel heel erg veel op alsof ook de onderwerpen en inhoud van het Heute Journaal waren gekloond vanuit de NPO Niederlande. Zo kwam er een item over Kerst in de Oekraïne, waar heel amicaal werd getoond hoe de Oekraïner de Kerst gaat doorkomen. Zo was er plotsklaps een wapenstilstand en konden zowaar een aantal appartementen op de derde en vierde verdieping worden voorzien van de hoogste kwaliteit aanwezige plastic folie, zodat in ieder geval de Kerstdis niet op het bord zou vastvriezen, of nog erger, zou wegwaaien. Schamper merkte de Duitse nieuwslezer op dat Glazern Windschutz Scheiben (glazen ramen) momenteel in de Oekraïne zeer moeilijk leverbaar waren. Maar geen nood ook de Duitsers zijn en blijven zeer vriendelijk gezind jegens de Oekraïner. Het volgende nieuws item , goedgekeurd uit de Junker EU nieuws keuken, was hoe het ermee stond of Turkije en de Oekraïne binnenkort nog gaan toetreden tot de Europese Unie. Nou daar wordt aan gewerkt, en aan de Duitse onderdanen zal het zeker niet liggen als dat wat langer zou gaan duren.
  Wat ik uit dit alles proef is dat bij nogal wat EU lidstaten de Oekraïne en de Oekraïner kind aan huis zijn geworden door de gehele EU, waar de verstrekking van het benodigde VISA papierwerk minder moeite kost dan b.v. de aankoop van een glazen raam zonder gaten. Erg vreemd vindt U ook niet ? En dan te bedenken hoe vriendelijk toch al die Nederlandse politici wel niet waren toen de Democratisch gekozen Minister President Viktor Yanukovych met bruut geweld werd afgezet en werd vervangen door Arseniy Yatsenyuk middels de Maidan coup. De coup die toen veelvuldig door allerlei Brusselcraten, Eurokraten en Hagistaanse kopstukken van de Nederlandse Politiek, links, rechts en centraal midden, werd bezocht als een soort live bedevaartsoord happening. Het was duidelijk, iedereen die in de Politieke arena van de EU wat voorstelde zocht aansluiting in het nieuwe beloofde land. Zo ook bij D66 kopstuk Pechtold die recentelijk een “CETA” appartementje werd geschonken door de Canadese diplomaat Serge Marcoux nadat Nederlandse steun voor het CETA handelsverdrag was toegezegd. Een soort Nederlandse versie van het Clinton pay to play schandaal. In de Volkskrant verscheen vorig jaar dit artikel : “Pechtold zoekt in Kiev naar munitie voor associatieverdrag — D66 op reis — D66-leider Pechtold gaat campagne voeren voor een ja tegen het associatieverdrag met Oekraïne en pakt dat niet halfslachtig aan. Hij steekt persoonlijk zijn licht op in Kiev. ” door Frank Hendrickx van 24 februari 2016. Een speerpunt van dit nieuwe verdrag zijn natuurlijk de (EB 5?) Visaas die schijnbaar door Mark Rutte himself zijn uitgereikt aan … ja aan wie eigenlijk ??

  In bovenstaande video wordt uitgelegd hoe er vier fases waren in het Uranium One schandaal van de Obama regering, waar schijnbaar de grootste productie capaciteit wereldwijd voor LEU (low enriched) en HEU (high enriched) Uranium is gevestigd in de Donetz Oblast provincie waar ook geheel toevallig dat Nederlandse vliegtuig toen neerstortte in 2014. In 2010 werd door de Amerikaanse CFIUS board – The Committee on Foreign Investment in the United States – unaniem goedkeuring verleend voor een overname waar ARMZ, een volle dochtermaatschappij van Rosatom, het Russische nucleaire energie conglomeraat in eigendom van de Russische overheid, een controlerend 51 procent meerderheids aandeel kreeg in Uranium One. Hiermee kreeg het Russische Staatsbedrijf Rosatom, het “Russische Urenco”, controle over meer dan 20% van alle Uranium velden in de Verenigde Staten van Amerika. In hoeverre en in welke mate er Visaas door Premier Rutte zijn verleend ten dienste van deze Oekraïense Uranium business is vooralsnog onbekend.
  Het wordt langzaam duidelijk, dat, alhoewel de Oekraïne duidelijk de economische underdog speelt binnen Europa, er achter de schermen heel andere dingen de dagelijkse gang van zaken en politiek binnen de EU bepalen. Hoeveel weapons grade HEU Uranium is er eigenlijk in de Oekraïne, en hoeveel nucleaire wapens zijn aldaar aanwezig? De International Atomic Energy Agency (International Nucleair Watchdog) heeft natuurlijk al in geen tijden meer een serieuze inspectie in de Oekraïne uitgevoerd. En waarom zou men ? Het gebied is zo arm als het maar kan zijn en geregeld wordt er een nieuwe editie van het regionale conflict opgestart , waar de details en omvang van deze strijd eigenlijk vanaf dag nul achterwege zijn gebleven. Een strijd Toneel wat zonder probleem kan worden gebruikt als camouflage net en waar duistere nucleaire arms dealers enkel van kunnen dromen.

 2. En in afganistan zitten ze opgesloten in hun vertrek, wegens onvoldoen de bescherming, bepaald niet onderbetaald als ze zich op vakantie wanen?

 3. Can’t we all just get along.

  Als wij een EUssr worden, of een Verenigde Staten v Europa. Dan wordt Amerika, (B.R.I.C.) geen preffered partner/ bondgenoot.

  Maar een concurrent. Een medogenloze. Waar we dan ook evt ten oorlog tegen moeten gaan om onze globale belangen te verdedigen.

  Be carefull what you wish for. You might just get it.

  – WAR –

  Ik zit liever met een select clubje, gratis, op een Amerikaanse vliegdekschip.
  (club93-artikel leden niet welkom, housekeeping is al door gastheer geregeld).
  Laat van baalen zijn oude legertenue maar uit de mottenballen halen. En een flinke shawl of zakdoek omknopen. Want dit kan echt niet.

  • Ik weet niet of dat nu een terug- of doordenkertje was. Maakt ook niet uit, denk dat er wel over nagedacht moet worden. En waarom is er bij internetbankieren minder staf tijdens de kerst aanwezig. Internet/ economie gvd draait 7 dgn per week. Dat is een reden voor mij om halal te gaan bankieren.
   Internet, ja, doe niet zo zwakzinnig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s