Nep en Fop Politiek

LOL: ‘Elite-Pedo-Schandkaap-Pechtold 2017’ neemt Baudet en Wilders de maat als Circusklanten.

( van onze ‘Rent A D66- Hoertjes’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Beroepsleugenaar ‘Pedo-Pechtold’: Minder aandacht besteden aan circusklanten zoals Baudet. Trouwens wat is er feitelijk mis aan hardwerkende Circusklanten.Wat verbeeld die Hautaine Pechtold zich wel niet. Pechtold scoorde plek 3 bij de Top-5 als meest schandalige en corrupte politicus(Video) in NL van het jaar 2017.
Nadat Pechtold aflopen week was ontmaskerd als een D66 ‘Pedo-Elite-Schandknaap’(Video) en direct daarna als een Suikeroompje(Video) was hij een paar dagen spoorloos. Geen piep hoorde wij meer van deze schaamteloze, perverse D66-Oplichter in de Media. Wij dachten dat hij was gearresteerd.  Maar elk normaal mens verwachte dat deze charlatan al was het maar alleen voor het  aanzien van de Haagse Gevestigde Orde Politiek niet meer zou terugkeren in de politiek. Maar het tegendeel is waar, hij is weer terug en hoe! Nam hij in het verleden altijd alleen op beledigende wijze Wilders de maat ,maar nu is ook ‘Boy Baudet’ van (Uber)-Form van (geen) Democratie aan de beurt en beledigd hij hem door hen een Clown te noemen. Men moet maar durven.

Wat weet ‘Schandknaap-Pechtold’ voor Vuiligheid van de PvdA Tweede Kamer Voorzitter Arib(Video).
Deze ‘Elite-Pedo-man Pechtold’ heeft een Bord voor zijn corrupte, perverse Kop van heb ik jou daar , want hij eist ook nog eens een keer dat de arbeiders verrader (=PvdA)& Tweede Kamer Voorzitter Arib hem nog beter in bescherming neemt tegen de waarheid van Wilders en Baudet en ing Steve Brown. Binnenkort legt Party Boss (de enige die niet liegt) ing Steve Brown van De Stem van de Straat partij uit(Video) bij Cafe Weltschmerz uit waarom angstige ‘Taxfree-Shell-Rutte’ zijn  partij gekwalificeerd heeft als ‘Terroristische Organisatie’&‘Witwas-Misdaadgroep. Maar ook: Hoe zit het met de (zwarte) subsidie van Uber aan ‘Boy-Baudet’ van het (Uber)-Forum van Democratie? Kijkt u maar naar Cafe Weltschmerz met ing Steve Brown, alwaar ‘Boy-Baudet’ en ‘Narcist-Hiddema’ binnenkort ontmaskert(Video) worden als een ‘VVD-Nellie Kroes -Uber -filiaal’ (Video).

8 antwoorden »

 1. Pechtold zal Barbie wel af en toe een beurt geven in zijn verkregen appartement in Scheveningen in plaats van een safehouse zal het wel een sexhuis zijn waar de drank en drugs rijkelijk vloeien.

  Like


 2. Pechtold: Minder aandacht besteden aan circusklanten zoals Baudet
  Het verdraaien van feiten en het ongeloofwaardig maken van de tegenstander winnen volgens Alexander Pechtold terrein in het politieke debat. ,,Het checken van feiten verliest aan waarde,” zegt de D66-leider in een interview met het Nederlands Dagblad. Hij roept op om wat minder aandacht te besteden aan ‘circusklanten’ zoals Thierry Baudet (FvD).

  ANP/Chris Klomp 30-12-17, 07:27 Laatste update: 07:36
  http://archive.is/4yStM

  Like

 3. Laatste nieuwsbericht uit Den Haag:

  Bij een routinematige zoekactie naar illegaal vuurwerk, zou de politie vanmiddag in de onderbroek van Alexander Pechtold twee verdachte oliebollen hebben aangetroffen.

  De politiewoordvoerder kon het bericht noch bevestigen noch ontkennen en weigert ieder verder commentaar.

  Het terrein rondom een flatgebouw in de buurt van Scheveningen is afgesloten voor publiek. De explosieve opsporingsdienst (EOD) zou onderweg zijn.

  Like

 4. In formatie, verslaat “Circus Deep State en zijn Corporate Media”

  Their Final Death Blow

  Q Going Mainstream/Indictment Update/Human Trafficking Month/UN & AIDS/UFOs

  The Dominoes Fall – Why have these 50 Wall Street darlings resigned suddenly?
  What do they have in common? Clinton Foundation? John Podesta? Exploitation of personally identifiable data stolen by the rogue C.I.A.? Pedophilia? Money laundering? Drug and child sex trafficking? Murderous satanic rituals? Patent theft?
  http://nesaranews.blogspot.nl/2017/12/why-have-these-50-wall-street-darlings.html

  Het Ultieme Vuurwerk: laatste stand van zaken m.b.t. ontmantelen Deep State
  http://www.blogtalkradio.com/drakebailey/2017/12/30/whos-doing-what-to-who

  Like

 5. De Haagse Ganymedes: niet voor 1 gat te vangen. Bij hem staat de achterdeur altijd open, zelfs als Lok hem via de voordeur binnen lokt. Kiest in Scheveningen graag ’t ruime sop. Nu hij op z’n retour is, is ie geheid jaloers op Baudet die piano speelt als Pan op zijn fluit. Heeft met 11 jaar studie ku(ns)tgeschiedenis genoeg tijd gehad om de Klassieke homo-erotiek te ontdekken. Een peeshok aan zee wordt zo al gauw ’n liefdesnestje in de branding. Nemesis=Neem ze ‘ns.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.