Klasse justitie

Corrupt VVD en D66 willen Gratie voor Huisjesmelkers Prins Bernhard Jr.& VVD-er Van Hage&CO.

(door Peter Kwint  en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR– SP-er Kwint:” Dus je hebt een VVD-Kamerlid die als huisjesmelker de regels overtreedt, en wat doe je dan als VVD? Je stelt een generaal pardon voor. Want regels, die zijn voor het plebs.”Stelen met de Wet in de hand door Rutte&Co:Huur omhoog-Huur toeslag afgeschaft. Huis uitgezet.Yuppen en Expats er in(Video). Taxfree-‘Graai-King Willem’ en zijn ‘Hofnar Rutte’ hebben geheime instructies gegeven aan hun gewetenloze en corrupte VVD&D66 loopjongens van het psychopathische type Marianna Poot(Video) in de Gemeenteraad Amsterdam: ‘Stop het vervolgen van onze Prins Bernhard Jr. en onze VVD&D66 Vastgoed Maffia!!!!!!!!!!!!!!!!!’. De Ex Wethouder van Amsterdam Jonkvrouw Ollongren is samen met ‘Taxfree-Shell-Beatrix’ ook woest(Video) op SP Wethouder Ivans dat hij deze gewetenloze en criminele Huisjesmelkers wil gaan vervolgen die zij juist jaren lang vrij spel heeft gegeven.

‘Taxfree-Shell-Kamerlid-Van Haga’ van de ‘VVD-Misdaadgroep’ is ook nog criminele Huisjesmelker(Video).
De Wet handhaven en misdrijven vervolgen is alleen voor het ‘Klootjesvolk’ en dat is oud nieuws voor ons en de Critical Legal Studies Movement. Als de corrupte VVD en D66 bendeleden de Wet massaal overtreden dan pas je die wet gewoon aan en/of  geeft massale gratie zodat zij de wet niet meer overtreden. Is dat Klasse Justitie die de Status Qua van de Gevestigde Orde moet beschermen? Nee, het is nog veel erger! Het is niet alleen Klasse Justitie, maar ook nog Flexibele Klasse Justitie. Bevalt de Wet niet omdat deze toevallig Huisjesmelkende Partij leden strafbaar stelt , dan geven  algeheel gratie en/of verklaren die Wet buiten toepassing.De VVD-Misdaadgroep van ‘Godfather Rutte’ en D66 van ‘Elite-Schanknaap’ en ‘Suikeroomje Pechtold’ ( Video)  willen dat de 12.700 adressen waar vorig jaar al sprake was van o.a  Prins Bernhard Jr& VVD &D66 Maffiavastgoed woningdelen gelegaliseerd (ander woord voor gratie) worden, mits er geen sprake is van grote misstanden(kuch). Begin dit jaar zijn de regels aangescherpt door SP Wethouder Ivans waardoor een vergunning voor kamerverhuur nodig is om een woning Kippenhok aan drie of meer personen te verhuren tegen een ‘Woeker-Maffia-huur’, waardoor ‘Royal-Elite-Gangster-Prins Bernhard JR.’(Video) en de bekende criminele VVD en D66 Huisjesmelkers wettelijk in overtreding waren en nog steeds zijn. Door deze misdadige partijken is de wachttijd voor de gewone Amsterdam inmiddels opgelopen tot 17 jaar. Alleen de ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ krijgen nog binnen drie maanden een huis, maar dat komt weer omdat de ‘COA-Ratten in pak’  van corrupte en liederlijke types als de VVD Burgemeester ‘Onno-schandknapen-Hoes’ en het Rotterdamse ‘PvdA-Monster-Macro Florijn’ (Video) daar weer goud ‘Bloed-geld’ aan verdienen.

Eerder deze maand onthulde wij al dat een extreem corrupt VVD-Kamerlid ‘Elite-Gangster- Wybren van Hage’ de nieuwe regels voor woningdelen overtreedt als ‘Super- Huisjesmelker’ in zijn woningen Kippenhokken in Amsterdam.

Opmerking: Amsterdammers sta op van de bank (zolang u die nog heeft) en Stem op de Stem van de Straat partij die onmiddellijk beslag gaat leggen op de panden van de ‘Taxfree-Royals’ en ‘VVD-Maffia-Huisjesmelkers'(Video) en die terugbrengt in de sociale sector en midden inkomen.

 

 

10 antwoorden »

 1. Dat appartementje van landverrader Pechtold is ook ideaal voor huisjesmelken aan zee. Pr. Bernhard Jr. doet een bod: 200.000, = Tax-free voor D’66.

  Onno Hoes van COA verstrekte het liefst gratis huurwoningen met een ruime achterdeur. Hij had slechte ervaringen met een te nauwe entree.

  Like

  • Transacties binnen een jaar geeft nogal fiscale douceurtjes, mn aftrekbaaheid?
   Onhoerendgoed zaken lopen als een trein, wat gaat het Nederland toch economische voor de wind?

   Like

 2. kwestie hoe lang het kabinet, gemeenten etc. zal pikken dat dit
  door elite als vanzelfsprekend gezien wordt? Constantijn wil de IT-talenten(op kosten van de staat?) naar Silicon Valley verkassen en wie daar wijzer van wordt hoeft geen betoog?
  Het zomaar ‘globaliseren’moet met paal en perk bestreden worden!

  Like

 3. En Bernhard’s jr ma is Ere Vz v/h Rode Kruis. Zoon melkt ieder1 uit tot de laatste druppel en zij vangt hen zogenaamd op. Beiden hebben bloed aan hun handen. Kan allemaal bij de Royals.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.