Media-Maffia

Zit de verkeerde Holleeder in de cel. Astrid Holleeder: ‘Spijt dat ik Willem niet heb vermoord’.

( van onze Wie neukt en Vermoord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Staat Willem Holleeder op de Dodenlijst van Peter R. de Vries, Martin Kok (inmiddels vermoord) en Astrid Holleeder?
Astrid Holleeder heeft immers ook al publiekelijk bekend haar broer te willen vermoorden(Video). Dat laatste hebben wij Willem nog nooit horen zeggen. Kennelijk loopt de ‘Judas-boeken’ verkoop van de Moordenaar in Spé Astrid Holleeder volgens eigen zegge dan weer terug, want dan verschijnt de hysterische ‘Judas-Astrid Holleeder’ altijd weer in de Media-Maffia. Deze keer mocht zij haar hysterische, verwarde gevaarlijke Moordenaars gebral weer eens doen in het Vod voor Moordenaars(Video) en hoogbejaarde lezers Het Parool en in het ‘Bijbelbelt-incest-Vod –Trouw’(Video) en uiteraard in de oude ‘NSB-mannen- Vod- De Telegraaf”. Het Vod Parool dat trouwens tot vervelens toe dagelijks gratis wordt weggegeven voor de ingang bij diverse Supermarkets in Amsterdam, maar dat terzijde. De ‘Tokkie-scoup’ was deze keer door Astrid of haar ‘Media-Poooier Peter R. de Vries’ gegund aan de lichtelijk debiele, corrupte journalist Arjan Visser van Trouw die zijn vuile drugs en moord verleden gesubsidieerd bij de VPRO mocht buiten hangen.

Judas-Zussen Holleeder’ lanceren 2de Leugenboek in ‘De Telegraaf & John van den Heuvel’ over de Rug van Justitie en Holleeder(Video).

 

 

Astrid haalde haar advocaten-Bul,nadat zij  bij de UVA was weggepest volgens eigen zegge (niet kon meekomen) bij het peperdure Elite-Cambridge( Kosten 28.500 per jaar ex verblijfskosten ) met Diploma garantie. Ra,ra wie dat toen betaald heeft.
Overigens typisch dat Astrid stelt dat zij is weggepest bij de UvA ,want Brown heeft ook rechten gestudeerd aan de UvA en zelfs nadat hij was neergeschoten en met zijn arm in het gips tentamen deed nooit enig hinder ondervonden aan de UvA. Allemaal leuke,onbevooroordeelde studenten en docenten vond Brown (Lees: “Drugsbaron in Spijkerbroek”).De ‘Judas-Astrid’ had zo veel last van haar achternaam Holleeder dat zij die naam bewust heeft aangehouden. En toen Holleeder in een stiekem afgeluisterd telefoongesprek (is overigens Strafbaar ) met één van de Judas-zusjes Holleeder van woede een keer schreeuwde :’ik heb jullie en Peter (de Vries) altijd vol gedouwd met poen en je peperdure studie betaald,maar als jullie zo door gaan dan vermoord jullie’ was het land te klein en werd hij verklaard tot het Nationale Monster van de Media-Maffia onder leiding van ‘Politiescribent John van den Heuvel’ en de ‘Junkie- insluip-Geilneef Peter R. de Vries(Video).

‘Judas-Astrid Holleeder’ heeft spijt dat ze haar broer, Willem Holleeder niet samen met haar ‘Media-Pooier Peter R .de Vries ‘heeft vermoord en bekent hiermee dat zij een Moordenaar in Spé is. Een strafbaar feit waar haar broer Willem nog voor veroordeeld moet worden. Voor een dergelijk psychopatenverklaring gaat de gemiddelde burger direct de cel en/of een Tbs-inrichting in, maar niet de beroepsleugenaar en Kroongetuige ‘Judas-Astrid’ van de corrupte Hoofdofficier van Justitie Hofstee(Video) tegen Willem Holleeder.”De dood is namelijk veel humaner dan voor de rest van je leven opgesloten te moeten zitten“, bralt de ex advocaat en Judas-schrijfster in het ‘Nep en Fop Christen-Riool Vod-De Trouw’  De Telegraaf en Het Parool . Zij kent dus al het vonnis van de Rechtbank.

 

Heeft Willem Hollleder na deze publieke dood’s bedreiging van zijn psychopaten zus Astrid niet recht op Justitie bescherming? En zijn Het Parool, De Telgraaf en Trouw niet strafbaar aan Gevaarzetting tegen Willem Holleeder door deze doodsbedreigingen van deze verwarde ‘Moordenaar Astrid’ te publiceren? “Wim is een lafaard. Hij laat anderen het vuile werk opknappen en maakt daarmee ook de levens van de opdrachtnemers kapot. Hij verspreidt het kwaad. In zekere zin is hij daarmee een grotere misdadiger dan degene die de moord uiteindelijk pleegt“, bralt de Psychopaat Moordenaar Astrid Holleeder.

Nu komt Astrid pas helemaal los voor de boeken verkoop met kinderlijke, gekke taal en Trouw journalist debiel Visser neemt het klakkeloos over:
“Wim zal pas rusten als ik dood ben. En ik heb pas rust als hij er niet meer is (..) Misschien is een shoot-out wel de beste oplossing: wij samen in één ruimte en dat je dan na afloop twee lijken weg kan dragen ( koop a.u.b. mijn boeken).”

Heel Tokkie-NL in de ban van boek “Judas Mr. Astrid Holleeder”. Rechter not amused(Video)!
Door Wims toedoen werden wij, Holleeders, maatschappelijk uitgescheten ( Vandaar dat zij er bewust voor had gekozen de achternaam Holleeder te behouden). Hoe voorbeeldig ik me ook gedraag(kuch), ik zal altijd de zus zijn van de man die twee oudere heren drie weken lang in doodsangst aan een paar kettingen gevangen heeft gehouden”, bralt ze, verwijzend naar de ontvoering van biermagnaat Heineken en zijn chauffeur. Zij vergeet hier even voor het gemak dat zij en haar zuster en hun ‘Media-Pooier Peter R. de Vries’ ( o.a. met het ‘Bloed-Boek- Heineken-Ontvoering’ Van de Vries, Cor van Hout en Willem Holleeder) vet hebben mee gedeeld in de ‘Bloed-Buit’ van Heineken.

Sluikreclame van Trouw in ruil voor het hysterische Psychopaten interview met Moordenaar Astrid overgenomen door Het Parool en De Telegraaf.
Astrid Holleeder is een valse ‘Judas-getuige’ in het Lynch-proces tegen haar broer. Ze heeft twee hysterische, Leugen autobiografische ‘Tokkie-bestsellers’ geschreven, Judas en Dagboek van een Judas-getuige.

 

3 antwoorden »

  1. Laat die neus lekker in iso blijven zitten in Vught longleiers moeten lijden, en deze psychopaat al helemaal lekker laten weg rotten deze gestoorde gek !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.