EU

Weer crimineel Schandaal bij corrupte Raad van Europa: ‘Rat in pak-parlementariërs’ lobbyen in ruil voor geld.

(van onze EU-Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Weer crimineel Schandaal bij corrupte (Elite)-Raad van Europa: ‘Rat in pak-parlementariërs’ lobbyen in ruil voor geld. Nee, deze keer gaat het niet over de ‘VVD-Mega-EU-Graaier’ en ‘NeoNazi-Hans van Ballen'(Video) of de CDA -‘EU -Graaien en Naaier Schreijer'(Video)met haar extreem opvallende Illegale Gigolo en Hoerige sportsmobile. En zo gaan wij weer  2018 in met de nooit aflatende’ Elite-Rat in pak-Corruptie'(Video) in de EU en NL. Maar het maakt ook feitelijk niet uit, want er verdwijnt nooit één van die betrapte Ratten in pak de cel in(Video).

4 antwoorden »

  1. 1 pot nat. Raad van Europa is geen EU instelling, zetelt te Straatsburg, o.a. Rusland en Turkije zijn lid. Belangrijkste activiteit: EVRM. Giller dat m.n. die 2 zich met de rechten v/d mens bezig houden. Heeft niks met Brexit te maken. VK is en blijft lid.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.